Skip to main content

(P) Culinaryon, cel mai mare centru de divertisment culinar din Europa, s-a lansat la Bucureşti

 
(P) Culinaryon, cel mai mare centru de divertisment culinar din Europa, s-a lansat la Bucureşti

(P) CULINARYON, cel mai mare centru de divertisment culinar din Europa, şi-a deschis porţile în România, la Bucureşti, la final de octombrie.

Publicitate

Acest concept unic a fost lansat, în 2012, la Moscova, a ajuns, în 2015, în Singapore, unde publicaţia „The Business Times” l-a definit drept „Disneyland-ul experienţelor culinare”. Spaţiul creat este unul relaxant, în stilul loft-urilor din New York, fiind locul ideal pentru a încerca reţete noi, a primi oaspeţi, a găzdui team-building-uri eficiente şi distractive, evenimente corporate, conferinţe, aniversări de neuitat, petreceri pentru copii sau numeroase petreceri tematice.

Primul centru CULINARYON din Bucureşti este situat pe Şoseaua Pipera, nr. 48, într-un hangar încărcat de istorie, complet renovat, şi se întinde pe o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi. Locul respiră un puternic spirit industrial, mai ales datorită elementelor unice de design: podelele de lemn, pereţii din cărămidă, nuanţele puternice de violet.

FOTO.

Aici veţi găsi trei mari studiouri modulare de gătit care comunica între ele, fiecare fiind echipat cu staţii de gătit mobile extrem de bine dotate, mese speciale pentru bucătari, bar şi sisteme multimedia de ultima generaţie – ingredientele perfecte pentru cele mai reuşite evenimente corporate sau pentru petreceri private memorabile.

CULINARYON din Bucureşti poate găzdui până la 200 de persoane, incluzând şi una dintre cele mai spectaculoase săli VIP, unde pot fi organizate evenimente private cu participarea celor mai renumiţi chefi sau poţi petrece seri relaxante cu prietenii în jurul unei mese unicat, din lemn de măslin, veche de peste 100 de ani. Sala VIP este cu atât mai impresionantă, cu cât oferă o vedere panoramică asupra studiourilor.

Centrul mai cuprinde şi o încăpere superbă şi intimă, unde invitaţii vor descoperi cele mai bune vinuri româneşti şi internaţionale, vedetele fiind selecţia premium de vinuri WineOn produse în regiunile Toscana şi Piemont din Italia. În plus, CULINARYON are în dotare şi două săli de conferinţă modulare, care pot găzdui întâlniri de afaceri, înaintea începerii distracţiei.

Toată lumea iubeşte CULINARYON. Adulţii spun că aici au avut parte de cele mai frumoase experienţe legate de muncă. Copiii nu se mai satură să-şi murdărească mâinile în timp ce învaţă să gătească.Suntem siguri că românii se vor distra foarte bine aici gătind împreună cu cei mai buni bucătari, întâlnindu-se cu prietenii după serviciu, se pot relaxa în zilele libere cu colegii, sau pot organiza evenimente de neuitat. Altfel spus pot avea alături de noi, un milion de aventuri culinare”, a declarat Alessio Lewithin, Partener, CULINARYON România.

Despre CULINARYON

CULINARYON este o reţea internaţională de studiouri de gătit şi de divertisment, care deţine centre în Singapore, Moscova şi Bucureşti, şi are în plan să deschidă cel puţin 100 de noi locaţii la nivel internaţional. Lansată în 2012, compania a organizat până acum evenimente la care au participat peste 70.000 de clienţi fericiţi şi este liderul de piaţă în zona de divertisment culinar, cu o cota de piaţă de 60%.

CULINARYON a pornit acum cinci ani, în Moscova, primul centru fiind deschis în apropiere de Kremlin, pe o suprafaţă de 850 de metri pătraţi, care include cinci studiouri de gătit şi o sala de conferinţe. În 2015, academia de aici a găzduit peste 30.000 de clienţi, serviţi de peste 60 de angajaţi şi 50 de bucătari renumiţi. CULINARYON Singapore s-a lansat în octombrie 2015, fiind localizat în Piaţă Raffles, în inima districtului financiar din oraş. Cu o suprafaţă de 7.000 de metri pătraţi, CULINARYON Singapore este nu numai cel mai mare astfel de spaţiu din oraş, ci şi singură alternativă unde marile companii cu mii de angajaţi pot organiza evenimente unice.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus