Skip to main content

EXCLUSIV. CEC Bank rupe contractul cu Papaya, agenţia care "şi-a luat liber să protesteze"

 
EXCLUSIV. CEC Bank rupe contractul cu Papaya, agenţia care "şi-a luat liber să protesteze"

EXCLUSIV. Agenţia de publicitate Papaya Advertising, care a anunţat, ieri că "dă liber oamnilor ca să protesteze", a pierdut clientul CEC Bank.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, CEC Bank a notificat azi agenţia de publicitate Papaya - condusă de publicitarul Robert Tiderle în legătură cu rezilierea contractului.

Contactat de Paginademedia.ro, Robert Tiderle a confirmat informaţia.

Întrebat de motivele rezilierii, Tiderle a declarat:

"În notificare nu apare niciun motiv de reziliere. Putem bănui, aşa cum multă lume îşi poate imagina, că are legătură cu postarea noastră de ieri, postare care a fost mult discutată în online şi nu numai."

Aţi cerut o explicaţie clientului?

"Nu am primit nicio explicaţie. Dacă ele vor întârzia să apară, vom cere respectuos să ni se spună, după zece ani de colaborare, motivele acestei rezilieri."

"Noi nu regretăm perioada de zece ani, în care am lucrat pentru CEC, cum am putut noi mai bine, dar nu regretăm nici postarea de ieri, pentru că noi credem că dreptul la liberă exprimare este mai important decât orice buget", a mai declarat Robert Tiderle pentru Paginademedia.ro.

Tot astăzi, spune Tiderle, Papaya a fost vizitată de "două persoane, care s-au recomandat a fi de la Ministerul Finanţelor".

"Au lăsat la sediul agenţiei o hârtie neştampilată, fără antet, cu noi prevederi la o lege care are legătură cu publicitatea", a declarat Robert Tiderle pentru Paginademedia.ro,

Papaya Advertising lucrează pentru CEC Bank din 2007. De multe ori, reclamele CEC au cuprins şi mesaje sociale: "Nu ţara trebuie schimbată, ci modul în care o privim" e un exemplu.

Robert Tiderle, fondatorul Papaya este unul dintre cei mai activi publicitari în zona civică. A realizat, printre altele, spoturile Salvaţi Roşia Montană (cu Maia Morgenstern şi Dragoş Bucur). Este autorul spotului Trenul, pentru Cuminţenia Pământului.

Cea mai nouă reclamă Papaya este Domnilor, treziţi-vă!, pentru clientul Transavia, cu mesajul: Dacă mai mulţi ar fi făcut lucrurile aşa cum trebuie, România ar fi arătat altfel.

Postarea de pe Facebook legată de ziua liberă:

VIDEO. Spotul CEC "Nu ţara trebuie schimbată":

;

VIDEO. Spotul Salvaţi Roşia Montană

VIDEO. Spotul Transavia

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stefan Stefan
    Ii luasem in calcul pentru un credit imobiliar...prefer să plătesc dobanzile in alta parte!!
  • Stancu Stancu
    Ar fi interesant ca maine toti care au conturi la CEC sa mearga sa le inchida si sa retraga banii.... asa fara explicatii.
    Cata măgărie....
  • Eu Eu
    Bravo Papaya!!! Deci CECul tot comunist a ramas, manjiti pe nas de la pupi catre Dragnea!!!!
  • mihai mihai
    Ce interes are firma in a cadea guvernul?
  • Alexandru Alexandru
    Inteleg ca firma asta Papaya e ca vaca in India, sfanta, nu ai voie sa te atingi de ea orice ar fi. In lumea reala, ca firma de publicitate daca te apuci sa faci politica, iti asumi consecintele. Indiferent de ce baricada te afli. Desigur.. si aici e dubla masura. Daca era ceva cu pro PSD, jubilau rezistentii.
  • Paul Veliciu Paul Veliciu
    CEC-ule, *** de la SOV, TOT CU INDICAȚII DE SUS.NU ȚI-A AJUNS?
    Ai fost și rămâi o ***ă inutilă. Pirdere calculată!
  • Bianca Bianca
    "Libertatea de exprimare este cea mai importanta". Dar facem presiuni sa se inchida televiziuni care nu ne plac. Perfect. Are logica totul.
  • Ev Ev
    As vrea sa boicotez cec, renuntand la serviciile lor, dar nu am mai intrat într-o o agenție cec de peste 10ani.
  • Nicholas Nicholas
    O mizerie comunista. CEC ar face bine sa inteleaga ca facand asta multe persoane, juridice sau fizice,si-ar retrage banii de la ei in secunda doi. Si e greu sa iti revii dupa asa ceva !!! Omul care a facut asta ar face bine sa isi dea demisia de onoare cel putin !!!
  • gheorghe cosmaru gheorghe cosmaru
    oare ce-ar zice brincusi despre asta? taranoastra-i-taranoastra? poate vedem si reclame care nu iau in ris melodii celebre si pun cuvinte in gura unui Brincusi dar nu pot sa faca o imagine intreaga cu cladirea cecului.

    din ciclul ce-am avut si ce-am pierdut. poate pentru agentie va fi mai rau, asta este. clientul nostru stapinul nostru.
  • m25 m25
    Nu are rost sa va explic lucruri. Cum era? ..aa hastagrezist
  • marianpreo marianpreo
    @m25 CEC are conducere numita de PSD, uiti faza cu împrumutul luat de Băsescu pentru terenul de la Nana?
    Au schimbat conducerea pentru ca nu i-a refuzat creditul.
  • adi adi
    m25, de-aia toti directorii se schimba de fiecare data cand se modifica si sferele de influenta? De autonomi ce sunt. E de-ajuns un telefon , nimeni nu vrea sa-si piarda scaunul pe care sta degeaba.
  • georgio georgio
    CEC Bank e capusata in profunzime de nomenclaturisti si neamuri de politicieni. Nu ma asteptam la altceva de la ei.
  • dan dan
    acu au cei 3 angajati si mai mult timp liber :))

Trimite un comentariu

sus