Skip to main content

Radio Guerrilla va prelua un post de radio local, de la soţia fostului parlamentar Teodor Atanasiu

 
Radio Guerrilla va prelua un post de radio local, de la soţia fostului parlamentar Teodor Atanasiu

Radio Guerrilla va avea o nouă frecvenţă. Societatea News Media, care operează ArdeleanuL FM, a primit acordul prealabil al CNA pentru schimbarea de acţionariat. Astfel, în locul acţionarului unic, Atanasiu Maria Laura, intră SC Radio Guerrilla SRL (100%). Atanasiu Maria Laura este, din informaţiile Paginademedia.ro, soţia fostului parlamentar PNL, Teodor Atanasiu.

Publicitate

Ardeleanul FM se aude în Alba Iulia, pe frecvenţa 91,2.

Solicitarea a fost votată de nouă din cei 11 membri prezenţi în şedinţa de astăzi. Orsolya Borsos şi Gabriel Tufeanu au votat împotrivă.

Radio Guerrilla se aude în Bucureşti, Braşov (începând de luni 29 ianuarie 2018), Brăila, Bistriţa, Craiova, Darabani, Reşiţa, Roman, Suceava, Timişoara, Vaslui, Vatra Dornei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    @Codrin Ghindoc - Ardeleanul FM 91,2 se afla de mult timp scos la vânzare, s-a negociat și cu ZU / Smart FM înainte.
  • Codrin Ghindoc Codrin Ghindoc
    Păcat de Ardeleanul FM Alba Iulia! A fost un radio frumos! Din cauza celor de la Guerilla nu mai există Ardeleanul FM. Nu vă este rușine că ați închis un radio local doar pentru că ați mai vrut încă o frecvență??? Vrem înapoi Ardeleanul FM!
  • Dan Dinica Dan Dinica
    Bravo Dobro!
    Pupi'ncu...eala da roade.
    Personal m-am plictisit sa ascult psd de dimineatza am trecut pe radio7
  • Radu Herjeu Radu Herjeu
    Situatiile sunt diferite. In acest caz este vorba despre schimbarea actionariatului unei societati comerciale, nu de o cedare de licenta. In opinia mea, CNA nu ar trebui sa aiba un cuvant de spus in tranzactiile comerciale operate la Registrul Comertului, decat daca se incalca regulile privind pozitia dominanta pe piata. In situatiie de cesiune, nu am votat niciodata asa ceva, dacat cand acelasi proprietar isi muta licenta de pe o firma pe alta.
  • Herjeul de aur Herjeul de aur
    Regulile sunt facute pentru a fi... interpretate.
    In cazul de fata e vorba de o statie locala care a disparut cu totul. Domnul Herjeu ori avea ochii inchisi, ori batea soarele prea tare dinspre cladirea de vis a vis de cna.
    Cine nu are un Herjeu il poate cumpara!
  • hasmote hasmote
    Se aplica doar cand au ei chef , legile sunt facute pentru a fi incalcate , sau ignorate.... Ploua nu?
  • geo geo
    Thor, oamenii sunt pe final de mandat. Unii poate nu vor mai prinde încă unul. Trebuie să îi înțelegi.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    @Thor, la Brașov Radio Guerrilla a intrat pe frecvența Tex FM.
    Dar cei de la Tex FM au 12 buletine de știri locale a câte 3 minute de luni până vineri, respectiv 4 buletine sâmbătă și duminică + zilnic câte două ore de program local.
  • Thor Thor
    Deci dispare o licență cu program 100% local și apare un post cu preluare 100% de la București, iar CNA aprobă cu 9 voturi din 11.

    În situații similare, doar pentru TENTATIVA de a vinde un post de radio, s-au retras licențele (chiar Guerrilla fiind victima unei asemenea spețe). În funcție de ce funcționează dubla măsură la CNA? În funcție de nivelul șpăgii sau, pur și simplu, în funcție de cum s-au trezit membrii Consiliului în ziua ședinței?
  • Satul paralel Satul paralel
    Suntem siguri ca intr-o zi DNA-ul se va ocupa si de CNA.
  • geo geo
    Frecvența 91,2 trebuia scoasa la licitatie.

Trimite un comentariu

sus