Skip to main content

Pătraru: asta fac slugile cărora li se dau funcții, execută ordinele venite de la partid. Simplu și trist pentru democrația noastră

 
Pătraru: asta fac slugile cărora li se dau funcții, execută ordinele venite de la partid. Simplu și trist pentru democrația noastră

REACȚIA LUI PĂTRARU. "După mai multe încercări eșuate și tot felul de șicane, s-a reușit acum. Pentru că asta fac slugile cărora li se dau funcții, execută ordinele venite de la partid. Simplu și trist pentru democrația noastră." Este reacția lui Dragoș Pătraru, după ce realizatorul Starea Nației a fost înștiițat de TVR că se reziliază contractul.

Publicitate

"Misiunea TVR e clară. Să fie o goarnă a PSD-ului, în următorii doi ani, cu alegeri grele pentru partid", a scris Pătraru pe Facebook.

"Sunt ultimele zbateri disperate ale unor mentalități care trebuie să dispară cât mai rapid, dacă vrem să ne facem o țară", a punctat realizatorul după ce i-a fost reziliat contractul.

Postarea lui Dragoș Pătraru:

Pentru că sunt în concediu, iar telefonul îmi sună ca-n gară, spre disperarea Monicăi și a copiilor (vă mulțumesc pentru mesaje), fac aici câteva precizări, pentru cei interesați:

1. Decizia SRTV, de a denunța unilateral contractul cu Starea nației, nu face decât să confirme ceea ce noi am susținut cu argumente, în ultimele luni.

Că noua conducere a televiziunii publice a primit, la instalare, misiunea clară de a scoate această producție de pe post, cu orice preț.

După mai multe încercări eșuate și tot felul de șicane (diminuare contract, anularea reluării de pe TVR 2, decalarea reluării de pe TVR 1, pentru a i se reduce audiența), intimidări și încercări de cenzură, s-a reușit acum.

Pentru că asta fac slugile cărora li se dau funcții, execută ordinele venite de la partid. Simplu și trist pentru democrația noastră.

2. Nu există încălcări ale contractului din partea noastră.

Tot ce am făcut a fost să încercăm să apărăm televiziunea publică de niște oameni care ar face orice pentru funcțiile în care i-a pus partidul.

Doina Gradea spune: televiziunea sunt eu. Și acționează ca atare, fără să fie deranjată de cineva. De ce? Pentru că sunt foarte puțini oamenii care mai au pretenții de la TVR, care cred că televiziunea publică trebuie să acționeze în interesul publicului, nu în interesul puterii politice.

Timpul va confirma că noi am avut dreptate. Timpul și justiția, desigur.

3. Le mulțumesc angajaților TVR care ne-au ajutat să vă oferim un produs de calitate, celor care nu se lasă călcați în picioare și celor care rămân acolo, să lupte din interior, atât cât pot, cu o conducere politizată și obtuză.

Nu cred că vom avea curajul să revenim a treia oară la televiziunea publică.

Cifrele de audiență confirmă că emisiunea Starea nației este cea mai bună producție zilnică (luni-joi) din grila televiziunii publice. Mai mult, este - mă rog, a fost deja - singura producție care își produce banii din publicitate, așa cum prevede și contractul, că finanțarea se face din surse proprii.

Contractul meu s-ar fi prelungit automat la 30 iunie, în condițiile îndeplinirii fără probleme a clauzei de audiență minimă (1,5 puncte de rating), clauză care nu mai există în niciun contract din TVR, pentru simplul motiv că asta ar duce la închiderea emisiunilor respective, de aceea graba conducerii de a denunța contractul.

4. Misiunea TVR e clară. Să fie o goarnă a PSD-ului, în următorii doi ani, cu alegeri grele pentru partid.

Nu că televiziunea publică n-ar mai fi fost folosită pentru asta în ultimii 30 de ani, dar credeam sincer să acele vremuri s-au dus. Ei bine, nu încă.

Sunt ultimele zbateri disperate ale unor mentalități care trebuie să dispară cât mai rapid, dacă vrem să ne facem o țară.

5. Sigur că emisiunea Starea nației nu se va opri. Asta e, suntem din nou dați afară pentru să nu am vrut să ne ținem gura, pentru că n-am vrut ”s-o facem mai soft”, cum ne îndemna Doina Gradea.

Și vă mulțumim vouă, telespectatorilor, pentru forța pe care ne-o dați. Fără voi, emisiunea asta n-ar fi adunat nici zece ediții, de aceea nu ne vom opri acum, după aproape o mie.

Astfel, deși nu știm încă unde, vă anunțăm că vom face tot ce depinde de noi să începem noul sezon la începutul lunii august.  

Citește și:

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Cele mai mari sanse sa-l difuzeze pe patraru le are romania tv, de unde a plecat, apartinand de unitatea lui ghita. Asa ca Maximilian, schimba pe romania tv sa il vezi pe patraru cum isi unple buzunaru!
  • Domnul Pătraru se bucură de aprecierea multor oameni din media, vom avea un nou drept la replică din partea dumnealui în toamnă când va anunța care este postul TV la care se va muta emisiunea sa.
  • @ dan Patraru a plecat de la tvr prima oara cand era tanase director, pnl-ist, victimizandu-se de aceleasi lucruri ca in situatia curenta. A fost adus inapoi de irina radu, aservita psd, careia i-a multumit prin dezvaluirile “senzationale” despre doina gradea. Halal luptator cu fortele raului. A fost foarte profitabil pentru el sa faca afaceri cu tvr, de aia plange acum. Nu are nicio legatura cu publicul cinstit, cu vreo lupta dusa pentru principii sanatoase. Are legatura doar cu burta si buzunarul.
  • Sa ne spuna irina radu din albania cum a intrerupt contractul cu patraru dupa ce se perfectase deja contractul cu digi. Spunea ca nu mai are bani sa-l plateasca, nu? Si dupa aia de ce l-a reangajat pe cel care plecase turnând o galeata de laturi peste televiziunea de unde isi castigase banii. Cine se aseamana se aduna.
  • In epoca vătafului Dragnea am ajuns sa alegem intre patraru si gradea. In tara in care dancila este prim ministru, este o situatie aproape naturala. In tvr-ul guresilor care tipa in gura mare cat de profesionisti sunt ei, in televiziunea cu 2500 de patroni, unde fiecare este prorpriul sau sef, ar trebui ca nimeni sa nu ridice capul sin pamant. Penibililor, rusine nationala ce sunteti.
  • Constatam si pe aceasta cale ca oricine a dat buna ziua sau a intins o mana acestui *** ***. Mica brigada interlopa pe care o conduce isi aranjeaza contractele prin intermediul unor campanii de autovictimizare (PR) regizare strategic. Un om cu un caracter infect, un salvatoru-neamului de serviciu. Are rasopuns si glume pentru orice problema, le stie pe toate, este arbitrul corectitudinii, dupa ce s-a lansat pe banii lui Ghitza.
  • Oricine l-ar angaja tre' sa stie ca omu' va inregistra pe ascuns tot ce vede si aude. Dupa inregistrari din TVR urmeaza Digi; a zis ca nu asteapta decat sa expire termenul din contractul reziliat chiar de el si face publice mailuri si documente interne. Eu sunt sigur ca are si audio.

    Emisiunea avea multe momente bune, dar cine si-ar fi inchipuit ca nenea asta are asa apucaturi in viata privata.
  • Astea sunt ultimele zbareri disperate ale lui patraru de a se victimiza in speranta ca ii va ma prelungi tvr-ul contractul foarte profitabil incasand bani grei cu ajutorul statului. Asa a facut de fiecare data inainte si dupa pauza intre sezoane. O tactica comerciala. Spera ca il va ma primi si a treia oara? E posibil daca se intoarce irina radu, careia i-a dedicat tot spectacolul asta cu inregistrarile pentru o razbunare ieftina pe gradea. Dar daca este atat de impartial, de ce nu se duce la digi? Pentru ca si acolo si-a batut joc pentru a castiga bani din intreruperea inainte de termen a contractului. Are locul cald la unitate la Ghita tv. Asa ca nu are de ce sa se planga. Si daca nu il mai ia nimeni, in 5 ani si-a asigurat bani pana la pensie din emisiune. Isi plange de mila pentru ca da bine la publicul lui.

Trimite un comentariu