Skip to main content

Grabă mare la Kanal D. Miercuri intră noul serial turcesc, după ce postul a coborât dramatic în audienţe

 
Grabă mare la Kanal D. Miercuri intră noul serial turcesc, după ce postul a coborât dramatic în audienţe

UPDATE. Kanal D vine cu al patrulea nou serial turcesc din toamna aceasta. Kosem se mută la altă oră. Când se vede Patria mea eşti tu

Şapte zile a stat serialul În bătaia inimii în grila Kanal D. După ce postul a avut printre cele mai slabe cifre din ultimii ani, în prime-time, postul a decis rapid să renunţe la producţie.

Astfel că, de miercuri, 13 septembrie, postul anunţă o nouă producţie, Patria mea eşti tu, avându-i în rolurile principale pe Halit Ergenc, care l-a intruchipat pe Suleyman Magnificul, şi pe Berguzar Korel, soţia acestuia, cunoscută pentru rolul din "1001 de nopti".

Decizia Kanal D vine după ce serialul În bătaia inimii, care a debutat pe 4 septembrie, a adus la prăbuşirea postului în audienţe. Spre exemplu, luni seara, după ce au început show-urile de forţă ale Pro TV şi Antena 1, postul Kanal D a coborât pe trei la nivel naţional şi pe cinci la oraşe şi pe publicul comercial. Cifrele integrale, AICI

Recent Kanal D a mai luat o decizi-fulger. Emisiunea Super Potriveala, de sâmbătă seara, a fost înlocuită după numai două ediţii. În locul acesteia, de la 20.00, a fost programată emisiunea Se strigă darul, cu Andreea Mantea şi Mihai Mitoşeru prezentatori.

Super Poriveala, care are mai multe ediţii filmate deja, a fost mutată vinerea, de la 23.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Huma Gh. Huma Gh.
    Bataia voastra de joc in privinta comutarii , intreruperii si recontinuarii discretionare a unor seriale , fara un anunt anticipat de o zi sau doua , vi se va intoarce . Cu toate ca face-ti parte dintr-o natie pt. care am un deosebit respect , voi ,a-ti ramas tot in evul mediu .
  • Madalina Madalina
    Isi bat joc astia muta mereu filmele
  • Cristi Cristi
    Chiar nu ne lăsați să vedem sfârșitul serialului extraordinar care este "Patria mea ești tu"? Întrerupeți acum când mai erau câteva episoade? Este aberant ce a ce faceți. Chiar și in cele pe care le-a ți dat ați sărit peste multe lucruri numai sa ajungeți mai repede la final. Iar finalul încropit de voi e jalnic și fără înțeles. Regret că am urmărit acest serial cu sufletul la gura pentru ca în final să nu înțeleg nimic. Am rămas cu un gust amar și am înțeles totuși ceva: onoarea și seriozitatea voastră sunt nule. Așa ceva nu se face!
  • A.V.R. A.V.R.
    Serialul "Patria mea esti tu" este foarte intersant dupa ce am urmarit cu inima la gura pina acuma ,de ce l-ati scos si episodul asta de miercuri si joi era dorit Iar Kosem era bun si el de vre-o 3 ori pe saptamina macar ,dupa" Patria mea esti tu " tot de la 22-24 .In bataia inimi este de ajuns de 2 ori pe saptamina dupa ora 22 pina la 24.Iar Wou Bizz se poate muta ziua dupa masa la orice ore si cred ca nu-i nevoie mai mult de 2-3 maxim pe saptamina .Iar asta ce la-ti bagat acuma ,inca nu era cazul de inca un serial pina ce nu le-ti terminat pe celelalte chiar daca ar fi interesant desi... Respectati-va telespectatorii va rog!!! Si va rog emisiunea "Bravo ai stil" chiar nu e locul seara in locul serialelor. Nu are nimeni ce invata nimic de acolo!
  • Alexa Alexa
    Chiar imi place in bătaia inimii sunteti niste *** . asa a ti facut mereu. Kanal d... Un canal de ***. Pune ti inapoi serialul turcesc in Bataia inimii.
  • Nina Nina
    Mie chiar mi.a placut in bataia inimii.vazusem reclama inainte sa inceapa si abia asteptam .am urmarit fe la primul episod.sunt niste *** astia de la kanal d!!
  • Adina Buda Adina Buda
    Cel mai neserios post de televiziune,sunteti voi,kanal d.Nu-i prima data când intrerupeti un serial pt.a -l inlocui cu altul,fara sa anuntati prostii de telespectatori care se uita la voi.Traiasca netul si serialele turcesti pe care le putem viziona acolo.Si faceti totul numai de dragul audientei,dar n-o sa aveti niciodata audienta Pro Tv-ului . pt.ca nu sunteti parolisti si nu tineti cont de parerile telespectatorilor vostri.Va doresc sa ajungeti pe ultimele locuri in ceea ce priveste audienta intre celelalte televiziuni.Adio,dupa cate tepe am luat cu serialele voastre,incepute si neterminate,nu vreau sa mai aud de voi!
  • George George
    Va rog sa difuzați serialul "In bătaia inimii" și nu serialul cu război...Nici nu mai stim la ce sa privim atunci când schimbați serialul fără sa anuntați.Ati făcut un program,va rugam sa nu pacăliți telespectatorii!In felul acesta ne vom uita pe alte canale.
    De luni pana vineri,vrem sa vedem "In bătaia inimii".
  • Daniela Daniela
    Serialul in bătaia inimi este cel mai bun serial ce sa difuzat pe kanal d pana acuma și nu știu de ce l-ați scos va rog să-l băgați in program din nou și sa dați oamenilor timp sa decidă dacă este un serial bun sau nu mulțumesc kanal d
  • Leila Leila
    Era cu totul altceva. Am urmarit aseara cateva momente noul film si am schimbat canalul. Nu toata lumea savureaza filme cu razboaie. In bataia inimii era mult mai bun. Ar fi fair play sa il difuzati din nou. In loc la Yaman spre exemplu, cine se mai uita la o reluare?
  • Lucian Lucian
    Nu este corecta decizia de intrerupere a serialului In bstaia inimii fara niciun anunt prealabi Vs rugam ss il reluati erea f interesant
  • Lucian Lucian
    Nu este corecta decizia de intrerupere a serialului In bstaia inimii fara niciun anunt prealabi Vs rugam ss il reluati erea f interesant
  • Cretu Mihaela Cretu Mihaela
    Vă rog difuzați filmul În bătaia inimii.
  • alex alex
    Sa va fie rusine kanal d nu asa se procedează, dar bineinteles ca pe voi va interesează decât cifrele nu si părerea prostilor care va urmăresc....eu de exemplu nu am vizionat nimic altceva pe postul vostru decât acest serial si apropo in comparatie cu patria asta care a.ti băgat.o e peste mult va spun pentru ca sunt omul care chiar urmareste filme dar nu.i problema ca pentru audienta ii ignoram pe toti nu...
  • Diana Diana
    Eu cred ca a fost cenzurat. Altfel nu imi explic. Asa film frumos , nu trebuia intrerupt.Atragea chiar si vizionarea de catre barbati.

Trimite un comentariu

sus