Skip to main content

GRILA Pro TV de primăvară. Emisiuni de luni până vineri şi filme în weekend. Las Fierbinţi nu a fost încă anunţat

 
Grila de primavara la Pro TV
Grila de primavara la Pro TV

La jumătatea lunii februarie Pro TV lansează oficial grila de primăvară. Ce vedem? O nouă emisiune, Mă însoară mama, sezon nou Ferma vedetelor (după un an de pauză), fotbal european, filme şi pentru al optulea an, Românii au talent.

Publicitate

Postul a programat, de luni până vineri emisiuni, iar weekend-ul a rămas, ca până acum, filmelor.

Ce lipseşte, pentru moment, din această grilă este noul sezon al serialului Las Fierbinţi. Potrivit reprezentanţilor Pro TV, Las Fierbinţi va reveni cu un nou sezon în această primăvară, urmând să fie anunţată ulterior data primului episod.

Paginademedia.ro prezintă grila, pe zile, din prime-time-ul Pro TV:

Luni, de la 20.30, din 12 februarie - emisiunea Mă însoară mama, prezentată de Cove, un reality show în care opt tineri încearcă să-şi găsească partenere de viaţă cu ajutorul mamelor.

Mama este cea care elimină fetele înscrise, băiatul având o singură dată şansa de a folosi un Joker pentru a-şi salva preferata care nu a ajuns la sufletul mamei. Pe perioada show-ului, Cove are şi el Joker şi are posibilitatea oricând să schimbe planurile mamelor şi să anuleze o eliminare din show.

Tot pe 12 februarie începe sezonul al doilea al emisiunii Pe bune?!, quiz-show-ul prezentat de Andi Moisescu. Emisiunea este programată în grila Pro TV de la ora 22.30.

Marţi seara Ferma vedetelor. Sezonul trei al show-ului începe din 13 februarie, de la 20.00. În zielel fără meciuri, emisiunea va fi difuzată de la 20.30. Show-ul revine după un an de absenţă şi o serie de noutăţi. Monica Bârlădeanu este noua prezentatoare a reality-show-ului, în locul Iuliei Vântur. Lista concurenţilor şi a noutăţilor Ferma vedetelor 2018, AICI.

Din 27 februarie, începe seialul Las Fierbinţi, sezonul cu numărul 13. Producţia este programată de la 20.30, urmată de la 21.30 de Ferma vedetelor.

Miercuri - De la 20.30, Ferma vedetelor.

Joi - De la 20.30, Las Fierbinţi, iar de la 21.30, Ferma vedetelor.

Miercurea seara, după Ferma, de la 22.30, postul difuzează ediţii Pe bune?!, emisiunea lui Andi Moisescu.

Vineri este seara talent-show-urilor. Românii au talent, sezonul opt, debutează pe 16 februarie. Fiind an Centenar, producătorii show-ului au decis să accepte doar concurenţi români.

Sâmbătă şi duminică rămâne seara de filme şi blockbustere.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    mareane, nu e hd , doar tvr hd le da ca lumea, nu vrei calitate
  • marian marian
    Mile nu am stat ascuns .,nu toate sunt bune la pro , ,te anunt ca pe 9 febuarie incep jocurile olimpice , pe eurosport si am sa ma uit , astept R A, T, si filme mai noi in rest sa ai o zi buna
  • Mile Mile
    Doru, copiii cred ca e reală, asta e pericolul mare , e mai bine să se uite la emisiuni sau seriale de familie , nu ar trebui permise aceste filme la ora 8
  • Doru Doru
    "violenta e mai buna , niciodata"
    Daca tot ce vezi in filme crezi ca e adevarat, problema ta. Si tu la filme vezi doar partea negativa ?
  • mile mile
    de ce doru, violenta e mai buna , niciodata , f, eu doar iti spun ca te agitai inainte pt mireasa pt fiul meu, dar acum nu ai curaj sa spui nimic de pro tv cu asemenea programe , nu poti tu sa vorbesti de altii, acum ai ocazia sa dovedesti ca nu esti doar protevist care se uita la orice , bafta
  • Doru Doru
    "Iuli", iti recomand sa porti ochelari, daca nu citesti bine... Iti mai scriu iar, poate acum vezi mai bine: "Si filme, doar daca sunt noi."
    Si ca sa iti raspund, mai bine "Van Damme, Jason Statham, etc. Veteranii", decat turcismele tale...
  • F F
    Mile, nu vezi ca încerc sa te evit? Nu te-ai certat cu destui? :)) Nici protevisții, nici antenistii nu înghit orice. S-a vazut si la acest inceput de an cand Kanal D a dat lovitura. Tu mile când vine vorba de antena o faci. Așa ca nu mai vorbi tu de unii și altii ca nu ești persoana potrivita. Tu ești incapabil sa dai un comentariu ca al meu la un articol al antenei, fiindca tot ce face Antena pentru tine este divin. Încă nu am văzut vreun protevist obsedat ca tine pe aici. Pana și Marian mai comentează negativ la adresa Protv. Așa ca mai bine cauta-te tu de obsesii, înainte sa îi cauți pe alții.
  • mile mile
    a iesit marean din ascunzatoare dupa 24 de ore , la grila antenei o sa comenteze primul ca si toti protevistii, zi despre calitatea programelor , ce se promoveaza , ce emisiuni copiaza de la altii, despre vedete expirate , curaj , stai linistit kanal d are program mai bun acum
  • marian marian
    Milut crezi ca stau sa- ti raspund la aberatiile tale toata ziua , nu merita , esti ,,,,,, , Iuli ar tebui sa comentezi la turcestile tale , esti un nimeni pe planeta asta ,
  • Mile Mile
    F, tocmai ca protevistii înghit orice , asta e cauza , a se vedea filme de doi lei a zecea oară, nu poti cere mai mult, dar antena face mai multe emisiuni bune
  • Iuli Iuli
    Uite cine danseaza revine din toamna! Raduleasca a anuntat le instagram.com

    Slaba grila. Aceeasi si aceeasi. Nimic nou.. din pacate.

    @Doru, fiind vorba de Pro TV, ce filme crezi ca vei vedea? Bineinteles, Van Damme, Jason Statham, etc. Veteranii, pe scurt.
  • Doru Doru
    "Mile", mai bine comentezi atunci cand apare stirea cu programul postului "Antena 1"... Sa vedem cand difuzeaza "Chefi la cutite", ca in rest. Nimic.
  • F F
    S-au relaxat putin cam mult primăvară asta. :)) Trebuia ceva nou dacă renunță la al doilea serial. De vina e și concurenta slaba a Antenei, dar s-ar putea ca în mod neașteptat Kanal D sa mai lovească în relaxarea asta.
  • Gogu Pintenogu Gogu Pintenogu
    Gâdea este o ***
  • Mile Mile
    Sahara , ti se par de calitate programele preaiubitului post tv adulat de tine , geo , tocmai ca tu criticai acest tip de programe , ai tupeu sa comentezi acum

Trimite un comentariu

sus