Skip to main content

Dragoş Bucur părăseşte emisiunea Visuri la cheie

 
Dragoş Bucur părăseşte emisiunea Visuri la cheie

După patru sezoane în care, împreună cu echipa Visuri la cheie, a adus bucuria şi speranţa unor familii greu încercate de viaţă, Dragoş Bucur părăseşte formatul în care s-a implicat.

Publicitate

Dragoş Bucur se va dedica în continuare proiectelor din cinematografie, le pregăteşte noutăţi şi lansări fanilor săi, dar rămâne şi un apropiat al emisiunii Visuri la cheie, spun reprezentanţii Pro TV. Aceştia nu au anunţat încă numele noului prezentator al reality show-ului de pe Pro TV.

Dragoş Bucur: „Visuri la cheie este cel mai lung proiect de televiziune în care am fost implicat vreodată şi îmi va rămâne întodeauna aproape de suflet. Le mulţumesc colegilor din echipă pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit, şi mă refer în primul rând la oamenii lângă care am petrecut aproape un an, dacă pun cap la cap toate zilele de filmare din cele patru sezoane: regizorii, operatorii, sunetiştii, scenariştii, producătorii, costumierele, make-up artiştii, şoferii şi, nu în ultimul rând, colegii arhitecţi.

Mi-a plăcut mult şi sunt mândru că am făcut parte din echipa acestei emisiuni care mi-a deschis ochii asupra României adevărate, cu bune şi cu rele, şi m-a ajutat să îmi găsesc câţiva prieteni adevăraţi. Dar adevărul este că sunt în primul rând soţ şi tată, apoi actor, producător de cinema începător, puţin pedagog şi abia apoi om de televiziune, şi aş vrea să revin la această ierharhie în viaţa mea. Iar pentru cârcotaşii care nu lipsesc niciodată din viaţa noastră: DA, Visuri la cheie chiar este pe bune!”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei-constantin andrei-constantin
    surse spun ca prezentatorul defapt ar fi prezentatoarea : Andreea Marin !
  • eu cu mine eu cu mine
    ''Dar adevărul este că sunt în primul rând soț și tată, apoi actor, producător de cinema începător''

    Putea sa spuna ca are alt proiect, dar daca incepe cu ''sot si tata'' inseamna ca l-au dat afara. Daca esti sot si tata, iti doresti sa ai un loc de munca, cine vrea sa fie sot si tata somer?
  • mile mile
    la acest tip de emisiuni nu conteaza cine prezinta , oricine il poate inlocui
  • jk jk
    Va fi emisiunea asta in aceasta primavara?

Trimite un comentariu

sus