Skip to main content

Ce face Alexandru Sassu la TVR? "Un proces amplu de evaluare". Cu ce scop?

 
Ce face Alexandru Sassu la TVR? "Un proces amplu de evaluare". Cu ce scop?
alexandru-sassu24

TVR vine cu precizări în legătură cu situația lui Alexandru Sassu, fost președinte TVR, care a revenit recent în insituție, după cum Paginademedia.ro a scris în premieră, aici.

Publicitate

Instituția publică a trimis un punct de vedere către Paginademedia.ro, la două zile după ce redacția a trimis două întrebări legate de poziția lui Alexandru Sassu la TVR și despre ce va face acolo.

Instituția publică spune în punctul de vedere că "Alexandru Sassu este angajat al TVR pe termen determinat". Nu precizează însă care este poziția fostului șef al TVR.

În aceeași poziție, TVR punctează că Sassu "nu se ocupă de restructurare". Reprezentanții instituției publice nu detaliază însă scopul evaluării pe care o va face Alexandru Sassu, fost președinte al TVR în perioada 2007-2010.

TVR, în poziția trimisă Paginademedia.ro:

Alexandru Sassu este angajat al SRTv pe termen determinat, pentru un proiect ce vizează un proces mai amplu de evaluare a activităţii curente a televiziunii publice şi nu se ocupă de restructurare, managementul SRTv neavând un astfel de plan în prezent.

Alexandru Sassu nu este consilier al Preşedintelui – Director General.

Citește și:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Asta e omul care - cand era PDG - isi punea asistenta sa ii printeze e-mailurile, fiindca nu era in stare sa si le acceseze singur.
    Si data fiind performanta TVR in timpul conducerii sale, banuiesc ca acum ii consiliaza cum sa inchida pravalia, ca in altceva omul nu are competente.
  • Treaba-i clară: secretara pusă cu mâna în postul de PDG are nevoie de un stăpân! După atâta amar de ani, vine la serviciu, intră în birou, ridică receptorul și întreabă: vi-o aduc acum, șefu, sau mai târziu? Vă aduc și zaCăr? Jenată, Adevărata Secretară de la TVR îi spune pe un ton gumeț, de dres busuiocul: sigur, doamnă, am înțeles! V-o aduc îndată, cu șase pliculețe de zahăr, cum vă place!
    Pe amărâtul ăsta l-au trimis de la partid ca să manănce și el o bucată de pâine și să o supravegheze pe Doina cănd stă de vorbă cu angajații care o înregistrează pe ascuns. Altminteri, să reșapezi un ratat care și-a dovedit incapacitatea profesională ca PDG pe post de CONSILIER, asta este o nouă dovadă (nu, nu mai era nevoie!) de impotență a clanului *** condus de livache.
  • Tăietor de frunze la câini pe o leafă de 110 milioane. Succesuri, dragă Sașa. Partidul te susține!

Trimite un comentariu