Skip to main content

Antena 1 anunță primii concurenți ai show-ului de aventură „Ultimul Trib”

 
Antena 1 anunță primii concurenți ai show-ului de aventură „Ultimul Trib”

Antena 1 anunță prima echipă, din cele trei ale show-ului Ultimul trib, format asemănător cu Exatlonul de pe Kanal D. „La casting s-au înscris aproape 2.000 de români, de la cei care abia au împlinit vârsta majoratului, până la sexagenari, indiferent de profesie sau zonă geografică”, anunță reprezentanții postului. 

Publicitate

Cei rămași sunt șapte români de vârste și profesii diferite care vor face echipă pentru show-ul de aventură ce va fi filmat în Madagascar. 

După ce a anunțat grupul de oameni obițnuiți, Antena 1 urmează să mai anunțe echipa formată din vedete și cea formată din sportivi, potrivit formatului show-ului. 

Iată cine sunt cei șapte membri ai echipei formate din oameni de rând:

Cosmin Pădureanu, în vârstă de 41 de ani, este din București și este cascador de mai bine de 24 de ani. De-a lungul carierei sale, Pădureanu a jucat în peste 100 de filme, inclusiv alături de actori cunoscuți precum Van Damme și Steven Segal, iar în unele a fost dublura lui Sergiu Nicolaescu. În plus, în tinerețe, Pădureanu a jucat și fotbal și a făcut atletism, dar a și cântat muzică rap.

Ema Șerban, o altă bucureșteancă, are 32 de ani și lucrează ca Din 2007 face parașutism și are la activ 862 de salturi, iar când nu se aruncă din avioane, îi place să picteze și să cânte la vioară.

Gabriela Popa (45 de ani) și Silviu Geandra (43 de ani) sunt din Iași și formează un cuplu de doi ani, după ce s-au cunoscut la preselecțiile pentru o emisiune. Amândoi au mai fost căsătoriți, iar Gabriela este și mama a două fetițe. Pasiunea pentru sport i-a unit, iar în timp ce Gabriela este adepta mișcării pentru a se păstra în formă, Silviu este multiplu campion la kickboxing și vicecampion european la Unifight.

La 49 de ani, Mirel Magop se recomandă ca fiind globetrotter și tâmplar. Bărbatul a devenit cunoscut în România după ce și-a descoperit pasiunea pentru mersul pe jos și a pus-o în practică atât în țară, cât și în străinătate. Mai întâi, Mirel Magop a făcut turul României pe jos, apoi a refăcut traseul lui Badea Cârțan până la Roma.

Mezina echipei, Oana Dedeu, 28 de ani, s-a născut în Giurgiu, însă pasiunea pentru dans a făcut-o să se mute în București. Oana a început de la 4 ani să facă gimnastică sportivă la Deva, iar în prezent este dansatoare și acrobat la Circul Metropolitan București.

Silviu Mircescu, 29 de ani, unul dintre cei mai tatuați membri ai echipei, a jucat în ultimii ani în mai multe filme românești și a lansat anul acesta și o piesă alături de Andreea Bălan. Este pasionat de sport și, mai ales, de baschet, iar la motocicletă a renunțat după ce a suferit mai multe accidentări.

FOTO. Primii concurenți Ultimul trib

 • Cosmin Padureanu
 • Ema Serban
 • Silviu Geandra si Gabriela Popa
 • Mirel Magop
 • Oana Dedu
 • Silviu Mircescu

Despre formatul Ultimul Trib

Este un show adaptat după formatul „Nomads”. Trei echipe - una de vedete, una de sportivi și una compusă din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor trece prin probe diverse. 

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce echipa câștigătoare va fi cazată într-un resort de lux, echipa de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde concurenților le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi mâncare și un loc în care să doarmă.

În cele din urmă, cea de-a treia echipă va fi sancționată și va trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.
În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, doi concurenți vor fi nominalizați pentru ”Eliminare” și se vor lupta pentru ca unul dintre ei să rămână în competiție.

În etapa finală a show-ului ”Ultimul Trib”, ultimii opt concurenți se vor lupta între ei și doar unul dintre ei va deveni câștigătorul acestui reality show de aventură și al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro!

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • m-am inscris la castingul ultimul trib saptamana trecuta
  nu m-a contactat nimeni nici sa-mi spuna buna ziua, nici sa ma intrebe ceva...
  cu greu m-am inscris fiindca atunci cand trimiteai formularul de participare aparea o erore, pana la urma a aparut un mesaj cu "va va contacta cineva in scurt timp"
  acum vad ca deja au ales concurentii
  #fi-mi-ar scarba
 • @Iuli inteligentule nu vezi pe nimeni pentru ca nu au fost aleși.Din 2000 de persoane au ales doar 7 care au considerat ei ca sunt mai potriviți nu de astia care nu pot face fața.Gandește puțin înainte sa-ți dai cu parerea
 • Parca ziceau in comunicat: „La casting s-au înscris aproape 2.000 de români, de la cei care abia au împlinit vârsta majoratului, până la sexagenari", eu nu vad pe nimeni care a implinit varsta majoratului. Sau majoratul il poti face la orice varsta?
 • Va rog ceva audiente de luni si marti ca mile fierbe dupa Nea Marin ,si vedetele lui peste . va rog frumos sa vedem daca se situeaza pe meridianul lui mile
 • Mile nu spuneai ca oameni de rand nu au ce cauta , ca nu fac reting asteptam sa vedem ce se intampla la toamna si apoi sa vorbim depinde cum vor fi facute poate niciuna nu face reting poate cea de pe kanal face nu trebuie sa ridicam in slavi de pe acum si de unde sti tu ca Doru este golan nu iti este rusine
 • Orice om normal nu se pronunța înainte de a vedea despre ce e vorba, mai ales ca nu este cine știe ce format ăsta luat de antena. Este ceva greu de inteles pentru obsedati. :)) Este însă clar ca tot Kanal pornește din postura de favorit. Emisiunea de la Pro este foarte diferita, chiar dacă genul este același. Teoretic nu are cum sa concureze cu astea doua decât pe perioada scurta.
 • Lasa "Mile". Te lasam pe tine "sa dai cu bata-n balta", cum ai facut cu "Cei patru". Pana sa inceapa emisiunea o laudai mereu, ca are un format interesat, ca in juriu sunt profesionisti, adevarati cantareti. Dar emisiunea nu a fost lider nici macar o zi...
 • Doru , incepe de acum sau iti este frica sa te pronunti inainte , ca nu cumva emisiunea ninja sa nu fie ceea ce te astepti , ai golanule , fara teama
 • Pai "Mile", sa asteptam confruntarea dintre cele trei emisiuni. Poate pica "Antena 1" pe locul 2 sau locul 3. Atunci laudam sau criticam...

Trimite un comentariu