Skip to main content

AUDIENȚE. Premieră. Visuri la cheie, depășită la nivel național de un serial turcesc. Au rămas primii la orașe și pe comercial

 
AUDIENȚE. Premieră. Visuri la cheie, depășită la nivel național de un serial turcesc. Au rămas primii la orașe și pe comercial

AUDIENȚE. Premieră în acest sezon de Visuri la cheie. Emisiunea de pe Pro TV, care a dominat fără drept de apel audiența până acum, în acest sezon, a fost pe locul al doilea la nivelul întregii țări. Serialul turcesc Mireasa din Istanbul a fost peste Visuri.

Visurile au rămas pe primul loc pe publicul de la orașe și pe segmentul comercial între 18 și 49 de ani.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă cifrele serii de miercuri, 29 noiembrie, pe intervalul Visuri la cheie:

NAȚIONAL. Emisiunea Visuri la cheie a fost urmărită, aseară, de 1,3 milioane de români, în timp ce la serialul de pe Kanal D se uitau peste 1,4 milioane.

Până aseară, Visurile aveau un avans consistent. Săptămâna trecută, de exemplu, media de audiență era de peste 1,8 milioane, cu jumătate de milion mai mulți decât avea Kanal D.

URBAN. Show-ul de pe Pro TV a fost cel mai urmărit la orașe, dar și aici a fost o scădere față de săptămâna trecută: 770.000 de telespectatori la Pro TV, față de 645.000 la Kanal D.

Cu o săptămână în urmă, Visurile se apropiau de un milion, iar serialul de pe Kanal D era la 300.000 de telespectatori în urmă.

COMERCIAL. Din publicul Visuri la cheie, 390.000 de telespectatori au fost din segmentul 18-49 de ani (săptămâna trecută erau 500.000).

Pe publicul comercial, serialul de pe Kanal D a fost în urmă, pe locul al treilea, cu cifre de peste două ori mai mici decât Pro TV.

Audienţa posturilor TV miercuri, 29 noiembrie, pe intervalul Visuri la cheie, la nivel NAŢIONAL

  NATIONAL   Persoane   Rtg%   Share  
1 Kanal D 1.412.000 7.8 16.4
2 Pro TV 1.337.000 7.4 15.5
3 Antena 1 974.000 5.4 11.3
4 National TV 434.000 2.4 5
5 Antena 3 404.000 2.2 4.7

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA 

 
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV miercuri, 29 noiembrie, pe intervalul Visuri la cheie, în mediul URBAN

  URBAN   Persoane   Rtg%   Share  
1 Pro TV 723.000 7.4 15.9
2 Kanal D 645.000 6.6 14.2
3 Antena 1 490.000 5.0 10.7
4 Antena 3 280.000 2.9 6.1
5 DigiSport 1 229.000 2.4 5

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

 
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la oraș.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV miercuri, 29 noiembrie, pe intervalul Visuri la cheie, pe publicul COMERCIAL

  COMERCIAL   Persoane   Rtg%   Share  
1 Pro TV 386.000 8.6 22.8
2 Antena 1 248.000 5.5 14.6
3 Kanal D 164.000 3.7 9.7
4 DigiSport 1 105.000 2.3 6.2
5 National TV 59.000 1.3 3.5

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

GALERIE FOTO. Apartamentul din ediția de aseară Visuri la cheie, înainte și după renovare

VEZI audiențele ediției de săptămâna trecută, AICI

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Ar fi frumos dacă ați posta audiențe in fiecare săptămână, Exemplu: audiențe seriale,filme,emisiuni etc.Cu un top 20.
 • iuli, te bagi in seama dar nu intelegi nimic , eu am zis de protevisti ca se ingrijoreaza cum scade pro tv , kanal d nu ma intereseaza si nici nu ma uit la el, binenteles ca doar comercial conteaza , unde kanal e inca slab, dar e de imagine , eu comentez cand antena e si pe 4 , dar la comercial e inca bine
 • @mile, acum e bun Kanal D? E bun, clar ca e bun din moment ce a depasit Pro Tv, in mintea ta. Degeaba zici ca Pro a fost pe 2, dar uiti ca Antena ta este pe 3? La mare distanta de Pro si Kanal. Oricum audienta de pe targetul Comercial conteaza, nu National si Urban. Iar Kanal D nu o sa fie lider vreodata pe Comercial in Prime-Time. Si daca o sa se intample, inseamna ca Pro si Antena difuzeaza ceva slab.
 • Ce sa ceri Mile de la tine. Dacă tu ești obsedat crezi ca toată lumea este. Eu am comentat despre Chefi la cuțite la articolul chefi la cuțite. Tu comentezi la toate despre orice, rareori are legătură cu subiectul, ca și acum.
 • F, eu nu comentez in fiecare zi ca tine si dupa cum vezi nici macar cand antena era lider marti,dar vad ca tu te îngrijorezi de ce nu scad chefii dupa 4 sezoane ieri
 • Dacă e așa mile, lauda Kanal D, nu antena ca a fost pe 1 luni și marți. Azi e pe 2 3 obsedatule.
 • nu-mai v-a legatii de mine, sant cam agitat , si cam nervos , ca eri , impruna , cu fani antena, dupa ce oana zavoranul a anuntat la capatos , ca da lucruri gratis , am mersi eu am crezit ca prind un ifon , cu care sa scriu multecomentari , dar nam primit nimic , si intelegeti ca mau lasat nervi si scriu doar aberati pe pagina de media
 • "mile"; daca e un film bun, il poti vedea si de 10-20 de ori. Si "Chefi la cutite" e singura emisiune pe care o vizionez la "Antena 1". Dar am vazut putin din ea, dupa ce s-a terminat "Las fierbinti".
 • Of of of. Toate comentariile la audienta se învârt în jurul unui singur personaj, un obsedat antenist nemulțumit de Pro ca e pe 1 sau nu, dar mulțumit și lăudând locurile 2 3 la antena.

  Paginademedia = mocirla lui mile.
 • doru, a zecea oara le dau aceste filme , visuri la cheie a scazut , poate si cenusareasa a ajutat la asta , dar de chefi nu zici nimic , ce parere ai de finala , e bine 12 rating , mai mult decat in preselectii
 • "mile", am zis ceva de Van Damme ? Mai interesante erau filmele "Star Wars", dar daca le programezi duminica dupa ora 23...
  Apropo, filme bune in week-end la "Pro TV". "Martianul" si "Spectre".
 • Visuri la cheie, emisiunea care datorita tematicii face audienta dar care are unele dintre cele mai kitsch amenajari imaginabile. Cele doua doamne sunt de nivelul sugestiilor din revistele care se bazeaza pe horoscop pentru vanzari.
  Pe langa kitsch, cele doua experte fac si lucruri foarte periculoase, cum ar fi sa faca lampi din hartie fara nicio grija despre pericol de foc.
  Le recomand tuturor clientilor danselor sa se roage des.

Trimite un comentariu