Skip to main content

Teodor Tiţă preia conducerea ştirilor Europa FM. Va fi şi prezentator într-o emisiune

 
Sursa foto: Dilema Veche
Sursa foto: Dilema Veche

Jurnalistul Teodor Tiţă va prelua conducerea departamentului de ştiri Europa FM, după plecarea lui Sorin Dragomir. Tiţă va fi prezent într-o emisiune pe post - Drum cu prioritate, care va avea, din toamnă un nou format.

Publicitate

Teodor Tiţă este director de ştiri începând din luna august, iar din septembrie va realiza o versiune noua a programului Drum cu prioritate, au declarat pentru Paginademedia.ro reprezentanţii postului Europa FM.

Dacă până acum Drum cu prioritate avea un singur prezentator - Radu Constantinescu, din 4 septembrie vor fi trei oameni în studio: Radu Constantinescu, Teodor Tiţă şi Filipstandavid, unul dintre ştiriştii vechi de la Europa FM (prezentator, printre altele, al jurnalului de la ora 18.00).

"E cumva o continuare firească a activităţii mele la Europa FM, din a carei redacţie am mai făcut parte in urma cu mai mulţi ani", a declarat Teodor Tita pentru paginademedia.ro.

Tiţă a mai lucrat la Europa FM în perioada 2002-2004, când a ajuns la poziţia de redactor-şef adjunct la ştiri.

Teodor Tiţă, pentru Paginademedia.ro:

"Piata de radio in general şi cea de ştiri in special cunosc o dinamica din ce in ce mai intensa şi cred ca publicul poate profita.

Trăim vremuri în care avem de-a face cu foarte multă informaţie şi mult prea putina contextualizare. Asta este una din direcţiile pe care se va concentra activitatea mea in noul rol.

Cred ca stirile de radio trebuie sa fie o alternativa solida şi credibila la oferta actuala din zona mediei electronice. Altfel spus, când se întâmpla ceva important, deschideţi radioul”.

Cum va fi din toamnă Drum cu prioritate?

Emisiunea va fi "consacrata evenimentelor zilei si impactului lor asupra vietii cetatenilor Romaniei", spun cei de la Europa FM.

Filip Standavid:

"Increderea in presa, mai ales in conditiile din prezent, se castiga foarte greu si se pierde foarte repede.

Stirile Europa FM sunt insa un reper in jurnalismul radio autohton, identificat ca atare, in mod constant, de ascultatorii statiei.

Principiile dupa care se ghideaza jurnalistii si colaboratorii nostri –corectitudine, echidistanta si respect fata de ascultatori- raman neschimbate. Cred ca vom fi capabili sa ne mentinem la acelasi standard si sper chiar sa-l ridicam."

Reamintim că Sorin Dragomir, fostul director de ştiri al Europa FM şi Virgin Radio, a decis să plece de la postul de radio după zece ani în grupul Lagardere, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Teodor Tiţă, Carte de vizită:

  • Teodor Tita este autorul rubricii “Contraintuitia” din Dilema Veche. A mai publicat in Decat o Revista, 22 si alte periodice. A lucrat la BBC, Digi 24, Realitatatea si Hotnews.
  • După perioada Europa FM (2002-2004), Tiţă a lucrat patru ani la BBC, apoi la postul de radio Realitatea FM.
  • Timp de trei ani (2012-2015), Teodor Tiţă a coordonat online-ul Digi 24, după ce înainte a fost redactor-şef al site-ului tvrinfo.ro.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vlad Vlad
    Trista figura.
  • caragialedinamerica caragialedinamerica
    Dilema Veche, DOR, 22, BBC, Digi 24, Realitatatea, Hotnews, Europa FM. Un alt traseist din presa romaneasca. Oricum, s-a descalificat din prima. Nu stie nici macar un lucru elementar in limba romana, ca se spune "din zona media electronice", si nu "din zona mediei electronice". Bun inceput. Halal!
  • caragialedinamerica caragialedinamerica
    Dilema Veche, DOR, 22, BBC, Digi 24, Realitatatea, Hotnews, Europa FM. Un alt traseist din presa romaneasca. Oricum, s-a descalificat din prima. Nu stie nici macar un lucru elementar in limba romana, ca se spune "din zona media electronice", si nu "din zona mediei electronice". Bun inceput. Halal!
  • Sa fim seriosi Sa fim seriosi
    Singurul lucru remarcabil din cv-ul dlui Țiță este că a fost soțul dnei Teacă (ex-Europa FM)
  • tbancu tbancu
    ce grea e deontologia asta.... nimic despre "penalul" Serghei Bulgac
    Macar comunicatul oficial... ceva acolo, deontologic desigur

Trimite un comentariu

sus