Skip to main content

Antena 1 anunță primii concurenți ai show-ului de aventură „Ultimul Trib”

 
Antena 1 anunță primii concurenți ai show-ului de aventură „Ultimul Trib”

Antena 1 anunță prima echipă, din cele trei ale show-ului Ultimul trib, format asemănător cu Exatlonul de pe Kanal D. „La casting s-au înscris aproape 2.000 de români, de la cei care abia au împlinit vârsta majoratului, până la sexagenari, indiferent de profesie sau zonă geografică”, anunță reprezentanții postului. 

Publicitate

Cei rămași sunt șapte români de vârste și profesii diferite care vor face echipă pentru show-ul de aventură ce va fi filmat în Madagascar. 

După ce a anunțat grupul de oameni obițnuiți, Antena 1 urmează să mai anunțe echipa formată din vedete și cea formată din sportivi, potrivit formatului show-ului. 

Iată cine sunt cei șapte membri ai echipei formate din oameni de rând:

Cosmin Pădureanu, în vârstă de 41 de ani, este din București și este cascador de mai bine de 24 de ani. De-a lungul carierei sale, Pădureanu a jucat în peste 100 de filme, inclusiv alături de actori cunoscuți precum Van Damme și Steven Segal, iar în unele a fost dublura lui Sergiu Nicolaescu. În plus, în tinerețe, Pădureanu a jucat și fotbal și a făcut atletism, dar a și cântat muzică rap.

Ema Șerban, o altă bucureșteancă, are 32 de ani și lucrează ca Din 2007 face parașutism și are la activ 862 de salturi, iar când nu se aruncă din avioane, îi place să picteze și să cânte la vioară.

Gabriela Popa (45 de ani) și Silviu Geandra (43 de ani) sunt din Iași și formează un cuplu de doi ani, după ce s-au cunoscut la preselecțiile pentru o emisiune. Amândoi au mai fost căsătoriți, iar Gabriela este și mama a două fetițe. Pasiunea pentru sport i-a unit, iar în timp ce Gabriela este adepta mișcării pentru a se păstra în formă, Silviu este multiplu campion la kickboxing și vicecampion european la Unifight.

La 49 de ani, Mirel Magop se recomandă ca fiind globetrotter și tâmplar. Bărbatul a devenit cunoscut în România după ce și-a descoperit pasiunea pentru mersul pe jos și a pus-o în practică atât în țară, cât și în străinătate. Mai întâi, Mirel Magop a făcut turul României pe jos, apoi a refăcut traseul lui Badea Cârțan până la Roma.

Mezina echipei, Oana Dedeu, 28 de ani, s-a născut în Giurgiu, însă pasiunea pentru dans a făcut-o să se mute în București. Oana a început de la 4 ani să facă gimnastică sportivă la Deva, iar în prezent este dansatoare și acrobat la Circul Metropolitan București.

Silviu Mircescu, 29 de ani, unul dintre cei mai tatuați membri ai echipei, a jucat în ultimii ani în mai multe filme românești și a lansat anul acesta și o piesă alături de Andreea Bălan. Este pasionat de sport și, mai ales, de baschet, iar la motocicletă a renunțat după ce a suferit mai multe accidentări.

FOTO. Primii concurenți Ultimul trib

  • Cosmin Padureanu
  • Ema Serban
  • Silviu Geandra si Gabriela Popa
  • Mirel Magop
  • Oana Dedu
  • Silviu Mircescu

Despre formatul Ultimul Trib

Este un show adaptat după formatul „Nomads”. Trei echipe - una de vedete, una de sportivi și una compusă din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor trece prin probe diverse. 

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce echipa câștigătoare va fi cazată într-un resort de lux, echipa de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde concurenților le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi mâncare și un loc în care să doarmă.

În cele din urmă, cea de-a treia echipă va fi sancționată și va trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.
În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, doi concurenți vor fi nominalizați pentru ”Eliminare” și se vor lupta pentru ca unul dintre ei să rămână în competiție.

În etapa finală a show-ului ”Ultimul Trib”, ultimii opt concurenți se vor lupta între ei și doar unul dintre ei va deveni câștigătorul acestui reality show de aventură și al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro!

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Oamenii de rând sunt cam șterși, destui trecuți de prima tinerețe și ieșiți din formă tocmai ca să nu facă concurență adevărată celorlalte echipe cu persoane mai cunoscute. Încearcă și ei să câștige un ban acolo și ceva expunere la TV.
  • Cu toata stima pentru cei selectati, cu exceptia lui Pădureanu și lui Silviu Geandra ceilalți sunt din alt film. Una e dansatoare, unul a suferit mai multe accidentări - e posibil să cadă printre primii la probele fizice - altul a fost selectat datorita pasiunii de a merge pe jos si a povestii, alta face parasutism si alta este adepta mișcării pentru a se păstra în formă. Cam slăbuți...

Trimite un comentariu