Skip to main content

(P) Noi reţete din gastronomia avangardistă testată de prietenii Gargantua

 
(P) Noi reţete din gastronomia avangardistă testată de prietenii Gargantua

(P). Ce legatură există între fashion şi gastronomie? La fel ca în modă, industria restaurantelor este una foarte dinamică şi într-o continuă schimbare, iar creativitatea nu are graniţe geografice. Modernul şi tradiţionalul se întrepătrund, condimentele scot la iveală noi arome, iar mix-urile de ingrediente din diverse culturi nu fac decât să potenţeze felurile de mâncare, dându-le o nouă identitate. Singura limită e propria imaginaţie.

Publicitate

În spiritul fluid al gastronomiei internaţionale, colecţia de vară a restaurantelor Gargantua s-a lansat în inima oraşului Bucureşti, #KSLF fiind o gazdă perfectă pentru prieteni şi parteneri, care au fost provocaţi şi surprinşi cu noi combinaţii şi arome.

Noul meniu respectă aceeaşi linie culinară rafinată, cu accente îndrăzneţe şi mix-uri neaşteptate şi pune accent pe preparatele meditareneene şi asiatice, dar include şi cele mai cool aperitive internaţionale ale momentului, alături de deserturi fine de casă şi o selecţie de vinuri premium din ţări cu tradiţie.

Invitaţii s-au bucurat de energia locului şi de asocierile surprinzătoare de ingrediente şi texturi pregătite de chef Lucian Hotoran, unul dintre cei mai vechi şi experiementaţi specialişti din Bucureşti.

„Conceptul Gargantua porneşte de la ideea de a savura frânturi din gastronomia lumii, în 4 restaurante diferite, într-o atmosferă relaxantă şi unică. Iar noul meniu sub semnătura lui Chef Lucian Hotoran înseamnă, de fapt, o modalitate creativă de a combina ingrediente din diferite zone geografice şi culturi, de a le potenţa.

Dorim să le arătăm clienţilor noştri cât de importanţi sunt pentru noi – am recreat câteva dintre felurile care ne-au făcut celebri şi am introdus crâmpeie din gastronomia internaţională special alese pentru a-i face pe cei care ne trec pragul să se simtă ca în Singapore sau New York”, a declarat Mihaela Ionescu, owner Gargantua.

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Secţiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afişate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secţiunea Paginademedia Database, aici.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus