Skip to main content

Tolontan: Restructurări la Digi24. Conducerea ia în calcul şi închiderea canalului

 
Tolontan: Restructurări la Digi24. Conducerea ia în calcul şi închiderea canalului

Mai mulţi oameni de la redacţiile teritoriale au fost anunţaţi că nu li se mai reînnoiesc contractele, scrie jurnalistul Cătălin Tolontan, pe blogul său, despre Digi24, postul de ştiri al RCS&RDS, lansat în martie 2012.

Publicitate

Tolontan, despre situaţia de la Digi:

„Conform unor informaţii din interior, există un plan al conducerii care ia în calcul şi închiderea canalului Digi 24”

Cum s-a ajuns aici? „Cel mai mult cântăreşte, potrivit propriilor afirmaţii făcute de Teszari către apropiaţi, cântăresc calculele şi ”datoria faţă de acţionari de a nu continua ceva ce pierde constant bani fără o perspectivă clară de refacere”.

În plus, ca mulţi alţi patroni de presă, Teszari şi ceilalţi din RCS cred că ”suntem făcuţi responsabili pentru prestaţia impopulară şi care nu serveşte publicului pe cât ar trebui, deşi am făcut eforturi şi investiţii uriaşe”.

În acest moment, decizia închiderii canalului de ştiri nu poate fi preschimbată decât în cea a unei restructurări masive.

”Ce e clar e că lucrurile la Digi 24 nu vor rămâne ca acum”, spune un om din conducere.

Textul integral, pe Tolo.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • emil emil
    Daca Teszari ar gandi 10% din capacitatea lui ar inchide Digi24 ieri, cum sa pompezi 6 ani de zile Bani cu nemiluita zeci de milioane de euro si sa ai audienta 0.3 sa te bata Disney Channel si Minimax . Cam cat timp poti sa iti bati joc de afacerile si de banii tai ?
  • mile mile
    iata-i pe aparatorii coruptilor , tot ei au iesit sa protesteze iar acum apara digi
  • livia pila livia pila
    Tolo visează. Supărat ca pe acolo nu l-a invitat nimeni niciodată. Că nu toată lumea inghite gogoasă referitoare la cit de mare jurnalist e agentul cu acțiune nitel mai libera a Văranului.
  • Mihai Florin (Expertul) Mihai Florin (Expertul)
    AM doar o intrebare: Tolo nu e cel care spunea ca se vinde ProTV?
  • Antiardeleni Antiardeleni
    Take,ești un ***, ți- a mai spus cineva,sau ti-a dat ungurul bani,sa -i ***, dodoasca ?
  • Antirds Antirds
    ***
  • Iuli Iuli
    Normal ca mananca Digi24 o gramada de bani, din moment ce au 8 posturi locale (Iași, Timișoara, Oradea, Constanța, Cluj-Napoca, Brașov, Galați si Craiova - Wikipedia). fara audienta si care doar transmit 50% din programul Digi24
  • Cunoscator Cunoscator
    Hai sa privim oleaca fauna din TV:
    1. Digi 24 si DigiSport sunt niste bombe cu ceas asezate pe datorii imense rostogolite prin noi imprumuturi de patron. Cash-flow-ul existent din abonamente nu inseamna nimic pt ca se lucreaza cu marje f mici. Despre continutul asa-zis quality, mai usor: au adus cativa jurnalisti buni si o groaza de sefi mediocri.
    2. Realitatea TV traieste din haiduciile lui Gusa, plus ceva pub luat din piata pe niste grp-uri minuscule. Pacuraru, mogulasul cu banii, a iesit din parnaie si nu e interesat decat de anumite combinatii de genul conditiile proaste din detentie. Investitii zero, vreo 10 reporteri, o insolventa record absolut de 6 ani si emisiuni pline de comenzi.
    3. Romania TV e ca un bolnav in metastaze. Audientele bune obtinute cu pretul unor compromisuri mizerabile nu au atras publicitatea dorita. Finantatorul nu mai sperie pe nimeni, deci nu mai da banul nici de lefuri, ca de investitii nu putea fi vorba. Oamenii fug care-incotro.
    4. A3 ramane cu un public fidel si imbatranit. Au bagat bani grei in sedii noi si in hd, insa nu isi mai scot parleala ca pe vremuri. O mare problema a lor e publicul comercial zero, basca revolta spenderilor de pub dupa minirevolutia #rezist.
  • johhny bravo johhny bravo
    @gogu da, e acelasi care zicea ca vine tatulici la digi, cand colo ala juca golf prin thailanda. Sau ca vine sarbu la digi. Tolo-stie-tot.
  • Anonim Anonim
    doamne fereste sa se inchida DIGI 24 Romania cel mai tare canal de stiri relevante corecte etc , at fi o mare pierdere ca canal de stiri + ca este mai mult decat un canal de stiri in wichend , sper sa nu fie adevarat si doar vorbe de speriat fani canalului de stiri DIGI 24 Ro ; sa se inchide obliatoriu Romania tv , antenna 3 , realitatea tv , care dau numai porcari si stiri false si minciuni etc .
  • sgiu sgiu
    Degeaba...ca sincer nici noi nu o sa mai stim cine ne minte sau nu...
  • relu matriteru relu matriteru
    Stirea asta cred ca e adevarata pentru ca se coroboreaza cu asta:
    Pândaru și Negruțiu în locul lui Pătraru :D Deci da.
  • Ioana Ioana
    Prelipceanu e tot in concediu?
  • mile mile
    toate tv de stiri trebuie inchise , e suficient tvr 1 , ca un post informativ , dar probabil si interesele partidelornu mai sunt asa de mari, au trecut alegerile , peste patru ani sa se descida pt trei luni si gata , suedia nu are tv stiri si este o tara extraordinara
  • Take Take
    Nu uitati cine e sursa acestei fumigene, un salariat al varanelului. S-au cam ofuscat saracii dupa actiunile de saptamana trecuta, dupa ce si-a mai luat taticul lor o palma. E vai de ea de presa, daca orice mizerie coapta peste noapte ajunge acum stire pe surse (aia cu "...spune un om din conducere" e maxima).
    De pus bookmark si revenit peste timp, pentru amuzament.

Trimite un comentariu

sus