Skip to main content

Show-urile de wrestling din nou în România. Cine a cumpărat drepturile de difuzare pentru Raw şi SmackDown

 
Foto | WWE.COM
Foto | WWE.COM

Telekom Sport a achiziţionat drepturile de difuzare pentru competiţiile de wrestling, WWE şi SmackDown. Programele vor intra în grila postului de televiune de la finalul acestei luni. Ambele vor fi comentate în limba română.

Publicitate

Telekom va difuza o ediţie de aproximativ două ore a show-ului Raw începând de vineri, 27 iulie, de la ora 23:00. Acesta va fi transmis în fiecare săptămână de la aceeaşi oră.

De asemenea, postul de televiune va difuza începând de duminică, 29 iulie, de la ora 23:00, o ediţie de aproximativ două ore din show-ul SmackDown. Competiţia este programată în fiecare săptămână de la aceeaşi oră.

Raw şi SmackDown vor fi disponibile şi prin platforma Telekom TV Web & Mobile.

Vlad Enăchescu, Director General Telekom Sport:

„Telekom Sport continuă tradiţia de a construi o televiziune de sport premium, motiv pentru care suntem onoraţi şi bucuroşi să aducem programele Raw şi SmackDown fanilor WWE din România."

Michelle Wilson, Co-Preşedinte WWE:

„Telekom Sport împărtăşeşte viziunea si entuziasmul de a implica şi aduce bucurie fanilor noştri! Acest parteneriat pentru a transmite programele WWE localizate ne permite să ne mărim acoperirea şi să oferim divertisment plin de acţiune, pentru întreaga familie, fanilor WWE din toată ţara."

În trecut, cele două show-uri au mai fost difuzate în ţara noastră de Sport.ro, actualul Pro X.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Salut acum cine ia WWE RAW SI WWE SMACKDOWN daca nu il mai da telekomsport
  • O intrebare daca tot s-a dat stirea aceasta ca revine WWE in Romania , vor fi difuzate si PPV-urile ma refer Royal Rumble , Survivor Series , WrestleMania etc, cei ce au privit pe Sport.ro stiu ce vorbesc si chiar m-ar bucura foarte tare sa reapara WWE in Romania din 2006 ma uit la WWE !
    Astept raspuns!
  • Mile, du te prietene si uita te la insula iubirii ca tot iti plac antenele, acolo e realitate pură...
  • mile, ok...eu ma retrag atunci...pentru ca vad ca nu ai inteles mai nimic din comentariul meu anterior, daca ai fi citit mai atent poate data viitoare nu te-ai mai fi intrebat de ce exista nebuni care se uita la asemenea lucuri ”prea false”.
  • dragos, luptele trebuie sa fie reale , tu nu pricepi ca nu pot exista seriale reale
  • Ok, daca tu consideri ca in wrestling nu este nimic real inseamna ca oricine poate executa miscarile pe care le fac ei...nu e ca si cum durerea si riscul de accidentare sunt reale. Oamenii aia sunt atleti profesionisti care au investit ani in antrenamente si cu toate astea siguranta nu este la ea acasa in wrestlig. Wrestlingul este pre determinat, are un scenariu...ce sa vezi, la fel au si serialele/filmele, doar ca acolo nu exista nici un fel de pericol, in orice caz nu cred ca asta te-a oprit in a le mai viziona.
  • dragos, nu faci diferenta intre fictiune si realitate, serialele sunt fictiune
  • Dacă si in 2018 ajungem sa comentam la astfel de stiri ca wrestlingul este fals...e clar. Atunci de maine nu ne mai uitam nici la walking dead....doar si cei morti de acolo sunt falși.

Trimite un comentariu

sus