Skip to main content

CNA contra CNA. Un membru cere analizarea Pro TV și Realitatea, după ce un alt membru s-a autosezizat în legătură cu Antena 3

 
CNA contra CNA. Un membru cere analizarea Pro TV și Realitatea, după ce un alt membru s-a autosezizat în legătură cu Antena 3
CNA

Războiul autosesizărilor. Unii membrii ai Consiliului Național al Audiovizualului se războiesc în autosesizări. Monica Gubernat, membru în forul audiovizual, a reacționat în ședința publică de astăzi, după ce a văzut în presă că Dorina Rusu a anunțat că se autosesizează în legătură cu interviiul cu Liviu Dragnea, de duminică seara de la Antena 3 (pe larg AICI).

Publicitate

Gubernat a cerut ca autosesizarea Dorinei Rusu, privind emisiunea cu Liviu Dragnea, să fie analizată în același timp cu autosesizarea sa privind presupuse atacuri la Curtea Constituționale, dar pe alte posturi. Posturile vizate de autosesizarea Monicăi Gubernat sunt Realitatea TV, Pro TV, Știrile TVR și Europa FM. 

Monica Gubernat, membru CNA:

„Aș vrea tare mult ca autosesizarea doameni Rusu să fie discutată cu autosesizarea mea privind atacurile fără precedent la adresa Curții Constituționale și a membrilor săi. Autosesizarea fiind făcută pentru următoarele posturi: Realitatea TV, Pro TV, Știrile TVR și Europa FM.

Și, dacă mă gândesc bine, aș mai vrea să mai discutăm și declarațiile domnului Dancă de la Realitatea TV, cu atacurile fără precedent la adresa CNA pentru că am îndrăznit să amendăm Realitatea TV, că au fost în februarie, nu au trecut șase luni.” 

Totodată, Monica Gubernat a cerut să fie analziată și o ediție mai veche, din ianuarie, a emisiunii Jocuri de putere de pe Realitatea TV, în care purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a spus pe post

„Domnul Dancă, cel care ne-a amenințat pe față că un coleg a votat amendă la Realitatea TV. Cred că din punct de vedere al legii penale se numește trafic de influență, nu? Că tot sunt la modă plângerile penale. Și amenințările domnului Orban, la adresa CNA. Că înțeleg că noi analizăm declarațiile politice aici”, a mai adăugat Gubernat

Pe de altă parte, Dorina Rusu, membru CNA, a comentat: „Vreau doar să spun că autosesizarea mea se referă la atitudinea moderatorului și nu la declarațiile politice ale lui Liviu Dragnea.”

  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Interesant cum e înțeleasă dreptatea pe acest site...Dacă sunt discutați cei care au alte orientări față de noi, foarte bine, corect, normal ! Dacă cei de care ne place să fim manipulați sunt cercetați, sărim ca arși ! Hoție, trădare, slugi... Cine să ne mai înțeleagă !
  • Mezzo e singurul post unde te mai poti uita fara sa fii manipulat. In rest, de la Realitatea la Antena 3, de la paginademedia la timesnewroman, toti incearca sa te atraga intr-o directie sau alta. Nu multumesc, nu votez. M-a apucat iar sa citesc stirile. Promit ca nuno mai fac.
  • La fiecare schimbare a puterii, slugile din instituțiile statului trec cu arme și bagaje în tabăra noului jupân. A fost Băsescu cel mai puternic om în stat? Toți ii cântau în strună, culminând cu celebra erată a CCR. A ajuns Dragnea stăpânul inelelor? Fuga fuguța, cu mic cu mare, sub călcâiul noului stăpân. Suntem o nație de slugi și avem ceea ce merităm.
  • Are dreptate dl de mai sus ...ne am saturat de emisiuni de manipulare , emisiuni cu vedete autointitulate care nu fac altceva decit sa isi are cuceririle tip Columbeanu ...ce poate invata tinerii ...sa cunosc unu de 60 si sa fiu bogata ca de asta vad ....bv Exatlon si cit mai multe de acest gen
  • CNA este o institutie care trebuie desfiintata. Se cere activarea unei autoritati media cu drept de control pe toate tipurile de media, inclusiv online. Legea aplicata la sange. Depolitizata. Numai asa scapam de *** bolsevic din tara (psd, alde, udmr & co)
  • E ca in seria Razboiul Stelelor. Acum, "Imperiul contraataca": s-a legat Dorina Rusu de Darth Vader Dragnea si de Steaua Mortii Antena3, atunci ii atacam si noi pe Jedii aia care nu canta PSD-ului in struna - Pro TV, Realitatea, Europa FM etc. ;-)
  • Ar fi cazul sa plecati acasa cu toti din , CNA cine este MG este sluga lui Dragnea , a sarit ca arsa la auzul ca se cere amendarea televiziuni manipulatoare si spalatoare de creiere , RUSINE CNA SI CLICA LOR plus CCR o adunatura de ,,, pusi politici sub comanda comunistul dragnea

Trimite un comentariu