Skip to main content

Look TV vrea schimbarea numelui în Profit.ro. Cine va avea emisiuni

 
Look TV vrea schimbarea numelui în Profit.ro. Cine va avea emisiuni
Look TV

Postul Look TV vrea schimbarea numelui în Profit.ro, televiziune cu profilm economic, potrivit unei solicitări depuse la Consiliul Național al Audiovizualului. 

Publicitate

Din informațiile Paginademedia.ro, din proiectul editorial vor face parte nume precum Thomas Dincă, redactor-șef Profit.ro, Daniel Apostol, Adrian Măniuțiu (fost realizator Income la Antena 3), Constantin Opriș (din echipa Profit.ro), Radu Dumitrache și Cătălin Chivu (specialist în piețele financiare). 

Forul audiovizual ar fi trebuit să analizeze chiar în ședința de astăzi, 9 ianuarie, solciitarea, însă reprezentanții Look au cerut o amânare. 

Reamintim că Look TV, post deținut de Adrian Tomșa, și Profit.ro, deținut de Orlando Nicoară, vor dezvolta un proiect de TV de business, după cum Paginademedia.ro a anunțat în premieră AICI. Proiectului i s-a alăturat și Vasile Iuga, fostul șef al PwC, în prezent în boardul Patria Bank și Ana Hotels. 

Studiourile noului post vor fi la Casa Presei, chiar în spațiul în care a funcționat, între timp, postul de business The Money Channel.

Unul dintre realizatorii noului post va fi Dan Apostol, cu care Profit.ro derulează în prezent proiectul video Profit Live.

Clever Media Network este deținută de Adrian Tomșa, un apropiat al proprietarului RCS Zoltan Teszari. Tomșa a preluat de la Arpad Paskany posturile Look, cu tot cu drepturile de difuzare pentru meciurile din Liga I, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • posturile astea sunt motivul pentru care renunt la upc.
  aici e Romania. daca nu va convine puteti sa alegeti ungaria, pe care o considerati patria mama. de ce va incapatanati ?!
 • bine ar fi daca am avea mai multi gherman sabini la mai multe televiziuni in romania asta scumpa si draga di care emigreaza aproape mai multi ca din siria unde-i razboi si vai de mama lor.
 • Sper sa ramana Sabin Gherman pe Look Plus . O voce puternica a Transilvaniei care deranjeaza multi *** .
 • Vai, dar unde l-ati uitat pe geniul Gherman? Dar pe siamezii Uscat si Trofin? Toti niste guru ai televiziunii...
 • Chiar trebuia facut ceva din Look Plus (nu din Look Tv), si sper ca Look Tv sa ramana si sa mai pasteze din emisiunile pe care le.avea la inceput (Minunile lui Tamas, Vine Vaida pe la noi, Ce vor plantele, Tonik Show..emisiunile de cooking... Big Boletus..chiar si Necenzuratii (epicShow) erau tot pe Look... Unele din aceste emisiuni au avut program live de Craciun ... In plus meciurile de fotbal trebuie sa ramana pe Look...
 • inseamna ca Adrian Măniuţiu (fost realizator Income la Antena 3) e u MARE mincinos. Cand a plecat de la Antena 3 a spus ca vrea sa se axeze pe altfel de proiecte personale fiinca postura de prezentator a ajuns la un moment de monotonie. Nu mai dorea sa apara la TV...
  Asta inseamna ca Antena 3 s-a debarasat de el atunci, iar el cauta sa dea scuze si motive public
  Acum vrea sa apara iar la TV prin transformarea Look Tv in profit.ro

Trimite un comentariu