Skip to main content

Antenele au semnat cu UPC. Operatorul va plăti pentru canalele Intact odată cu ieşirea lor din must carry

 
Antenele au semnat cu UPC. Operatorul va plăti pentru canalele Intact odată cu ieşirea lor din must carry

Intact a semnat cu UPC pentru ca Antenele să rămână în grila operatorului de comunicaţii după ieşirea din must carry.

Publicitate

Practic, UPC va plăti pentru a putea avea în grilă posturile Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si ZU TV.

Până acum, Antenele au mai semnat (pe lângă UPC şi Focus Sat), cu RCS, cu Orange şi cu o serie de companii locale sau regionale.

Reamintim că, în această lună, grupul Intact a ieşit din lista televiziunilor must-carry, ceea ce înseamnă că operatorii de cablu trebuie să plătească staţiilor pentru a le putea difuza.

Primul operator mare cu care Antenele au semnat a fost RCS, ocazie cu care cele două grupuri - Digi şi Intact, au anunţat că renunţă la procesele pe care le-au intentat unii altora de-a lungul timpului, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

De notat că, în acest moment, cele mai importante grupuri TV din România - Pro TV şi Intact - sunt distribuite în acest sistem (în schimbul unor taxe de la cablişti). Pro TV a ieşit din must-carry în urmă cu câţiva ani.

Anunţul Intact din această seară, legat de contractul cu UPC:

Statiile tv ale Antena TV Group S.A si Antena 3 S.A. ramanin grilele UPC si FOCUS SAT si dupa iesirea din “must carry”

Posturile de televiziune Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si ZU TV vor continua sa fie distribuite neintrerupt, in retelele UPC si pe platforma DTH Focus Sat, in baza parteneriatului stabil si de lunga durata pe care Antena TV Group S.A. si Antena 3 S.A. il au cu UPC Romania SRL si cu Focus Sat Romania SRL.

In luna iunie 2018 trustul INTACT a anuntat iesirea posturilorsale tv din must carry si incheierea unui parteneriat cu grupulRCS& RDS pentru acordarea dreptului de retransmitere a programelor tv.

Canalele Tv Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si Zu Tv vor mai putea fi receptionate in curand doar in reteleledistribuitorilor care doresc incheierea unui contract de retransmisie.

In acest moment, astfel de contracte sunt semnate cu societatileRCS & RDS, UPC, Focus Sat, Orange si alte societati de distributie cu acoperire locala si regionala. De asemenea, existadiscutii cu ceilalati distribuitori de programe tv cu scopul incheierii contractelor de distributie.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • TER TER
    Normal, postezi zilnic pe softpedia legat de Antene la DIGI DTH, incat azi ai deschis si topic legat de asta. Inclusiv pe HDSatelit spamezi pe marginea aceluiasi subiect. Idem pe media-max.ro
  • ALIN ALIN
    TER,ai dovezi de faci afirmatia asta?
  • Mihai Mihai
    Eu de obicei sunt impotriva CENZURII, dar in cazul antenelor vreau CENZURA, sa nu se difuzeze
  • Catalinnn Catalinnn
    @Liviu, n-am zis niciodata ca Realitatea ar fi vreun post corect, iar de Digi 24 mi se pare ca toata lumea prea il favorizeaza, fie el cat de "impartial". Legat de A3, nu vorbesc de stiri, ci in special de Sinteza Zilei si İn gura Presei, doua emisiuni care manipuleaza intr-un hal fara de hal. Ce se spune acolo ti se pare ca e adevarat? Numai bine!
  • geo geo
    Sa inteleg ca nu au batut palma cu cei de la Telekom...si ca cei de la Telekom primesc, in continuare, semnal gratis de la cei de la Intact...adica unii platesc si altii nu...
  • mile mile
    Pentru doamna izabela Lepadatu - de ce nu renunti si la internet, telefon, curent electric si la apa calda? Retrage-te in munti ca acolo sigur nu te pune nimeni sa platesti.
  • TER TER
    Aline iar ai venit cu Spamul legat de Antene la DIGI DTH? Nu ti-a ajuns softpedia?
  • ALIN PAUL ALIN PAUL
    Pagina de media,ce informatii aveti despre intrarea antenele pe serviciul de satelit al lui Rcs Rds?
  • Mishu Mishu
    Eu nu inteleg cum aceste comentarii nu sunt moderate. Numai postaci pe aici. Mi-e sila de site-ul vostru. Desi aici as putea sa citesc lucruri care ma intereseaza o sa renunt sa il mai folosesc datorita acestor comentarii pline de ura si minciuni. Pot gasi aceste informatii si in alta parte.
  • mile mile
    protevistii penibili sa se abtina , te uiti la ce vrei , aproape toate tv se platesc
  • Izabela Lepadatu Izabela Lepadatu
    Urat UPC. Nu voi mai plati factura luna asta si renunt in a va fi client. Daca e pe asa si toti operatorii de cablu vor semna contract, atunci prefer sa nu mai am TV.
  • Mircea Mircea
    La cablist plătiți oricum abonament. Problema e ca acest cablist iti vinde tie pe bani ceva ce el ia pe gratis. E ok? Nu prea. Pentru toate celelalte posturile străine din grila ta Cabalistul plătește radiodifuzorului, iar tu nici măcar nu ai habar pentru care dintre ele, la jumătate nici nu te-ai uitat vreodată. Iar pentru ProTv, acasa, sport.ro si ProCinema ai plătit intotdeauna. Celelalte posturi românești sunt/au fost mereu preluate gratis sau, mai rau, cu taxa de intrare in grila plătită de televiziune. Daca iei pe gratis de ce sa nu dai tot pe gratis?
  • Iulian Iulian
    Rusine UPC!!!!Nu trebuia semnat acord cu *** *** !!!!
  • Liviu Sora Liviu Sora
    @Catalinnn Nu este adevarat ce zici tu. RTV poti sa o compari cu OTV, dar A3? Tu te-ai uitat vreodata la ei? Care sunt minciunile? Daca te-ai fi uitat ai fi vazut ca tot ce au discutat aia acolo s-a adeverit mai degraba sau mai tarziu si de asta si-au si pastrat si marit audienta. De ce crezi ca digi24 si realitateatv nu fac audienta cu stirile lor de "calitate"? Pentru ca poporul se uita si in prostimea lui intelege ce trebuie. Pe langa ca au datorii cat palatul telefoanelor, realitateatv o arde si pe aroganta si superioritate (mai ales "diva" Rifai). Nu dau una de un leu la stat, dar tipa ca din gura de sarpe ca Dragnea isi bate joc de banii poporului. Cum sa ai credibilitate asa? La fel si cu digi24 si B1. Cine le mai da cu plasa? Spun asta ca doar asa se discuta "pe net". Cat despre antenisti, si-au dorit toti sa ii inchida, sa ii nenoroceasca... si uite asa i-au facut mai mari si in plus baietii astia au si confirmat. Deci cumva isi au locul in piata castigat. Ca multora nu le place... asta este alta mancare de peste. Cablisti stiu lucrul asta si nu vor da banilor cu piciorul. Digi si-a invatat-o cu DTH-ul cand au scos antenele si pentru ceilalti este un precedent. Imi aduc aminte pe vremea aia ca erau pline magazinile digi de lighene si oameni revoltati ca nu au antenele. Va dau scris ca si telekom-ul in foamea care este acum tot vor pastra antenele. Numai ca astia au platit publicitate la greu si sunt acum mai stransi cu usa si vor mocangeala. Daca ar scoate si antenele dupa ultimele disparitii din grila... si-ar taia rau de tot craca.
  • Telespectatorul Telespectatorul
    Aș fi de acord să plătesc un post tv cu o singură condiție. Să nu văd nici o secundă de publicitate sau promo pe post. Ca să dau bani la un post tv, care mă tâmpește cu reclame, și să îmi ia bani și pe altă cale nu prea e deontologic. Lumea nu prea știe că atunci când cumpără un produs cu reclamă, prețul reclamei se regăsește în prețul produsului, adică e mai scump.

Trimite un comentariu

sus