Skip to main content

Mirela Vașadi, ex Realitatea și TVR, la Life.ro. La fel fostul redactor-șef The One. Pe ce poziții

 
Mirela Vașadi, ex Realitatea și TVR, la Life.ro. La fel fostul redactor-șef The One. Pe ce poziții

Nume noi în conducerea proiectului Life.ro, după ce Cristina Stănciulescu, fost redactor-șef, a plecat la Pro TV, pe poziția de Celebrities PR Manager.

Publicitate

Noul coordonator al echipei editoriale este Nicoleta Nicolae, fost redactor-șef, în trecut, al revistei The One. Tototdată, în proiect a intrat și Mirela Vașadi Blasius, realizator TV, cu experință la Pro TV, Realitatea TV și la TVR. 

Mirela Vașadi va realiza Video Life Stories, urmand sa dezvolte si zona video a platformei.

Nicoleta Nicolae a fost, până la sfârșitul lui, redactor-șef al revistei The One, publicație din portofoliul grupului Mediafax, deținut de Adrian Sârbu.

Anterior, a fost redactor-șef al ApropoTV și al ghidului Pro TV magazin.

Mirela Vașadi și-a început cariera în televiziune la Oradea. A fost prezentatoare de știri la Pro TV Oradea, după care a trecut la stația locală a Antenei 1, unde a realizat matinalul. Ulterior, a prezentat știri la Realitatea TV, iar în 2012 a trecut la Money TV, post care s-a închis. În 2015, a realizat emisiunea Atelierul vieții, la TVR 2.

Proiectul Life.ro a fost lansat în urmă cu un an, cu Cristina Stănciulescu redactor-șef, cu Tana Pazara publisher, fiind dezvoltat, pe partea tehnică, de echipa lui Orlando Nicoară.

La începutul acestei luni, Cristina Stănciulescu a plecat la Pro TV, unde este se ocupă de PR-ul vedetelor, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Felicitări fetelor! O mica corectură. Redactor șef la Apropo tv si ulterior revista Apropo a fost Costi Rogozanu. De la lansare si pana s a inchis.

Trimite un comentariu