Skip to main content

(P) Starbucks deschide prima cafenea Drive Thru din România. Ce program are și unde este amplasată

 
(P) Starbucks deschide prima cafenea Drive Thru din România. Ce program are și unde este amplasată

(P) Starbucks a deschis prima cafenea Drive Thru din țară, situată în vestul Bucureștiului. Noul Starbucks Drive Thru, deschis pe 23 ianuarie 2018 împreună cu operatorul de franciză AmRest, este amplasat în zona de vest a Bucureștiului, la intrarea în parcarea centrului comercial Militari Shopping.

Publicitate

„Suntem încântați să urăm bun venit fanilor Starbucks la prima cafenea Drive Thru din România, o modalitate convenabilă și rapidă de a comanda băutura sau gustarea preferată Starbucks.

Începând cu săptămâna aceasta, iubitorii de cafea din București își pot comanda băuturile favorite Starbucks la volan. Avem o echipă fantastică, pregătită să vă ghideze în această nouă experiență extraordinară a cafelei", a declarat Mateusz Sielecki, Regional Director al Starbucks pentru România şi Bulgaria.

Primul Starbucks Drive Thru din București, va fi deschis de luni până duminică între orele 5:00 AM și 1:00 AM, în cadrul centrului comercial Militari Shopping, Bd. Iuliu Maniu 540.

Despre Starbucks România

Starbucks România a deschis cafenele în trei orașe noi în 2017 – Sibiu, Galați și Oradea - și are acum 37 de locații în toată țara. În 2018, Starbucks va continua să inoveze pentru a promova în continuare înalta calitate a cafelei sale, care îl situează în poziția de leader pe piață și pentru a facilita accesul la experiența autentică Starbucks unui număr crescut de comunități și clienți.

Franciza este deținută de AmRest, dezvoltator internațional de restaurante, a cărui rețea include mai multe branduri bine cunoscute, printre care KFC, Pizza Hut, Burger King, La Tagliatella.

GALERIE FOTO.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu