Skip to main content

Show-urile de wrestling din nou în România. Cine a cumpărat drepturile de difuzare pentru Raw și SmackDown

 
Show-urile de wrestling din nou în România. Cine a cumpărat drepturile de difuzare pentru Raw și SmackDown
Foto | WWE.COM

Telekom Sport a achiziționat drepturile de difuzare pentru competițiile de wrestling, WWE și SmackDown. Programele vor intra în grila postului de televiune de la finalul acestei luni. Ambele vor fi comentate în limba română. 

Telekom va difuza o ediție de aproximativ două ore a show-ului Raw începând de vineri, 27 iulie, de la ora 23:00. Acesta va fi transmis în fiecare săptămână de la aceeași oră. 

De asemenea, postul de televiune va difuza începând de duminică, 29 iulie, de la ora 23:00, o ediție de aproximativ două ore din show-ul SmackDown. Competiția este programată în fiecare săptămână de la aceeași oră. 

Publicitate

Raw și SmackDown vor fi disponibile și prin platforma Telekom TV Web & Mobile. 

Vlad Enăchescu, Director General Telekom Sport:

„Telekom Sport continuă tradiția de a construi o televiziune de sport premium, motiv pentru care suntem onorați și bucuroși să aducem programele Raw și SmackDown fanilor WWE din România."

Michelle Wilson, Co-Președinte WWE:

„Telekom Sport împărtășește viziunea si entuziasmul de a implica și aduce bucurie fanilor noștri! Acest parteneriat pentru a transmite programele WWE localizate ne permite să ne mărim acoperirea și să oferim divertisment plin de acțiune, pentru întreaga familie, fanilor WWE din toată țara."

În trecut, cele două show-uri au mai fost difuzate în țara noastră de Sport.ro, actualul Pro X.  

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • O intrebare daca tot s-a dat stirea aceasta ca revine WWE in Romania , vor fi difuzate si PPV-urile ma refer Royal Rumble , Survivor Series , WrestleMania etc, cei ce au privit pe Sport.ro stiu ce vorbesc si chiar m-ar bucura foarte tare sa reapara WWE in Romania din 2006 ma uit la WWE !
    Astept raspuns!
  • mile, ok...eu ma retrag atunci...pentru ca vad ca nu ai inteles mai nimic din comentariul meu anterior, daca ai fi citit mai atent poate data viitoare nu te-ai mai fi intrebat de ce exista nebuni care se uita la asemenea lucuri ”prea false”.
  • Ok, daca tu consideri ca in wrestling nu este nimic real inseamna ca oricine poate executa miscarile pe care le fac ei...nu e ca si cum durerea si riscul de accidentare sunt reale. Oamenii aia sunt atleti profesionisti care au investit ani in antrenamente si cu toate astea siguranta nu este la ea acasa in wrestlig. Wrestlingul este pre determinat, are un scenariu...ce sa vezi, la fel au si serialele/filmele, doar ca acolo nu exista nici un fel de pericol, in orice caz nu cred ca asta te-a oprit in a le mai viziona.
  • Dacă si in 2018 ajungem sa comentam la astfel de stiri ca wrestlingul este fals...e clar. Atunci de maine nu ne mai uitam nici la walking dead....doar si cei morti de acolo sunt falși.

Trimite un comentariu