Skip to main content

Cu patronu' la TV. Cozmin Guşă, din oră în oră la Realitatea TV. Despre Judo. Bobby Păunescu, invitat la B1 TV

 
Cu patronu' la TV. Cozmin Guşă, din oră în oră la Realitatea TV. Despre Judo. Bobby Păunescu, invitat la B1 TV

Duminică a fost seara acţionarilor la posturile de ştiri. La Realitatea TV, a intrat din oră în oră "preşedintele Federaţiei Române de Judo, Cozmin Guşă". La B1 TV, Bobby Păunescu era invitat la televiziunea unde este acţionar.

Publicitate

Cei doi şefi de televiziuni au vorbit fiecare despre domeniile lor de activitate.

La Realitatea TV, Campionatul Mondial de Judo a fost subiectul zilei. Cozmin Guşă, acţionar la Realitatea TV, a fost personajul zilei la propriul post. Nu în calitate de „consultant politic”, cum apărea de obicei, ci ca preşedinte al Federaţiei Române de Judo. Contextul: Campionatul Mondial de Judo ce se desfăşoară zilele acestea la Budapesta.

La B 1 TV, Bobby Păunescu, care este şi regizor, a vorbit la X-Press, emisiunea lui Sabin Orcan, despre legea cinematografiei, deduceri de TVA pentru aceast domeniu.

Pe parcursul interviului de aproape o oră, pe ecran au apărut burtiere precum: „Cum a devenit ANAF sperietoarea investitorilor români”, „Statul, principala piedică în calea cineaştilor români”, „Bobby Păunescu: Statul, disperat după bani”, „Bobby Păunescu: Am încredere în justiţia românească până într-un anumit punct”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gelu Stralucelu Gelu Stralucelu
    Sub masca popularizarii judo-ului (care in Romania e un sport mort si fara public) Guse isi vede de interesele lui. Zilele trecute s-a transmis in direct un fel de petrecere de la deschiderea acestui campionat, in care toti il proslaveau pe "romanul" Marius Vizer, individ controversat aflat la un moment dat in atentia procurorilor. Vizer a renuntat la cetatenia romana si figureaza ca austriac in toate actele federatiei internationale, pe care o conduce. CNA-ul ar trebui sa se autosesizeze pt ca licenta data gratuit postului DE STIRI Realitatea TV e un bun public care nu poate fi folosit decat in scopurile stipulate clar.
  • Ion Ion
    In primul rand Gusa nu este actionar la Realitatea tv,el este un asa zis creditor impreuna cu Maricel Pacuraru,unul ajuns printr-o anumita conjunctura cumparand firma creditoare de la Sorin Ovidiu Vantu.Ciudat,nu?
  • ss ss
    Ma mir ca n-ati remarcat pe 18,19,20 august cand tot la realitatea tot gusa tot cu chestii e competiții de judo era abonat acolo.Ma rog,atunci a fost doar campionat european de juniori,acum mondial de seniori

Trimite un comentariu

sus