Skip to main content

MUTAREA ANULUI. Mircea Radu se întoarce la Antena 1. Ce spun oficialii postului

 
Mircea Radu
Mircea Radu

Realizatorul Mircea Radu se întoarce la Antena 1. Mircea Radu, care până acum a prezentat emisiunea Femei de 10, Bărbaţi de 10 la TVR 2, cu Marina Almăşan, şi-ar fi prezentat demisia, scrie ziarul Click.

Publicitate

Potrivit Click, Mircea Radu va fi gazda unui reality-show gen “Miss Fata de la ţară”, emisiunea care s-a difuzat la Prima TV.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Antena Group au declarat că “momentan, suntem în discuţii cu Mircea Radu, legate de format şi de conţinut”.

“Vom reveni în momentul în care le vom definitiva”.

Mircea Radu nu a infirmat, nici nu a confirmat: "Nu vă pot răspunde la întrebarea dumneavoastră, darămite să intru în detalii. Sunt sigur că veţi înţelege situaţia", a spus el pentru Click.

Click o citează şi pe Marina Almăşan, partenera de emisiune a lui Mircea Radu la TVR, care spune că "Am aflat, cu surprindere (şi din păcate nu de la el, ci de la alţii), de plecarea lui Mircea. Eu am deja cateva variante pentru un nou partener de prezentare, trebuie doar să iau o decizie până când emisiunea va reveni pe post, după vacanţă, undeva în februarie-martie 2018".

Mircea Radu se întoarce la Antena 1 după opt ani, după ce, în mai 2010 emisiunea Din Dragoste a fost scoasă din grila de programe. În toamna lui 2010, s-a angajat la TVR.

Interviul acordat Paginademedia.ro de către Mircea Radu, la finalul emisiunii Din Dragoste, AICI

Traseul lui Mircea Radu:

A debutat în televiziune, în anii 90. A plecat din TVR la începutul anilor 2000, pentru a prezenta emisiunea Din dragoste, produsă de regretatul Valeriu Lazarov. În primăvara anului 2009, emisiunea Din Dragoste a fost scoasă din grila Antenei 1.

În toamna lui 2010, s-a angajat la TVR.

Citeşte şi: Mircea Radu, către directorul Antena 1: eu îi predau televiziune, el să mă înveţe să învelesc ciocolata-n staniol

Mircea Radu, la final de Din dragoste: Ştiam toţi că emisiunea are nevoie de o pauză

EXCLUSIV: Mircea Radu a câştigat un concurs de realizator la TVR

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tg3290 Tg3290
    Băi obae păi semnezi o știre luată din click? Tu ce ești la faza asta? Papagalul click? Ca ei au dat știrea, tu doar o repeți si culmea o mai și semnezi de zici ca e a ta.
  • johhny bravo johhny bravo
    Daca asta e mutarea anului, cum or fi celelalte?
  • Doru Doru
    "F", lasa-l pe "mile". O sa vina sa ne spuna ca:
    "Publicul "Antena 1" e ocupata cu sarbatorile, cumparaturi, excursii, nu au timp de televizor. O sa revina de revelion, la Dan Negru."
  • F F
    Mile, eu zic mai bine sa începi sa critici antena. Îți place cum momentan e pe 2 7 zile din 7, dar mai prinde din cand in cand un 1 pe național cu poftiți? Nu zici acum ca antena are public îmbătrânit și rural? :))
  • mile mile
    f, tu te-ai uitat la gospodar , faci parte din acest public
  • Miriam Racord Miriam Racord
    @an
    Horia Moculescu și Adrian Enache sunt cei mai buni înlocuitori pentru Mircea Radu.
  • F F
    Marius nu înțelegi nimic. Și Gospodar fara pereche a fost la prima. :)) acum repede și antena urmează protv-ul, luând și ei un format de la prima. Ceea ce e cel mai important e ca emisiunea se adresează aceluiași public găsit de gospodar, iar emisiunea va fi plina de probe asemănătoare. Important este cum va fi făcută.

    În rest, bineînțeles ca este televiziune dincolo de Protv, dar în România pana acum a cam dat trendul în 90% din situații, iar ceilalți au urmat.
  • Marius Marius
    @F
    Nu protv a dat tonul, acest format a mers bine și pe primatv, poate ești surprins însă nu pro dă ora exactă în tv.
    Mai sunt și alții, verifică. Și pro copie pe alții. Televiziunea nu au inventat- o cei din pro.
  • F F
    @ livia pila : valoare? :)) așa nimeni de pe tv nu are valoare. Omul e cunoscut. Lumea știe cine e Mircea Radu. E ceva ce nu prea găsești la tvr. Treaba valoroșilor tvr-iști era sa îi facă o emisiune decenta, nu sa îl pună cu o doamna la care nici o alta televiziune din România nu s-ar uita, dar care e foarte valoroasa pentru tvr. În fine, bafta lui și bafta tvr. Sa vedem pentru cine va fi un an mai bun.
  • mile mile
    livia , cine stabileste valoarea cuiva , publicul
  • Livia Pila Livia Pila
    @F Pe ce lume traiesti? Ce valoare este/ a fost Mircea Radu bre? ZERO! A fost/ este o vedeta, ai dreptate. Zero valoare, in schimb!
  • F F
    Livia Pila încetează. TVR are vreo doua trei nume care ar face fata la alte televiziuni și care se pot numi vedete. Mircea Radu a fost unul dintre ele. Nu e vina lui ca TVR nu a știut ce sa facă cu el.
  • mile mile
    livia , angajata la stat degeaba vorbeste de altii, rusine rating zero
  • Livia Pila Livia Pila
    Bravo Heracles, in sfarsit cineva intreg la minte!
  • Heracles Heracles
    O fosila uitata de toata lumea se muta de la o televiziune aservita la alta. Asta e "mutarea anului"? Triste epoci traim...

Trimite un comentariu

sus