Skip to main content

DATABASE. Cumperi și primești "stele". Starbucks, program de loialitate pentru fani - Starbucks Rewards

 
DATABASE. Cumperi și primești "stele". Starbucks, program de loialitate pentru fani - Starbucks Rewards

PAGINADEMEDIA DATABASE. Starbucks a lansat, pe 22 martie 2018, un program special de loialitate. Cum funcționează programul?

Programul de recompense se bazează pe Stelele acumulate cu fiecare achiziție – la fiecare 2 lei cheltuiți, primești o stea.

Publicitate

Starbucks introduce un card de fidelitate pre-paid, pre-activat în cafenea, dorind astfel să recompenseze toți clienții din întreaga țară care se înregistrează în programul Starbucks Rewards.

Fiecare înregistrare include un cadou de bun venit, un bonus de 50 de Stele, astfel încât fiecare fan al cafelei devine membru al clubului exclusiv.

Cum folosești "stelele":

Pentru a primi o băutură gratuită Tall sau Grande cu un topping la alegere, un membru al programului are nevoie de 100 de Stele.

În plus, odată ce adună 200 de Stele într-un an, Statusul unui membru este actualizat la Gold, ceea ce îi oferă mai multe beneficii și oferte speciale, precum 1 topping adițional gratuit la fiecare tranzacție facută. Prin urmare, clienții care au un Card vor avea beneficii la fiecare vizită, nu vor fi nevoiți să aștepte mult pentru următoarea recompensă.

Mai mult, stelele sunt salvate în contul utilizatorului, care oferă acces rapid online, informații în timp real către și din sistem, plus o listă de recompense și cupoane gratuite de scanat în cafenea.

Mateusz Sielecki, Director Regional:

„Fiecare client este important, Starbucks există datorită tuturor iubitorilor de cafea care împărtășesc momente minunate împreună. Acest program de loialitate este modul nostru de a mulțumi clienților și de a prețui relația specială, arătându-le cât de importanți sunt.

Programul Starbucks Rewards este expresia acestei idei. Recompensează loialitatea clienților noștri, oferind beneficii suplimentare la fiecare vizită în cafenelele noastre, de la băuturi gratuite până la oferte speciale și acces la băuturi ediție limitată ".

Mai multe informatii despre programul de loialitate sunt disponibile online – rewards.starbucksromania.ro.

Despre Starbucks Romania:

Starbucks România a deschis cafenele în trei noi orașe în 2017 - Sibiu, Galați și Oradea - și acum are 38 de locații în toată țara. 

Franciza este deținută de AmRest, operator internațional de restaurante, a cărui rețea include mai multe branduri bine cunoscute, cum ar fi KFC, Pizza Hut, Burger King, La Tagliatella. 

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Secțiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afișate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secțiunea Paginademedia Database, aici.

 

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu