Skip to main content

DATABASE. Vedete la premiera Incredibilii 2: Mihai Găinușă, Daniel Nițoiu, Andrei Leonte sau Kamara și alti 300 de invitati

 
DATABASE. Vedete la premiera Incredibilii 2: Mihai Găinușă, Daniel Nițoiu, Andrei Leonte sau Kamara și alti 300 de invitati

Paginademedia DATABASE. Cinema City Cotroceni a fost incredibil de animat aseară la avanpremiera filmului Incredibilii 2. Peste 300 de invitați au trăit la maxim aventurile familiei de supereroi, cei mici având posibilitatea de a viziona filmul pe cel mai mare ecran din țară la sala T IMAX.

Printre vedetele prezente la premiera filmului s-au numărat: Adina Halas, Mihai Găinușă, Ioana Blaj, Livia Dilă, Ana și Virgil Stănescu, Alice Năstase, Daniel Nițoiu, Andrei Leonte, Kamara, Dorin Chioțea, Cristian Grețcu și Bibi Oficial.

De asemenea, alături de aceștia la avanpremiera filmului, au fost prezenți bloggeri și influențatori care s-au bucurat de atmosfera specială a evenimentului.

Publicitate

Raluca Zamfir, Manager Partner, RAN Events:

„Filmele ne ajută să evadăm din propria viață prin povești. Povești care ne fac să trăim experiențe și vieți de care noi nu avem parte ”aici și acum”.

Însă filmele, pentru a fi complete, cer participarea spectatorilor.Iar noi căutăm permanent modalitățile cele mai eficiente de a fi prezenți în rândul publicului - țintă.

Căutăm să fim conectați cu specialiștii din industria de film, cu presa de specialitate, cu bloggerii și influențatorii momentului și să-i facem parte din povestea noastră. Iar avanpremierele de film sunt un prilej perfect de a interacționa cu iubitorii de film.”

Scris și regizat de Brad Bird și produs de John Walker și Nicole Paradis Grindle, filmul Incredibilii 2 atrage și prin muzica compusă de premiatul compozitor Michael Giacchino.

GALERIE FOTO

Filmul Incredibilii 2 este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera în cinematografe pe 27 iulie 2018, în format 3D (subtitrat şi dublat), IMAX 3D (subtitrat), 4DX 3D (dublat) şi Dolby Atmos.

Trailer Subtitrat

 Trailer Dublat

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Secțiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afișate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secțiunea Paginademedia Database, aici.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu