Skip to main content

Mă însoară mama. Cove, reality-show la Pro TV. Postul anunță preselecțiile. Mamele își înscriu "flăcăii neînsurați"

 
Mă însoară mama. Cove, reality-show la Pro TV. Postul anunță preselecțiile. Mamele își înscriu "flăcăii neînsurați"

Pro TV anunță un nou format: Mă însoară mama (Who wants to marry my son), care va fi prezentat de Gabriel Coveșeanu - Cove.

Publicitate

Ce presupune formatul, pe scurt:

- 10 bărbați de peste 25 de ani își caută jumătatea sub atenta supraveghere a mamelor. Băieții vor încerca să își găsească soția ideală, ajutați de mamele lor.

- 10 băieți vor fi înscriși de mamele lor pentru a participa la show-ul Mă însoară mama!. Fiecare va alege cinci fete care se vor potrivi criteriilor personale de selecție, două dintre ele urmând să fie refuzate de viitoarea soacră. Cele trei fete rămase vor petrece câteva zile doar cu mama băiatului, iar în urma probelor la care acestea vor fi supuse și bazându-se pe părerea formată de mamă, viitorul ginere o va elimina pe una dintre ele.

Pro TV anunță deja preselecțiile. A intrat și un promo difuzat pe post

"Mamele din toată țara sunt invitate să-și înscrie flăcăii neînsurați la emisiunea Mă însoară mama!. Dacă fiul tău locuiește încă împreună cu tine și nu-ți iese din cuvânt, iar alegerea unei partenere de viață e mai complicată decât descifrarea unui manuscris antic, atunci ești candidata perfectă pentru această emisiune. Sună și înscrie-te împreună cu băiatul tău în competiția la finalul căreia poți să dansezi la lui."

Cove, despre noul format:

“Mă însoară mama! (Who wants to marry my son) e un format TV extrem de iubit în toată lumea, unde mamele își înscriu băieții, mai mari de 25 de ani, în cursa vieții lor: drumul spre altar. Și cum până la vârsta asta nu au reușit să își întemeieze o familie, cel mai probabil și din cauza cuvântului important pe care mamele îl au în viețile lor, voi încerca să îi ajut să găsească femeia perfectă care să fie soție bună pentru băiat, dar și o nora ideală pentru viitoarea soacră.

Știu că nu o să fie ușor, o să fie o adevărată aventură, dar sunt pregătit de orice și vreau să le arăt care e drumul spre o viața de familie împlinită."

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu