Skip to main content

DATABASE. JYSK dă startul petrecerilor în aer liber cu noua colecţie de mobilier de grădină

 
DATABASE. JYSK dă startul petrecerilor în aer liber cu noua colecţie de mobilier de grădină

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decoraţiuni şi textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, a lansat săptămâna trecută o nouă colecţie de mobilier pentru exterior, în acelaşi stil minimalist specific, cu piese simple, dar de calitate, care conferă tot confortul pentru seri le lungi de vară.

Publicitate

Atmosfera scandinavă a reunit peste 100 de jurnalişti, bloggeri, influenţatori şi parteneri la garden party-ul JYSK.

Grădina Atelierului Florens s-a transformat într-un spaţiu special, mobilat cu noile piese JYSK din colecţia de mobilier şi accesorii de gradină, iar invitaţii s-au putut relaxa şi socializa.

În ţinute chic florale Anca Serea, Cătălina Grama, Tily Niculae, Ioana Ginghină, Livia Graur, Gianina Corondan, Camelia Bălţoi, Simona Ţăranu, Eli Roman, Andra Miron, Kinga Varga, Alexia Talavutis, Andreea Perju, Maria Radu, Olivia Nită, Iulia Verdeş şi restul invitaţiilor s-au bucurat de energia locului şi au testat piesele de mobilier JYSK.

Raluca Zamfir, Managing Partner RAN Events.

„JYSK ne invită să apreciem clipele de respiro alături de prieteni şi familie şi să descoperim beneficiile conceptului hygge. Pentru câteva ore grădina Atelierului Florens s-a transformat într-un spaţiu scandinav, cu piese şi accesorii JYSK, iar invitaţii au redescoperit bucuria de a discuta cu oameni dragi şi a se relaxa într-un spaţiu în care creativitatea JYSK a îmbrăcat cele mai neaşteptate forme.”

Anul acesta, pe lângă piesele clasice de mobilier care există de ani buni în gama retailerului, JYSK a inclus câteva modele inedite care transformă orice spaţiu exterior în acel loc colţişor minunat unde abia aştepţi să petreci timp cu familia şi prietenii.

Noua colecţie include atât un set modular (BASTRUP), cu design minimalist şi versatil, care poate fi configurat în funcţie de spaţiul disponibil sau numărul de invitaţi, cât şi mobilier creat special pentru casa de vacanţă, în stil rustic şi confortabil (FALKENBERG).

Cei care preferă modernul vor găsi setul de terasă RADSTED, cu linii simple şi curate, cu un cadru subţire, realizat din aluminiu, şi perne luxoase din textiline, cărora le pot asorta o masă de terasă în stil contemporan precum OTTA sau RAMTEN. Iar iubitorii de exotic pot alege mobilierul ULFBOR, care include două fotolii, canapea de trei locuri şi o masă de grădină de dimensiuni generoase.

Vedeta colecţiilor de exterior din anii trecuţi, setul VEBBESTRUP, se regăseşte şi în noul catalog, iar acum este disponibilă nu numai varianta în culoarea natur, ci şi pe negru. Considerat piesa de rezistenţă a gamei pentru grădină, acest mobilier este elegant, modern, cu tonuri rustice şi poate fi accesorizat în funcţie de spaţiul disponibil.

Alex Bratu, Country Manager JYSK România şi Bulgaria.

„Noua colecţie de mobilier de grădină JYSK pune accent pe crearea acelui colţişor care aduce hygge în familie – acea stare de bine, de relaxare şi fericire tipic daneză. Nordicii adoră să se distreze în natură cu familia sau prietenii şi iubesc confortul în spaţiul exterior casei. Piesele din noua colecţie sunt create special pentru a-i ajuta pe clienţi să redescopere bucuriile simple, cum ar fi o seară cu prietenii pe terasă sau o după-amiază pe balcon, citind. Piesele sunt versatile, cu un design minimalist, dar realizate din materiale de calitate şi se potrivesc diverselor tipuri de spaţii exterioare, permiţând fiecăruia să aranjeze terasa sau balconul exact aşa cum îşi doreşte.”

Colecţia JYSK este realizată din materiale foarte rezistente, care nu au nevoie de o îngrijire specială, cum ar fi oţelul şi poliratanul împletit manual, dar şi din materiale elegante ca sticla. Piesele includ perne confortabile, cu huse din poliester ţesut, iar mesele au blat din lemn artificial rezistent, iar accesori creează ca lămpile solare, hamacele, leagănele şi întreaga gamă de dinning de exterior creează o atmosferă hygge.

GALERIE FOTO. Vara scandinavă JYSK

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Secţiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afişate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secţiunea Paginademedia Database, aici.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus