Skip to main content

DERAPAJ. Câți Tolontani mai există? Tolo, executat la Realitatea: "ai dat într-un copil". Andrei Gușă, spălat la postul tatălui său Cozmin Gușă

 
DERAPAJ. Câți Tolontani mai există? Tolo, executat la Realitatea: "ai dat într-un copil". Andrei Gușă, spălat la postul tatălui său Cozmin Gușă

DERAPAJ. Televiziunea din România. 2018. Conturile unor proprietari TV se reglează (încă) pe propriile posturi.

Publicitate

Câți Tolontani mai există? rulează pe burtiera Realitatea TV. O întrebare admirativă? Dimpotrivă, burtierele care urmează lămuresc contextul: Gușă, despre acoperiții din media. Gușă: Un război SIE contra SRI.

Octavian Hoandră îi ia prin telefon pe Rareș Bogdan, care se dezlănțuie împotriva lui Cătălin Tolontan și îl glorifică pe Cozmin Gușă, o "victimă", pentru că "i-a fost atacat copilul." "Dacă mie îmi ataca cineva copilul, putea să vină și Hellvig, și Kovesi, îl călcam în picioare". O revărsare împotriva lui Cătălin Tolontan, la Realitatea TV, vineri, 26 ianuarie.

Înainte de continuare, contextul:

Gazeta sporturilor a publicat o serie de articole despre Federația Română de Judo, dar și despre faptul că sportivul Andrei Gușă ar fi avantajat de faptul că tatăl lui, Cozmin Gușă, este președintele Federației Române de Judo.

Primul atac la Cătălin Tolontan a fost săptămâna trecută, când, citând "surse exclusive" Realitatea TV a spus că „ actualul jurnalist Cătălin Tolontan ar fi fost recrutat în timpul liceului de fosta Securitate” și că „ar fi fost colaborator al SIE chestiune care ar justifica atacurile repetate, în achetele publicate, asupra Serviciului Român de Informaţii.

După un alt articol publicat de GSP, Realitatea s-a dezlănțuit în această seară împotriva lui Cătălin Tolontan. În articolul din GSP din urmă cu două zile, unul din rivalii sportivi ai lui Andrei Gușă susținea că e defavorizat. De ce: pentru că tatăl lui Andrei Gușă conduce federația.

Totodată, Tolo.ro a publicat, ieri, un raport al ANAF care vorbea despre nereguli la Federația de Judo (prejudicii de 550.000 de euro), dar și de faptul că ministrul Dunca a vrut să dea spre folosire Federației de Judo un hotel dintr-o zonă bună a Clujului.

Rareș Bogdan: Andrei Gușă reprezintă România. E o ticăloșie să ataci un copil

Intrat prin telefon la emisiunea lui Hoandră, Rareș Bogdan se dezlănțuie împotriva lui Cătălin Tolontan. Își apără patronul - "e prea bun, prea tolerant" și pe fiul acestuia. Susține că Tolontan a vrut să-l atace pe Gușă "josnic", prin fiul acestuia.

Rareș Bogdan, principalele idei (a vorbit minute bune, fără a fi întrerupt):

- "Cozmin Gușă e prea bun, e prea tolerant"

- "Bate-te cu Gușă, nu cu copii"

- "Să ataci un copil e mizerabil"

- "Ce a făcut Tolontan e absolut nedemn"

Cei din studio îi continuă ideile după ce Rareș Bogdan iese din direct. 

"Andrei Gușă e un copil bun, face și naveta, e vai de capul lui", spune Octavian Hoandră.

Împreună cu invitații din studio, se laudă evoluția federației de judo sub conducerea lui Cozmin Gușă și marșează pe ideea că Tolontan "a dat într-un copil". "Dar cine e domnul acesta, Tolontan", întreabă Hoandră, insinuând faptul că "dosare servite" ajung la Tolontan. Discutații insinuează sau vorbesc direct de "jurnalism comandat".

GALERIE FOTO.

Burtiere de pe Realitatea TV:

 • Gușă: Un război SIE contra SRI
 • Gușă, despre pericolul acoperiților din media
 • GUȘĂ: Iese la iveală un stat-paralel SIE
 • E o ticăloșie să ataci un copil
 • Bogdan: Andrei Gușă reprezintă România
 • Bogdan: E josnic să ataci familia cuiva
 • Bogdan: Ce a făcut Tolontan, absolut nedemn
 • Dacă a primit un ordin, Tolontan să se bată cu C. Gușă

Citește și:

Articolul din GSP despre Federația Română de Judo, aici

Articolul de pe Tolo.ro despre raportul ANAF, aici

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Mass-Media romaneasca e in regres total si se vede asta din nivelul de cultura scazut, din inabilitatea de a purta un dialog si din vendetele manifestate fara ocolisuri in spatiul public, ca intre oamenii cavernelor. Trist.
 • Ianuarie 2015. Hotel Aura din Predeal, locantă apartinand lui Mohammad Murad. Team building (singurul facut de Gușă ever) cu moderatorii Realitatea TV. Prezenta obligatorie, cu Rareș, Rifai, Marincea (actual SRI), Zeicescu, Chioțea, Mititelu, Pastia, Lavinia, Dan Duca, Arcanu, Rogozanu etc. Eram cu cablurile prin hol, că o parte din deontologeala comandata de geostrateg s-a dat live pe post. La un moment dat Gușă a întrebat ce viitor are Elena Udrea în politică. Toți au scăldat-o, excepție leul Chioțea care a spus ca blonda e deja un cadavru in putrefactie (timpul i-a dat dreptate). In prima pauza a fost certat de patron, apoi dupa transmisie s-a trecut la fapte, adica la party. A venit Murad, dedicatii, fripturi, alcool. Cand era deranjul mai mare, hop apar în bloc Alin Petrache, Elena Udrea și Sorin Blejnar. Dupa ce au ars-o la masa sefului, s-au bagat la dansuri cu conducerea. Apoi, ca tacamul sa fie complet, ultimii doi au tinut cate un speech mobilizator despre presa si anticoruptie. Au aplaudat frenetic Cozmin, Rares si Pastia. La restul le-a cam stat taria-n gat.
  PS Povestea de mai jos nu e o fantezie, ci reprezinta viziunea media a lui Gușă. Toti participantii traiesc si pot fi consultati prin sondaj de opinie.
 • Rafuiala e intre doi baieti de Sistem: unul protejat la infinit de faliment, altul alimentat la infinit cu investigatii bine facute. Tolo, crezandu-se Robin Hood, l-a calcat pe coada - cu adevaruri incontestabile - pe Gușă. Restul e cancan facut de sclavii geostrategului luat la goana din Pta Universitatii de pensionarii cu nuiele.
 • Când a ajuns președinte al Federației Române de Judo, Gușă s-a lăudat că va ajuta sportivii.Adevarul : taxele de participare la finalele naționale au crescut .A spus că va da premii în bani medaliaților la finalele naționale.Adevarul : se plătesc doar medaliații la finalele de U 21 ,U23 adică unde participă "copilul" .
 • Gusa face parte din categoria peronajelor insalubre care intoxica peisajul media din Romania, alaturi de Rares Bogdan, Hoandra, Mircea Badea, Gadea, Ciuvica, Ciutacu, Sorina Matei, Andreea Cretulescu, Razvan Dumitrescu, Radu Tudor, A. Ursu etc... Nici unul dintre creaturile astea nu ar lucra in media radio-TV intr-o tara civilizata, iar faptul ca Romania este in coada Europei este si din cauza unor asemenea "formatori de opinie" extrem de toxici, care manipuleaza fara mustrari de constiinta pentru salarii grase!
 • Dupa emisiunile facute de dl Rares Bogdan, as aprecia ca ar fi un foarte bun inchizitor transpus la zi, un bun propagandist comsomolist gen Ana Pauker, dar in nici un caz jurnalist sau analist politic obiectiv. Se vede din comportament, gesturi, mimica fetei, dictie, partialitatea, răutatea,lipsa totala de obiectivitate,frustarea si ură fata de tot ce nu i-o convine. Este josnic tot cea ce spune .
 • Gușa dorea când a candidat la Primăria capitalei sa demoleze Gara de Nord și Gara Basarab si să o mute la intrarea în capitală ,pt. terenuri imobiliare așa a declarat atunci ,noroc că nu l-au votat bucureștenii!
 • Comanda la mine, soldat Gusa! Dreepti!
  Care este serviciul secret care te-a ajutat sa preiei Realitatea Media?
  Si cine te spijina sa mentii o insolventa mai mult decat legea permite?
  De ce nu retehnologizezi Realitatea TV, asa cum ar trebui pentru o afacere de durata sau te astepti ca oricand sa ti-o sufle cineva de sub nas si atunci sa ramai cu buzele umflate?
  Astept raspunsurile tale!
 • De aia Rares Bogdan face 0,6 - 0,8 audienta. Sa nu uitam cum se mandrea ca a fost coordonat in presa de Mihai Tatulici. Sa nu uitam cum Cozmin Gusa a fost in favoarea eliberarii conditionate a detinutilor atunci cand Maricel Pacuraru, finantatorul Realitatea Tv, era pe punctul de a fi eliberat, la doua saptamani a iesit, iar Gusa si-a intors la 180 de grade discursul si opinia. S-a dus credibilitatea.
  Ce a prezentat Tolontan si echipa este adevarul, la fel ca in fiecare ancheta jurnalistica documentata si demonstrata cu probe in instanta. Andrei Gusa nu mai e demult un copil, degeaba il victimizeaza Realitatea Tv. In sporturi individuale si in general in sport castiga cel mai bun, e greu sa trisezi, de aceea multi urmaresc desfasurarea evenimentelor sportive. Ce face Gusa se numeste tris. Realitatea Tv s-a decredibilizat mult cu aceasta propaganda in stil kgb-ist.
 • De ce iRealitatea mai emite daca este in insolventa de ani buni?

  P.s.: Rares Bogdan, esti penibil.

  Asteptam niste audiente de la emisiunea individului R.B., nu de alta, dar tot se lauda el ca este lider

Trimite un comentariu