Skip to main content

Antena 1 s-a răzgândit. Premiera X Factor, mutată de pe 8 septembrie

 
Antena 1 s-a răzgândit. Premiera X Factor, mutată de pe 8 septembrie

Cu o săptămână înainte de premieră, X Factor are o nouă dată de debut. Emisiunea, anunţată iniţial pentru 8 septembrie, odată cu Vocea României, a fost reprogramată duminică, 10 septembrie, de la ora 20.00.

Publicitate

În locul X Factorului de vineri, Antena 1 a programat un film de aventuri, Robin Hood, din 2010.

Tot duminică, 10 septembrie, în ziua premierei X Factor, Antena 1 a pregătit Ziua X, concerte live ce vor avea loc în trei oraşe din România.

Concertele vor avea loc În Bucureşti, la Piaţa Universităţii, în Piaţa Operei din Timişoara şi Palatul Culturii de la Iaşi.

Florin Ristei şi Diana Munteanu vor fi gazdele show-ului de la Bucureşti, din Piaţa Universităţii, unde Delia, Carla’s Dreams, Matteo, finalista „X Factor” din echipa lui Ştefan Bănică, Nicoleta Nucă, Theo Rose, trupa Alb Negru, Florin Ristei şi Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman (Criss şi Vlad) vor susţine recitaluri live începând de la ora 17.00, până seara.

Mirela Vaida va fi gazda concertului la Iaşi, La Palatul Culturii, unde vor cânta Ştefan Bănică, The Motans, Vescan, Ami, trupa Maxim, Julie Mayaya şi bandul „X Factor”, The Colours.

La concertul din piaţa Operei din Timişoara va fi gazdă Cosmin Seleşi, unde vor cânta Dan Bittman, alături de colegii săi de la Holograf, Antonia, Deep Central, Connect R, Adi Sînă şi Uddi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex2 alex2
    aia mica a lu' Voiculescu crede ca zeci de mii de oameni o sa fuga de la concert direct acasa la tv ca sa prinda premiera? ce idee traznita!
    nu era mai simplu sa imparta niste pungi cu zahar si faina pe care sa scrie x-factor?
  • mile mile
    x factor , pt ca vocea nu este sufcienta
  • mile mile
    puo, ea a venit la te cunosc acum, e umilitor mai mult pt ei sa vina la antena pt ca pro tv nu face nimic pt ei , ea are nevoie de pro movare , nu antena , daca mergi la voce nu prea faci nimic in cariera , pro tv te abandoneaza imediat , de precizat ca nu mauit la niciuna din emisiuni
  • Andrei Andrei
    ufff!!!! bine ca m-ai lămurit mile. eu credeam ca au mutat de frica sa nu se faca de ras. din nou.
  • marian marian
    UN MARE FAS , NEINTERESANT DOAR PENTU MILE ORICAT AR INCERCA TOT UN TRUST DE ,,,,,,,,,,,, VA RAMANE , SI SPER SA FIIE SUB KANAL MA ROG PENTRU ASTA
  • Puo Puo
    Asta e cea mai tare! Julie Mayaya a castigat Vocea Romaniei si canta intr-un concert de promovare a emisiunii X Factor. Disperare mare in Antene, in perioada asta. :)))))
  • mile mile
    am uitat sa precisez, ori-cum pe mine nu ma afecteaz aceasta razgandela, eu mma uit doar pe antenele stapanului meu , in vreme ce la protv sant dar niste voci foarte bune , la xfactor te razi de toti distrusii , mai vine si manelistii care stie sa face show , asa cum le place la tineri si educati asa ca mine , iubitori de antene
  • Valentin Valentin
    Încă o emisiune nasoală marca Antena 1!
  • mile mile
    asa se promoveaza concurentii , pt ei este mai bine sa vina la x factor decat la voce , care nu face nimic pt ei, participa doar pt premiu, asa a fost in fiecare an , nu au inceput in aceeasi zi , o lansare super a grilei de toamna in toata romania

Trimite un comentariu

sus