Skip to main content

Câştigătorul Exatlon România, de la Kanal D: Vladimir Drăghia

 
Câştigătorul Exatlon România, de la Kanal D: Vladimir Drăghia

A fost desemnat marele câştigător al show-ului Exatlon de pe Kanal D. Este vorba despre Vladimir Drăghia.

Publicitate

În finala show-ului au luptat pentru marele premiu Vladimir Drăghia, din echipa Faimoşilor, şi Ionut Sugacevshi. Amândoi au intrat în show încă de la debutul acestuia, în luna ianuarie.

Câştigătorul a fost ales în urma votului telespectatorilor, în cadrul unui show-ul live transmis din Republica Dominicană.

El a anunţat în emisiune că va dona întreaga sumă pe care a câştigat-o. Pe pagina sa de Facebook, iubita lui Drăghia a anunţat că suma va fi donată MagiCamp, un ONG ce organizează tabere pentru copiii bolnavi de cancer.

În finalul ediţie de miercuri a Exatlon, prezentatorul Cosmin Cernat a anunţat că va urma un nou sezon Exatlon.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • messi messi
    @alex2, Și eu mă gândesc și m-am gândit de multe ori dacă votul este pe bune sau nu, adică dacă eliminările s-au făcut pe baza voturilor sau pe cine au dorit producătorii. Dar ar fi o lipsă uriașă de respect și profesionalism din partea Kanal D, chiar nu-i văd în stare de așa ceva, dar cine știe... Gândindu-mă doar că și în finală, să aleagă ei câștigătorul și la cine se duc banii...

    Pe de altă parte, e adevărat că mulți zic că pt ei Ionuț este câștigătorul, dar trebuie luat în considerare că cei mai mulți și-au ales echipa favorită încă de la început sau pe parcurs, și fanii faimoșilor evident că l-au votat pe Vladimir. Probabil a contat puțin și promisiunea cu donația, în special pt cei care nu aveau un favorit clar.

    Dacă într-adevăr va dona banii, atunci eu nu văd nimic rău în faptul că a dezvăluit acest lucru în timpul votului. Încă nu e târziu să apară cu cecul făcând donația...
  • Fan Exatlon Fan Exatlon
    Cata frustare la unii! Draghia este fals ca a zis ca doneaza banii, dar alalt ca se milogea si bazaia este ok!?Draghia cand a castigat Serifi de Rom a donat toti banii, asa ca nu mai vorbiti in necunostinta de cauza!Banii merg la MagicCamp , un spital pt copiii bolnavi de cancer si care n au conditii de tratam etc! Terminati cu rautatile!Ah, ii face si nunta plangaciosului! Bravo, Vladimir Draghia!
  • mile mile
    vezi iuli ca doar la asia express a fost corect , bine ca nu am urmarit circul
  • Iuli Iuli
    Daca in Marea finala se facea si un joc care decidea 50% din castig si 50% voturi, atunci era cel mai OK! Toti viitorii finalisti Exatlon vor baga teapa asta: donez banii.

    Poate doneaza, dar nu toti. Acolo 2/3 lei.

    Postarea echipei lui Draghia pe Instagram: "VOTEAZA VLADIMIR PANA LA ORA 23 DAC VREI SA CASTIGE SI SA DONEZE BANII"
    https://www.instagram.com/p/BjIdazGnJx2/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1snkgwrxn6eoo

    Daca tot vrei sa faci o donatie, nu te mandresti la TV. O putea face publica donatia si in emisiunile zilnice Kanal D, in care o sa fie prezent.

    Multi telespectatori vor renunta la acest show. Asa cum au patit alte emisiuni cand au "trisat".
  • messi messi
    După părerea mea, ar fi meritat să câștige IONUȚ, dar nici despre VLADIMIR nu se poate spune că ar fi fost slab pe plan sportiv. Eu nu m-am uitat cum a fost la alte țări, dar probabil așa este formatul emisiunii, că în finală nu se mai joacă meciuri, doar se votează.

    @bing, Eu cred că Vladimir se va ține de cuvânt și va dona banii câștigați. Cum a zis și el, copii bolnavi au mai mare nevoie de banii ăștia decât el, care probabil are deja destui bani. E un gest frumos din partea lui, așa va rămâne și el ca toți ceilalți concurenți, doar cu experiența unică oferită de acest show. Totuși, ar fi frumos să se facă cumva public dovada că într-adevăr a donat banii.

    @Gabi, Nu știu dacă în semifinală s-au făcut aranjamente sau nu, dar e evident că pt Kanal D cel mai bine era ca în finală să ajungă câte un reprezentant din fiecare echipă. Oricum, pe baza rezultatelor sportive și a constanței celor doi, eu zic că și-au meritat locul în finală.

    @Adi, Emisiunea de aseară nu a fost deloc plictisitoare, deși la început și eu aveam cumva această temere. Au fost difuzate materiale recapitulative interesante, inclusiv momente care nu s-au văzut până acum. A fost frumos că au fost invitați în arenă și semifinaliștii, iar în platoul WOWbiz s-au adunat toți foștii concurenți. Până la urmă, o finală trebuie să fie cumva diferită de edițiile obișnuite, să realizeze un sumar al întregului show, și eu cred că acest scop a fost atins cu desăvârșire.

    Felicitări IONUȚ și VLADIMIR!

    Și cu toate bune și rele la un loc, jos pălăria KANAL D pt această emisiune!
    Cred că sezonul 2 va fi și mai bun ca primul, iar poate va urma cândva și un Exatlon - All Stars!
  • alex2 alex2
    In primul rand eu nu cred ca lumea l-a votat pe Vladimir, castigatorul pentru oricine intrebi fiind Ionut. In al doilea rand e un teatru gretos povestea cu donatia.
    Daca lua premiul si aparea cu cecul facand donatia era intr-adevar un lucru deosebit. Acum cred ca a fost doar o pacaleala si o manevra de contabilitate postului. Alt lucru urat a fost cat l-au laudat Stefan si Roxana, in studio, pe Draghia; atunci a fost clar ca Ionut pierde.
    O emisiune buna care s-a terminat foarte urat; sunt sigur ca nu a existat niciodata votul prin sms, au ales ei cine pleaca dupa cum au vrut.
  • MYLY MYLY
    Kanal D - RUSINE - emisiunea exatlon o minciuna, un fals, un aranjament cu un om care nu merita asa ceva, care minte, daca a fost joc sportiv sa castige cel mai bun sportiv, nu unul prefacut. Pentru majoritatea castigatorul este Ionut, un om sincer, simplu, modest si un sportiv adevarat. Draghia sa-si faca nunta lui nu a altuia, de aici se vede cat de sincer este.DRAGHIA SI-A REGIZAT SI INTERPRETAT FOARTE BINE ROLUL DE "ACTOR".
  • Dumitrescu Dumitrescu
    Ionut este campionul nostru.
  • Mile Mile
    O rusine pt post , milogeala pt castig, asta stiu românii, nu să fie ceva corect , de aceea asia express merita urmărită, doar antena a fost corecta , prin probe
  • Gabi Gabi
    Un castigator facut de kanal D , nu sa afisat cate voturi are Draghia cate voturi are Ionut ,Draghia e cunoscut e "Vedeta" Botezatu a aparut la wawbizz si a zis ca voteaza Draghia , Draghia care a zis ca daca va castiga va dona banii la copii bonlavi ...apoi cand a castigat a zis ca i face nunta lui Ionut desi Draghia nu e casatorit ....mama lui Ionut a fost operata in timp ce Ionut era in concurs si nu sa folosit in finala de acest subiect sensibil ...e clar ca finalul acestui concurs nu a fost sportiv ....iar semifinala a fost cu aranjamente ...sau schimbat regulile in timpul jocului ca sa iasa Draghia in finala, Rusine Kanal D nu esti transparent
  • Cosmin Cosmin
    Voi sunteti incredibili de prosti si probabil nici nu cititi comentariile astea. Nu e ok sa dai in titluri spoilere. Sau doamna Bunea, nu stiti ce e ala spoiler?
  • bing bing
    In seara asta nu a fost concurs sportiv, ci teatru! Câștigătorul a jucat rolul perfect!
    #fi-mi-ar scarba de Kanal D si de Vladimir Draghia (meseria lui e de actor, daca nu stiati... stie cum sa "joace", cum sa manipuleze lumea. )
    Cine este acest Vladimir Draghia? Unu care apare pe la toate canalele si la toate competitiile televizate. Un mare ingamfat si "mort" dupa afirmare, dupa faima...
    A pacalit publicul spunand ca doneaza banii , dar pun pariu ca nu doneaza niciun leu.
    Credeti ca ar fi prost sa doneze dupa atatea luni de foame si conditii dure?
  • Adi Adi
    Jos palaria, Vladimir! Si felicitari Kanal D!
  • Popescu Popescu
    Ma bucura faptul ca a ales sa doneze bani celor ce au o nevoie de ei.Dar din punctul meu de vedere, legat de asa numita competiție sportiva exatlon,nu a fost o finală corectă!
  • me me
    ce sa compari. romanii au talent? unde castiga cazuri sociale nu talente, tot prin sms? ce am putea compara? ferma animalelor unde castiga ultima venita? ce sa mai comparam ma insoara tata? unde e o regie penibila? mai comparam?

Trimite un comentariu

sus