Skip to main content

Tolontan: Restructurări la Digi24. Conducerea ia în calcul şi închiderea canalului

 
Tolontan: Restructurări la Digi24. Conducerea ia în calcul şi închiderea canalului

Mai mulţi oameni de la redacţiile teritoriale au fost anunţaţi că nu li se mai reînnoiesc contractele, scrie jurnalistul Cătălin Tolontan, pe blogul său, despre Digi24, postul de ştiri al RCS&RDS, lansat în martie 2012.

Publicitate

Tolontan, despre situaţia de la Digi:

„Conform unor informaţii din interior, există un plan al conducerii care ia în calcul şi închiderea canalului Digi 24”

Cum s-a ajuns aici? „Cel mai mult cântăreşte, potrivit propriilor afirmaţii făcute de Teszari către apropiaţi, cântăresc calculele şi ”datoria faţă de acţionari de a nu continua ceva ce pierde constant bani fără o perspectivă clară de refacere”.

În plus, ca mulţi alţi patroni de presă, Teszari şi ceilalţi din RCS cred că ”suntem făcuţi responsabili pentru prestaţia impopulară şi care nu serveşte publicului pe cât ar trebui, deşi am făcut eforturi şi investiţii uriaşe”.

În acest moment, decizia închiderii canalului de ştiri nu poate fi preschimbată decât în cea a unei restructurări masive.

”Ce e clar e că lucrurile la Digi 24 nu vor rămâne ca acum”, spune un om din conducere.

Textul integral, pe Tolo.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Roxana Roxana
    Frumosa intoxicarea asta, sa vedeti acum cum se incetinesc sau opresc toate dosarele lui Digi doar sa emita in continuare.
  • radu radu
    Ce faci baieti va luati de Bendei, faceti dosare? Ia sa ramaneti voi fara jucarii sa vedeti ce rau e. Ia sa vedem daca va mor laudatorii mai faceti dosare ?
  • gogu radulescu gogu radulescu
    se inchide, clar. Dac-a scris Tolo, e clar.
    Apropos, Tolo nu e nenea ala care scria ca sunt dinozauri radioactivi in P-Ta Victoriei, exact in momentul in care aveau loc protestele asta iarna?
    Nu mor caii cand vor cainii.
  • alex2 alex2
    Inchiderea ar fi o prostie. Mai ales acum cand audienta a crescut si mai si bate, destul de des, A3 pe publicul comercial.
  • Autocorect Autocorect
    Ce ***... Auzi, impopulară...
  • Elena Elena
    Acum integeti de ce a spalat Patraru putina.
  • ahab ahab
    AR PUTEA FI UN TRUC PT CA DNA SA NU-I MAI STRANGA ***. Pe genul "vedeti ca daca insistati sa ne hartuiti, inchidem portavocea DNA-ului si a codrutei." In fine, toate canalele digi au fost de la inceput facute cu scopul de locomotiva pt a atrage abonati la serviciile rcs/rds. dar dupa ani si ani, trebuie sa incepi sa si produci, pt ca ce era de stors in materie de atras abonati a fost deja stors. ca si realitatea sunt batuti constant de disney chanel, e deja ridicol. si mai au si atitudinea asta vadit partizana pro institutiii de forta, restragere libertati etc.
  • libelula libelula
    Vorbim despre o televiziune care nu are un departament de promovare/marketing/pr. Oare mai existe undeva in lumea asta o televiziune care sa nu aiba asa ceva? In plina criza de imagine (cazul Bendei), ei s-a prefacut ca nimic nu s-a intamplat.
  • Zolly Zolly
    La cati bani manaca Digi24 pe luna de 6 ani de zile ar trebui inchis de ieri, dar sunt sigur ca asta se va intampla in cel mai scurt timp

Trimite un comentariu

sus