Skip to main content

VIDEO. Un fel de protest la CNA după amenda primită de Realitatea TV: s-au strâns până în 10 persoane

 
VIDEO. Un fel de protest la CNA după amenda primită de Realitatea TV: s-au strâns până în 10 persoane
Susținători ai Realitatea TV, protest la CNA - Foto: Paginademedia.ro

Protest la CNA. Câiva protestatari, printre care și jurnalistul Mălin Bot, s-au adunat în fața sediului Consiliului Național al Audiovizualul pentru a protesta față de amenda de 85.000 de lei primită de Realitatea TV, săptămâna trecută. 

Lor li s-au adăugat și Rareș Bogdan și Oreste Teodorescu, care au ținut să menționeze că nu ei au organizat protestul, ci că au venit să mulțumească celor prezenți la prost. 

Publicitate

Cu tot cu Rareș Bogdan și Oreste Teodorescu s-au adunat până în 10 persoane în fața CNA. 

„E important să atacăm în justiție, în primul rând amenda. Să cerem rediscutarea dacă se poate și voi face plângere pentru abuz în serviciu membrilor CNA care au votat”, a declarat Rareș Bogda, pentru Paginademedia.ro în fața sediului CNA. 

Cât despre atacurile la adresa membrilor CNA din emisiunea de joi seara, din ziua amenzii, acesta a spus: „Nu cred că au fost jigniri, cred că poate au fost lucruri mai aprinse, dar nu am jignit pe nimeni. S-au spus lucrurile mai apăsat.”

Oreste Teodorescu, despre afirmațiile dure la adresa membrilor CNA: „Mi le mențin (afrimațiile - n.r.) și chiar le augmentez pe zi ce trece.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu