Skip to main content

​Monica Ghiurco cere ședință extraordinară a Consiliului de Administrație al TVR, după înregistrările lui Pătraru cu Doina Gradea

 
​Monica Ghiurco cere ședință extraordinară a Consiliului de Administrație al TVR, după înregistrările lui Pătraru cu Doina Gradea

Monica Ghiurco, jurnalistă TVR și reprezentantă a salariaților televiziunii în Consiliul de Administrație al instituției, a solicitat, vineri, o ședință extraordinară a CA, după înregistrările publicate joi de Dragoș Pătraru cu președintele-director general Doina Gradea și șeful postului TVR 1, Eduard Dârvariu, scrie HotNews.

Monica Ghiurco a spus pentru HotNews.ro că a solicitat ședința extraordinară „pentru a discuta situația creată în special la direcția Știri".

Publicitate

Ea a precizat că ședința poate avea loc dacă este aprobată președintele CA (Doina Gradea) sau, dacă acesta nu răspunde favorabil, dacă solicitarea este susținută de o treime dintre membrii Consiliului.

Din informațiile Paginademedia.ro, următoarea ședință a Consiliului de Administrație este programată pe 30 mai. 

Reamintim că Dragoș Pătraru, realizatorul Starea Nației de la TVR, a publicat pe YouTube un material video ce conținea înregistrări din TVR, în care Doina Gradea, pe lângă limbajul colorat, a fost surprinsă spunând că jurnaliștii de la știri sunt „hateri de profesie” pentru că se iau de partidele de la guvernare.

În plus, și Eduard Dârvariu, director TVR 1 și producător executiv, a fost înregsitrat spunându-i lui Dragoș Pătraru: „Eu vreau un amendament în care tu să nu mai vorbești de TVR. Mie mi se pare airea ca venind într-o casă să zici? bă, ăsta are geamurile nespălate, chiar dacă sunt nespălate. Uită-te cum arată. Că faci parte din TVR.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Pai si nu are dreptate Dirvariu cand ii zice unuia sa nu mai injure tvr. Cum vine asta? Tu te folosesti de televiziunea respectiva: oameni, resurse si in paralel tu o denigrezi? Dirvariu nu i-a zis sa nu mai injure partidele politice sau anumiti oameni. Patraru vorbit in necunostinta de cauza aiurea si despre tvr si despre digi24 si in trecut si la fel o face si acuma. Nu e normal sa ti se atraga atentia sa nu mai propagi minciuni? Daca spunea adevaruri sustinute cu probe, nu ii atragea nimeni atentia. De aia nu il mai primeste nimeni. Si cat de mandru era cand santaja tvr sa il tina ca altfel pleaca la protv cand vrea el. Acuma e victima ca nu il mai primeste nimeni. Slab actor!
  • Chestiunea cu "cap de porc" ramâne doar o culme a nesimțirii și a obedienței Doinei Gradea față de Gabriela Firea. Probabil femeia asta are o problema cu suinele, din moment ce blogul pe unde profera mizerii dupa ce fusese data afara din Pro se numea Oare Sunt un Porc. Pentru o expresie jignitoare spusă din inconștiență, ministrul Ioan Rus a demisionat cu onoare de la Transporturi. Asta ar trebui să facă Gradea înainte de orice răspuns sau scuze. Nimeni și nimic nu îi mai poate spăla imaginea.
  • Aceasta *** doina ...si ma rog cum o mai cheama ar trebui sa si dea demisia!Ina la mana nu se comporta asa cu salariatii a doua la mana k ai *** de firea

Trimite un comentariu