Skip to main content

VIDEO. The Rock, în noul spot Apple de promovare al asistentului vocal Siri

 
VIDEO. The Rock, în noul spot Apple de promovare al asistentului vocal Siri

Dwayne "The Rock" Johnson este personajul principal în cel mai nou spot de promovare a serviciului vocal Siri, asistentul personal dezvoltat de Apple.

Publicitate

Mesajul reclamei? Determinarea lui "The Rock" + eficienţa asistentului Siri = Succes. Totul pleacă de la o provocare plecată din media, care anunţă că The Rock şi-a atins limita maximă a potenţialului său.

"Se pare că Dwayne Johnson nu poate face mai mult de atât", spune o prezentatoare TV despre actor. Ajutat de Siri, actorul îşi propune să dovedească contrariul.

Deturnează traseul unui avion şi îl conduce până la Roma unde are de pictat Capela Sixtină, apoi ajunge în Japonia unde are de organizează o prezentare de modă a propriei linii de haine, găteşte şi chiar face un selfie în spaţiu, pentru ca mai apoi să "pice" la fix pe platoul de filmare al unui film în care joacă. Şi reuşeşte toate acestea cu ajutorul lui Siri, potrivit

Spotul publicitar, lansat pe Youtube cu în urmă cu două zile cu titlul "The Rock x Siri Dominate the Day", a adunat deja aproape 6.3 milioane de vizualizări.

Actorul este ultimul nume important din lista de staruri care şi-au alăturat imaginea cu brandul tehnologic Apple, printre personalităţi precum rapperul Drake, cântăreaţa Taylot Swift, bachetbaliştii Michael B. Jordan şi Kobe Briant sau actorul John Malkovich, potrivit The Verge.

VIDEO. Noul spot de promovare al "vocii" Apple, Siri:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus