Skip to main content

Dragoş Bucur părăseşte emisiunea Visuri la cheie

 
Dragoş Bucur părăseşte emisiunea Visuri la cheie

După patru sezoane în care, împreună cu echipa Visuri la cheie, a adus bucuria şi speranţa unor familii greu încercate de viaţă, Dragoş Bucur părăseşte formatul în care s-a implicat.

Publicitate

Dragoş Bucur se va dedica în continuare proiectelor din cinematografie, le pregăteşte noutăţi şi lansări fanilor săi, dar rămâne şi un apropiat al emisiunii Visuri la cheie, spun reprezentanţii Pro TV. Aceştia nu au anunţat încă numele noului prezentator al reality show-ului de pe Pro TV.

Dragoş Bucur: „Visuri la cheie este cel mai lung proiect de televiziune în care am fost implicat vreodată şi îmi va rămâne întodeauna aproape de suflet. Le mulţumesc colegilor din echipă pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit, şi mă refer în primul rând la oamenii lângă care am petrecut aproape un an, dacă pun cap la cap toate zilele de filmare din cele patru sezoane: regizorii, operatorii, sunetiştii, scenariştii, producătorii, costumierele, make-up artiştii, şoferii şi, nu în ultimul rând, colegii arhitecţi.

Mi-a plăcut mult şi sunt mândru că am făcut parte din echipa acestei emisiuni care mi-a deschis ochii asupra României adevărate, cu bune şi cu rele, şi m-a ajutat să îmi găsesc câţiva prieteni adevăraţi. Dar adevărul este că sunt în primul rând soţ şi tată, apoi actor, producător de cinema începător, puţin pedagog şi abia apoi om de televiziune, şi aş vrea să revin la această ierharhie în viaţa mea. Iar pentru cârcotaşii care nu lipsesc niciodată din viaţa noastră: DA, Visuri la cheie chiar este pe bune!”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Matrache Nicolita Matrache Nicolita
    Buna ziua echipei visuri la cheie simt o genie greu încercată de viață an, grija cu doi copii mici,si nu am casa si unde sa ma.duc datorită faptului că am un soț rău Poveste mea mai pe larg la nr de tel : 0742955170
  • Oprea Oprea
    Va rugam sa ne ajutati nu avem bani de mâncare și avem datori multe tata este rău cu un picior dormim 3 copii si o verișoară într-o cameră tata si mama într-o cameră și unchiul lui tata pensionar 68 ani tata casnic mama casnică trăim numai din două pensii de urmaș iar un frate care să fie la oi va rugam sa ne ajutati singurul lucru care ni-l dorim este să scăpăm de datori
  • Stan florin Stan florin
    Ma numesc Stan florin sunt un copil amarat si nam pe nimeni va rog sa ma ajutati an prezen lucrez si miasi dori si eu o camera a mea
  • Doru Doru
    Pacat... Oare vine Cabral ?
  • marian marian
    Iuli cred ca tu esti fake , emisiunnea este reala , dar ce sa ii ceri unui telenovist de turcesti , ,
  • gt gt
    Cred ca tatiCool Dan Cruceru ar putea prezenta aici... Andreea Marin nu cred totusi ca ar putea sparge peretii cu barosul, cu toate ca ar putea aparea imbracata in salopeta si sa fie interesanta... macar Adela Parvu, Omid si Alina ar trebui pastrati ca sa se mentina o parte din succesul emisiunii, altfel publicul va simti diferenta ca la master Chef...nu cred ca ar scoate definitiv din grila formatul, atlfel nu ar mai fi anuntat despartirea
  • F F
    Niciodata nu va fi ușor sa schimbi prezentatorul unei emisiuni de succes. Nici aici nu va fi, iar Protv în ultimii ani a dovedit ca nu au oameni prea inspirați la înlocuiri de prezentatori. :)) în rest, vad ca o simpla înlocuire de prezentator naște comentarii aberante pe diverse alte teme. Mai ușor cu mizeriile, mai ales la o emisiunea ca asta care a ajutat niște oameni.
  • Miriam Miriam
    @Iuli
    Aberația asta a scos-o un sit de scandal și au plătit deja despăgubiri pentru acele afirmații, situl original a dispărut dar articolul de acolo a fost preluat de alte situri la fel de proaste (și care ar trebui să fie și ele date în judecată).

    ProTV împreună cu sponsorii săi reușește să facă niște lucruri extraordinare, îmi pare bine că am văzut niște case frumoase și niște idei de amenajare prezentate în cel mai frumos mod posibil.
  • Miriam Miriam
    Pentru emisiunea asta este nevoie de un soț și tată ca prezentator.
    Sigur că nu e singurul mămos-tătos din show-bizz-ul românesc, dar a fost o plăcere să îl vedem în cei 4 ani cât a realizat emisiunea alături de atâția oameni frumoși.

    Chiar nu știu cine ar putea să se descurce la fel de bine...
  • Mile Mile
    E greu de crezut ca reală emisiunea
  • Iuli Iuli
    O emisiune fake.
    Dragos a vrut sa scape de mocirla Pro-ului, in care dezamagea persoanele care apareau in emisiune.

    Se facea o casa noua si doar filmau in ea, concurentii primeau bani si ramaneau in aceeasi locuinta.


    @bing, nu are cum sa ajunga la final, pentru ca produce audiente destul de bune, 27% share
  • marian marian
    Binng au anuntat ca se va face dar cu alt prezentator , va fi anuntat in curand . lucrarile vor incepe in curand , ,scoate audiente nu o scoate ei asa usor ,mai bine renunta la altceva , ,Iulian ,deocamdata Maruta este decenta fata de altele cum ar fi acces in ,,,,,,,,
  • Iulian Iulian
    Păcat....o emisiune f Buna!Restul nu prea ....Vorbeste lumea La matură...si acum mai nou ...Ma însoara mama aceste emisiuni ar trebui scoase din grila ....plictisitoare ..slabe ...iar antipaticul de maruta nu stie ce sa mai inventeze!
  • bing bing
    din sursele mele, emisiunea Visuri la cheie a ajuns la final. Nu va mai fi difuzata. Pro TV a ochit alte formate, spre exemplu "Cine este Cârtița"
  • Allex Allex
    Nu, emisiunea va fi difuzata in toamna, sau cel putin asa e programat. E un haos total in aceasta perioada in departamentul de programe al pro.. sunt prea multe formate programate pt toamna si nu cred ca vor avea cand sa le difuzeze.

Trimite un comentariu

sus