Skip to main content

(P) Viteza Supernet 4.5 de la Vodafone, demonstrată în cursa Titi Aur contra gameri de top. Descarcă aplicaţia şi poţi reface traseul

 

(P) Cum poţi demonstra viteza unei noi generaţii de viteze de date mobile? O întrecere între pilotul Titi Aur (aflat pe şosea) şi gameri de top (care jucau pe tabletă) a fost soluţia aleasă de Vodafone.

Publicitate

În reclama pentru Supernet 4.5, Titi Aur este pe şosea, pe Transfăgărăşan, în timp ce un gamer pilotează o maşină virtuală, pe tabletă, în acelaşi timp. Real contra virtual. În timp real.

Testul inedit de pe Transfăgărăşan promovează Supernet 4.5, o nouă generaţie de viteze de date mobile, care permite astfel de experimente (a demonstrat viteze de download în jurul valorii de 800 Mbps, folosind un smartphone lansat comercial).

Acelaşi traseu de pe Transfăgărăşan poate fi refăcut - virtual – de oricine (indifferent de reţea), prin jocul Race Ready, care este totodată o lecţie de condus defensiv.

Aplicaţia e disponibilă în AppleStore şi pe Google Play

Ce oferă Supernet 4.5:

-optimizare superioara pentru streaming video
-securitate imbunatatita integrata in retea
-latime de banda mai mare

“Este pentru prima data cand o retea mobila din Romania ofera viteze comerciale din sfera vitezelor Gigabit, creand astfel puntea dintre 4G si 5G”, spune Cătălin Buliga, Technology Director, Vodafone Romania.

VIDEO. Spotul Vodafone Supernet 4.5 cu Titi Aur


Campania Vodafone este derulata in TV, print, outdoor si digital si este construita in jurul mesajului „Reteaua ta de viitor te sustine cu viteza si securitate pentru experiente de ultima generatie. Hai sa ne bucuram impreuna de viitor. Ready?”.

Premieră: Jocul Race Ready, o lecţie de condus defensiv

Un joc, o cursă şi o lecţie de condus defensiv în acelaşi timp. Race Ready nu este numai un joc, în care gamerii pilotează pe Trasfăgărăşan. Este şi o lecţie de condus defensiv.

De ce? Pe traseul cursei, jucătorul este îndrumat la fiecare pas, astfel încât să facă manevra cea mai potrivită: “redu viteza”, “frânează”, “virează uşor”.

Jocul Race Ready poate fi descărcată de oricine, de pe Apple Store şi de pe Google Play indiferent de operatorul la care sunt abonaţi.

Descărcaţi jocul Race Ready de pe AppleStore, aici

Descărcaţi jocul Race Ready de pe GooglePlay, aici

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date mobile si comunicatii fixe.

Vodafone Group are divizii in 26 de tari, 49 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 17 tari.

La 30 iunie 2017, Vodafone Group avea 523,5 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 18,5 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus