Skip to main content

VIDEO. Mihai Gâdea, ieșire nervoasă, la Sinteza zilei: „Pupați-o, domnule, în *** pe Kovesi”

 
VIDEO. Mihai Gâdea, ieșire nervoasă, la Sinteza zilei: „Pupați-o, domnule, în *** pe Kovesi”

Limbaj de moderator. „Să vă explic așa, de la om la om”, îi spune Gâdea lui Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL, invitat în emisiunea Sinteza zilei. Se întâmpla miercuri seara, aproape de ora 23.00. În studio, erau Ionel Dancă, din partea PNL, Andreea Cosma, de la PSD, Șerban Nicolae, și el PSD, avocatul Pavel Abraham și Mugur Ciuvică. 

Se discuta despre acuzațiile la adresa procurorilor din DNA.  Toată lumea vorbea peste toată lumea, în încercarea de a-l convinge pe Ionel Dancă că „nu înțelege nimic”.

Gâdea se ridică și se apropie, parcă a intimidare, de Dancă, aflat pe un scaun în studio, și începe să-i facă semn cu arătătotul, ca la școală. „Nu e vorba despre oameni, e vorba de magistrați. Înțelegeți? Magistrații fac asta. Dumneavoastră înțelegeți treaba asta?”

Ionel Dancă: „Domnul Gâdea, dacă sunt cazuri de erori judiciare, de ce cereți pentru un polițist pedofil să plece un ministru de interne? De ce? (...) Așa faceți și acum. De ce să plece șeful unei instituții pentru un „portocală” inventează probe?”

Publicitate

Miha Gâdea, vizibil enervat: „Să nu plece. Pupați-o în c*r pe Kovesi...Pupați-o, domnule, în c*r pe Kovesi”, după care i-a întors spatele.

Ionel Dancă: „Domnule Gâdea, mi-e teamă pe cine ar pune PSD în locul lui Kovesi.”

sinteza zilei from Jul on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Pe mercenarii de Gâdea si Badea nu-i amendeaza nimeni ? Ce face CNA-ul ? Antena 3 ar trebui interzise . Aştia calca pe cadavre ca sa-i faca pe plac lui Felix Motanu . Niste pupincuristi asta sunt toti de la Antena 3 . Sa facem o petitie sa-i scoatem în afara legi .
  • Lupșa Pavel nu vrei sa il pupi pe dracnea si statul lui paralel fata de poporul roman. Pofta buna si hai.......***!
  • Și eu vă spun celor care a-ți ripostat la comentariile lui Gâdea " să-l pupați în ***" că la Codruța nu ajungeți ,este mai înaltă ...și **** de țață vă miroase mai bine ,așa că dați-i înainte cu linsul!
  • Tatal lui nu l-a putut educa decat pana la o varsta.Faptul ca a fost pastor si nu mai este dovedeste ca nu avea chemare pentru asa ceva si e mai bine ca a plecat. Pentru toate lumea. Limbajul s-a colorat in functie de cat se plateste. Poate ca si altii ar face la fel.. daca ar fi la fel platiti.... Nu este vorba de ce a fost ci de ce este .. si daca nu simte nici o rusine pentru cum se exprima este deosebit de grav .... Pacat de el . La inceput parea o emisiune interesanta dar acum o detest caci asa ceva gasesti peste tot daca cauti....mai greu sa gasesti ceva interesant....Trist ....valoarea se apropie foarte mult de zero
  • *** Soros intra in acțiune cu motoarele turate la maxim. Le e teama sa nu își piardă structurile de susținere . Cei “pregătiți” pe banii lui “trebuie” să si plătească datoriile pe seama “proștilor” rămași încă in România
  • Așa la învățat părinți sa vorbească ,mai ales ca tatăl este pastor si el absolvent de institut teologic! Se spune ,copii sunt oglinda părinților! Să-ți fie rușine ai pătat numele de adventist
  • Probabil ca tatăl Toți care e pastor așa l-a învățat sa vorbească"evlavios"si ca sa fie "desăvârșit" in vorbire a mai făcut si institutul teologic specializarea vorbirea golăneasca. Sa îți fie rușine gâdea!
  • Probabil ca tatăl lui care este pastor așa l-a învățat sa vorbească si ca sa își desăvârșească vorbirea mizerabila a mai făcut studii superioare de teologie.Domnule Gâdea să-ți fie rusine
  • I mi este scarba de tot ce se ntampla in tara asta.Chiar nu mai exista nimeni cu coloana vertebrala ,cu bun simt, modestie O sleahta de *** cate conduc o tara aflata n pragul disperari.Nenorociti astia au ideie cati oameni se culca nemancati,cati copii.nu au mancat in viata lor anumite mancaturi permise doat LOR ELITEI ?***
  • Încă mai există în România scoli de jurnalism.Daca participarea la cursuri nu este prea scumpă,poate va înscrieți de buna voie. Daca nu ,va trimitem noi,receptorii de opinie,la cursuri,gratis.

Trimite un comentariu