Skip to main content

(P) Vedetă Prima TV, experiment unic. Alexandru Constantin, vedetă și cerșetor

 
(P) Vedetă Prima TV, experiment unic. Alexandru Constantin, vedetă și cerșetor

(P) Și-a schimbat hainele și înfățișarea, a stat pe stradă fără niciun ban, a dormit pe străzi, a cerșit bani pentru mâncare și a experimentat diferite provocări. De ce?

Publicitate

Alexandru Constantin este realizator TV (Focus Magazin - Prima TV), antreprenor și student la facultatea de actorie. Toată cariera sa este clădită cu pași mici și temeinici, pe principiul de a nu staționa într-o zonă de confort. Acest aspect și ambiția de a se dezvolta autentic l-au convins pe Alexandru să demareze un proiect unic în țara noastră.

În urmatoarea perioadă, vedeta Prima TV va mai intra în pielea a diferite personaje și va experimente în cel mai real mod posibil aspecte ale vieții care multora dintre noi ne par ireale sau desprinse din filmele de la Hollywood, de ce nu chiar Bollywood.

De altfel, faptul că este student la actorie și jobul său din domeniul jurnalismului au coloborat spre decizia de a crea un serial personal în care se transpune în diferite personaje, primul fiind CERȘETORUL.

În urma acestuia, Alexandru Constantin anunta lansarea documentarului "Cerșetorul: Ziua în care am întins mâna", care va fi înscris la diferite festivaluri film.

VIDEO. Trailerul documentarului Cerșetorul

Acest experiment înseamnă un proiect de suflet pe care vedeta Prima TV a simțit să îl realizee pentru a intra în contact cu realități ale societății în care trăim, pentru a lasa deoparte tot ceea ce poate fi superficial și pentru a se îmbogăți cu cât mai multe perspective din societatea și lumea în care trăim.

Inspirația a venit de la marii actori care înainte de un rol, realizează o documentare temeinică pentru a-și putea clădi cât mai credibil personajul. Alexandru Constantin a ales acest lucru pentru a deveni un actor bun, dar și un jurnalist conectat la adevărată față a lumii.

“Mi-am dorit o experiență pe care să o trăiesc 100% real”

În postura de cerșetor, Alexandru și-a schimbat hainele și înfățișarea, după cum se poate vedea în imagini, a stat pe stradă fără niciun ban, a dormit pe străzi, a cerșit bani pentru mâncare și a experimentat diferite provocări pe care le va relata, în curând, pe larg.


De ce un astfel de experiment?

Alexandru Constantin: Am pus accent, in ultimii ani, pe dezvoltarea mea personala. Mi-am dorit o experienta de viata straina mie, despre care sa nu cunosc absolut nimic. Si am vrut sa o traiesc 100% real. Ideea mi-a venit si vazandu-i pe marii actori de la Hollywood cat de mult se transforma pentru un rol si cat de mari eforturi depun pentru a intra in pielea unui personaj.

Aceasta transfomare care porneste din exterior, prin schimbarea aspectului fizic, continua apoi in interior si psihic prin trairea unor emotii dure, ajuta, fara doar si poate, la o evolutie atat in meseria de actor, cat si in viata de zi cu zi. Am avut multe constientizari in acea perioada si mai ales dupa.

GALERIE FOTO:

 

Care sunt așteptările tale?

Alexandru Constantin: Am avut astepari legate de acele zile petrecute pe strada. Aveam emotii, imi era frica, nu stiam ce aveam sa traiesc. Eu mi-am atins scopul, acela de a trai aceasta experienta. Am avut multe constientizari si am realizat atat de multe lucruri.

Mi-am dat seama ca noi, oamenii, in general, ne credem atat de puternici, dar suntem, de fapt, atat de slabi. Pentru ca toata puterea ne-o luam din lucrurile care ne incojoara: case, masini, bani, haine, parfumuri, prieteni etc. Dar cum e oare sa ramai fara aceste lucruri? Va spun eu cum m-am simtit: fara nicio putere.

Nici sa ridic privirea nu aveam curajul, stiind ca nu mai arat ca deobicei, ca nu port hainele mele, ca eram nespalat, mort de foame si de sete. Ma astept ca documentarul pe care urmeaza sa il lansez si aceasta experienta sa fie intelese de oameni asa cum trebuie.

Ce le vei oferi oamenilor prin intermediul acestui experiment?

Alexandru Constantin: O experienta povestita in detaliu, prin intermediul documentarului pe care il voi lansa in luna noiembrie a acestui an. O experienta prin care ei nu vor trebui sa treaca, pentru a intelege ce am inteles eu.

Documentarul urmareste, practic, aceste trairi ale mele, intr-un mediu total strain, periculos si atat de sensibil din punct de vedere psihic. Am avut nevoie de psiholog atat inainte, cat dupa acest experiment, pentru a putea intelege mai bine trairile emotionale pe care le-am avut.

Puteți fi la curent cu acest experiment pe:

http://alexandruconstantin.net

https://www.facebook.com/alexandruconstantinofficial/

Alexandru Constantin prezintă emisiunea Focus Monden la Prima TV, este actor și antreprenor. Alexandru s-a născut la Oradea și a venit la București pentru a-și dezvolta cariera în televiziune, drum început la o televiziune locală din orașul natal.
 

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu