Skip to main content

EVENIMENT. (P) Zeci de tineri creatori români cu colecţii în premieră la Band of Creators Pop-up shop, dar şi designeri pentru copii şi adolescenţi

 
EVENIMENT. (P) Zeci de tineri creatori români cu colecţii în premieră la Band of Creators Pop-up shop, dar şi designeri pentru copii şi adolescenţi

(P) Zeci de creatori români talentaţi, din "noul val" de desgineri, îşi vor prezenta colecţiile în premieră la Band of Creators Pop-up shop, în acest weekend. Tot în premieră, vor fi şi designeri pentru copii şi adolescenţi.

Publicitate

Ce puteţi găsi la a opta ediţie Band of creators pop-up shop?

Pe 7 si 8 octombrie, 25 dintre cei mai talentati designeri din Romania isi aduc noile colectii la Palais Ghica Victoria. Ioana Ciolacu, I Love Parlor, Silvia Şerban, Florentina Giol, AFMF, Life in Mono, Fandacsia, Framboise, Iuliana Asoltanei, Native Design Studio sau Idol Ray sunt cativa dintre ei.

Printre propunerile lor pentru acest sezon se numara pantalonii din materiale pretioase, camasile oversized sau jachetele din fas supradimensionate.

Prezentarile de moda din cadrul pop-up shopului Band of Creators au devenit o traditie, prin urmare si la aceasta editie veti putea sa va alegeti piesele preferate direct de pe podium. Reprobable, Nicoleta Obis, Edita Lupea, Larisa Dragna, Nico Carp sunt designerii care au pregatit prezentari de moda sambata, de la orele 12.00, 14.00 si 16.00.

În plus, fashionistele care vor ajunge la Palais Ghica Victoria in acest weekend vor avea acces la o selecţie de ţinute must have recomandate de stiliştii revistei Elle.

Pop-up shopul va fi deschis sambata si duminica, 7 si 8 octombrie, intre orele 11.00 si 20.00.

Premieră: Designeri şi ateliere pentru copii şi adolescenţi

Premieră la a opta ediţie Band of Creators pop-up shop: doi designeri pentru copii şi adolescenţi îşi vor prezenta creaţiile, în acest weekend. Este vorba de Ouimehnon şi Miss H.

Organizatorii anunţă şi alte evenimente pentru copii: daca veniti cu copiii, duminică, intre orele 11.00 si 19.30, cei de la Fabrilabo si Planeta Stiintei va ajuta sa va faceti cumparaturile in liniste si ii convoaca pe cei mici la ateliere de margelit, de design vestimentar sau descopera impreuna cum arata lumea in urma cu milioane de ani.

Pentru detalii şi înscrieri la atelierele pentru copii, accesati http://bandofcreators.com/pd/ateliere-copii

Accesul se va face cu bilet de intrare, in valoare de 10 lei, sau pe baza de invitatie. Mai multe detalii puteti gasi pe www.bandofcreators.com.

GALERIE FOTO.

Evenimentul este organizat de Band of Creators cu sprijinul Perwoll, Beauty District, Magic FM, Business Review, International British School of Bucharest si al revistei Elle.

Tinerii designeri sunt sustinuti si de Kafune, La Fantana, Napolact Bio, Eva Cakes, Luado Chocolat si Gramma Wines.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus