Skip to main content

AUDIENȚE. Ultimele audiții Vocea României. Câți români s-au uitat

 
AUDIENȚE. Ultimele audiții Vocea României. Câți români s-au uitat

AUDIENȚE. Vocea României a fost urmărită la ultima rundă de audiții de peste 1,6 milioane de persoane, la nivel național. Show-ul de pe Pro TV a avut un plus de 700.000 de persoane față de locul al doilea, ocupat de Antena 1, care a avut pe intervalul Vocii o parte din emisiunea The Wall și X Factor. 

De menţionat. X-Factor a inceput după ora 21.00 si s-a terminat aproape de miezul nopţii. 

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă audiențele confruntării Vocea României - X Factor, de vineri, 13 octombrie:

NAȚIONAL. Vocea a obținut o medie de 1,6 milioane de persoane, în fiecare minut de difuzare, în timp ce pe Antena erau în jur de 920.000. Prima TV intră în top cinci cu o nouă redifuzare a seriei B.D La munte și la mare. 

URBAN. Show-ul de talente de pe Pro TV s-a apropiat, la orașe, de o medie de un milion de persoane, dublu față de Antena 1. Kanal D a fost pe trei dar aproape de Antenă. 

COMERCIAL. Vocea a contat și pe publicul comercial, cu aproape 450.000, media de telespectator cu vârste între 18 și 49 de ani. Pe Antena erau aproape 260.000.

Audienţa posturilor TV vineri, 13 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.10), la nivel NAŢIONAL

  NATIONAL   Persoane   Rtg%   Share%  
1 Pro TV 1.657.000 9.2 20.7
2 Antena 1 925.000 5.1 11.5
3 Kanal D 877.000 4.9 10.9
4 National TV 417.000 2.3 5.2
5 Prima TV 404.000 2.2 5

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA 

 
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 13 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.10) în mediul URBAN:

  URBAN   Persoane   Rtg%   Share%  
1 Pro TV 921.000 9.5 21.6
2 Antena 1 484.000 5 11.3
3 Kanal D 430.000 4.4 10.1
4 DigiSport 1 261.000 2.7 6.1
5 Prima TV 199.000 2 4.7

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la orașe.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 13 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.10), pe publicul COMERCIAL:

  COMERCIAL   Persoane   Rtg%   Share%  
1 Pro TV 446.000 9.9 28.2
2 Antena 1 256.000 5.7 16.2
3 Prima TV 106.000 2.4 6.7
4 Kanal D 106.000 2.3 6.7
5 DigiSport 1 104.000 2.3 6.6

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

AUDIENȚELE de SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ, aici

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • mie mi se pare ca aceasta comparatie, X Factor-Vocea e putin deplasata. Intr-adevar, ambele au la baza talent muzical dar mai repede as compara X Factor cu Romanii au Talent.
 • In final, sunt de acord ca nu conteaza decat ceea ce rezulta din toate aceste show-uri. De exemplu, Ilinca si Alex Florea care au fost anul acesta locul 7 la Eurovision (locul 5 in televotingul european, votul juriului european i-a tras in jos catre locul 7), au fost si la Vocea si la X Factor, si nu a castigat nimic nici unul dintre ei doi. Acum sunt cunoscuti de toata tara, si vor fi cunoscuti mereu, chiar si peste ani.
 • @ canarus : nu știu de Italia, dar în Uk când era la BBC The Voice parca devenise show ul momentului, iar X Factor lua bătaie de la Uite cine dansează.

  @ Gibson : an de an audienta Vocii a fost pe aici. Parca anul ăsta au avut cea mai mare cota de piață la debut, deci nu știu unde vezi tu ca merge în scădere. Cat despre restul chestiilor, Vocea rămâne una din cele mai bine produse din România. Dacă la Vocea ți se pare ca lungesc momentele, nu știu ce mai poți spune despre X Factor. Preselecțiile acolo vor continua, în timp ce la Voce s au terminat.
 • In prezent, in UK, The Voice și X Factor sunt transmise de același canal (ITV), dar in perioade diferite ale anului. X Factor înregistrează audiențe mai mari însă.
 • @Mile, nu neaparat. The Voice era difuzat de BBC One in UK pana in 2016, când au renunțat la el din cauza costurilor de producție.
 • bastian , ce fanatic protevist de doi lei , canarus dar exista vocea italiei te intreb sau vocea britaniei , canarus , pai la fel e si in romania , s-au remarcat mai mult cei de la x factor , audienta nu conteaza aici , asta depinde ce post difuzeaza , poate x factor este in marea britanie pe postul cel mai vizionat
 • @ Mile
  In Italia si UK, Vocea nu conteaza. Spune o singura vedeta internationala care a fost la The Voice, in orice tara din lume. Doar Christina Grimmie care a fost asasinata la 22 de ani. Nimeni altcineva nu s-a remarcat de la The Voice, nicaieri in lume.
 • Audiența vocii,deși ramane cea mai mare, e in scadere... Anul asta mi-am propus sa urmăresc Vocea și nu X Factor ca in anii precedenți, dar după primele ediții m-am întors la X. Organizarea este net superioară la Vocea, însă prefer formatul X Factor, pentru ca e mai “diversificat”. La VR RO sunt deranjante toate discuțiile interminabile dintre antrenori, care de multe ori sunt de-a dreptul stupide... In SUA show-ul pune accent pe VOCE, și nu pe poveștile lacrimogene ale tuturor concurenților sau pe pălăvrăgelile antrenorilor. La X Factor accentul cade pe show, iar concurenții au libertatea sa se manifeste cum doresc pe scena și sa interacționeze la fel cu jurații. Evident ca se mai strecoară și pe aici niște momente penibile de dragul show-ului, dar prefer niște glume mai puțin reușite din partea juratilor, decât niște parlamentari inutile & ironii de prost gust aruncate intre antrenori. Ca sa nu mai spun ca e vizibil care dintre talent show-uri a lansat mai multe vedete pe piața muzicală din Romania și deci, unde vin concurenții mai buni. Vizavi de audiență @canarus, nu știu ce sa spun despre afirmația ta... doar in UK, din ce știu eu, audiența X Factor este peste The Voice și asta pe buna dreptate (va invit și pe voi sa urmăriți X Factor UK dacă vreți sa vedeți cum arată un talent show la cel mai înalt nivel). In SUA, X Factor a fost demult anulat din cauza audientelor extrem de mici, in comparație cu The Voice care scotea audiențe de 3 ori mai mari...
 • Ce de hantenisti habarniști pe aici... vocea româniei e mult peste null factor...imagine,juriu,format,sunet,HD...HD la pro TV e..Hd pe când HD la hantena e un SD+...Forza pro
 • Daca esti femeie la Vocea Romaniei sa nu o alegi niciodata pe Loredana ca ea este acolo pentru alte motive...hormonale.
  In alte tari X Factor este mult deasupra Vocii, dar in Romania Vocea castiga doar din cauza amatorismului celor de la Antena.

Trimite un comentariu