Skip to main content

UPC are trei noi canale în grila digitală. Eurosport 3, 4, 5, doar în perioada Jocurilor Olimpice de Iarnă

 
UPC are trei noi canale în grila digitală. Eurosport 3, 4, 5, doar în perioada Jocurilor Olimpice de Iarnă
Sven Hannawald in studioul the Cube - Eurosport - PyeongChang

Compania de cablu UPC România a lansat în grila de televiziune digitală trei canale suplimentare, Eurosport 3, Eurosport 4 și Eurosport 5, pe durata competiției din PyeongChang 2018. 

Noile canale vor acoperi toate competițiile sportive de schi alpin, schi fond, biatlon, sărituri cu schiurile, bob, sanie și snowboard și vor fi disponibile în perioada 9-25 februarie 2018. Transmisiunile acestora vor fi în limba engleză, iar programul va conține emisii live și reluări în a doua parte a zilei.

Publicitate

Transmisiunile live și reluările nu vor fi întrerupte de pauze publicitare, au mai anunțat reprezentanții UPC. Eurosport 3, 4 și 5 vor transmite Jocurile Olimpice 24/7, de la ceremonia de deschidere până la cea de închidere și vor aduce toate disciplinele sporturilor de iarnă în format HD.

Eurosport 3 va fi disponibil pe EPG 216, Eurosport 4 pe EPG 217, în timp ce Eurosport 5 va putea fi găsit pe EPG 218.

Transmisiunile de pe cele 4 canale Eurosport deja existente în grila de programe UPC - Eurosport 1, Eurosport 1HD, Eurosport 2 și Eurosport 2HD vor acoperi cele mai importante evenimente și emisiuni dedicate rezumatelor și celor mai importante faze de la Jocurile Olimpice. Conținutul va fi disponibil cu funcția Replay a mediaboxului Horizon cu până la 7 zile în urmă, menționează UPC.

Bogdan Bucurei, Head of Customer Proposition & Content UPC CEE: „Prin lansarea acestor noi canale Eurosport, clienții noștri pot viziona peste 100 de evenimente sportive și urmări evoluția sportivilor olimpici care vor participa în competiții, susținându-i de acasă. Experiența este completată de platforma inovatoare Horizon și aplicația Horizon Go, astfel încât vor trăi emoția Jocurilor Olimpice de Iarnă în orice moment al zilei, oriunde s-ar afla.”

Canalele Eurosport 3, Eurosport 4 și Eurosport 5 sunt exclusiv pe UPC. 

Citește și: 

PREMIERĂ. Jocurile Olimpice de iarnă se văd anul acesta și la TVR și la Eurosport. Cine vor fi comentatorii

TVR, pregătiri pentru primele Jocuri Olimpice sublicențiate de la Eurosport. Cine vor fi comentatorii 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu prea e profi ce fac cei de la Eurosport...dar asta este...
  Nu pot urmari live transmisiunile lor iar la reluari...
  Nu am vazut sariturile cu schiurile, sanie - discipline mai apropiate noua.
  In schimb am remarcat multe reluari cu schi fond, biatlon, schi acrobatic - pe bune nu stiam ca romanii sunt innebuniti dupa acest sport olimpic !
 • Mile, nici aici nu îți lași obsesiile? Răspunde la întrebare, ca aici nu este vorba de un post sau altul. Cine vrea sa vadă, are unde. Lumea nu are ca tine un post pe televizor sau, mă rog, alea câteva de la trustul preferat.

  Revenind la subiect, eu am mari dubii ca se fac audiente mult mai mari în tarile nereprezentate sau cu prezenta scăzută decât se fac in România. Este și normal. Se aplica peste tot și în toate sporturile, pana și în fotbal. Dacă joaca o echipa locala în Uefa, audientele cresc. Așa și aici. Dacă exista performante, audientele cresc. La fel cum s-a întâmplat și la Jocurile olimpice de vara, unde cele mai bune audiente s-au făcut când au concurat sau câștigat romanii. Problema este ca pana la performante sunt nevoie de investiții mai serioase. Pana atunci este bine ca se da la tv pentru cine vrea sa vadă.
 • F, în ce sens nu sunt sportivi romani , ai urmărit deschiderea , sunt mai mulți decât ale unor tari mai importante , dar pro tv promoveaza becalisme , nu e asa
 • @F - bulgarii au audiențe mari la sporturi de iarnă, deși n-au performanțe. noi vindem biletele la Cupa Fed pentru că nu mai joacă Halep, s-a accidentat.
 • Abonatii UPC sunt, in parte parte, putini interesati de sport.
  Cei care apreciaza fenomenul au trecut - de multa vreme - la Telekom ori la RCS.
 • Ce le place unora sa dea așa random în oameni. Romanii sunt interesați de Halep ca a reușit niște performante. De altfel qwerty, mă îndoiesc ca multe tari care nu au sportivi la Olimpiada au mai multa cultura sportiva.

  Întâi să investim în sporturile astea și în romanii care le practica, apoi sa ne punem problema de interesul romanilor pentru ele.
 • Sunt curios dacă se uită cineva din România la Jocurile Olimpice de iarnă. Nu avem deloc cultură sportivă. În afară de fotbal și Halep, nu știm nimic altceva.
 • tvr a facut bine ca a reluat intreaga ceremonie seara la 21.30 , ca ziua nu e o ora potrivita , mai ales in timpul saptamanii, a fost superb evenimentul , mai ales fara publicitate 3 ore , trebuie facute rezumate in fiecare seara si cele mai importante evenimente reluate

Trimite un comentariu