Skip to main content

VIDEO. De pe TV, în online. Mircea Radu a lansat un proiect video cu producătorii Ie, Românie

 
VIDEO. De pe TV, în online. Mircea Radu a lansat un proiect video cu producătorii Ie, Românie

Mircea Radu spune „Poveşti cu gust”. Realizatorul TV a anunţat lansarea proiectului video Poveşti cu gust, în colaborare cu doi producători de televiziune, altături de care Mircea Radu a dezvoltat şi proiectul Ie, Românie, de pe Antena 1. Poveşti cu gust cu prinde zona de materiale video, dar şi o platformă ce promovează diferite zone din România, reţete, poveşti, şi locuri de cazare.

Publicitate

„Mircea Radu străbate satele şi cătunele munţilor cetăţilor dacice ca să afle de la oamenii locului legende, poveşti şi – nu în ultimul rând – reţete autentice”, potrivit prezentării de pe pagina proiectului Poveşti cu gust.

Realizatorul TV lucrează la acest proiect alături de Marius Toader, creatorul formatului Mom Made Me a Star şi producător al multor emisiuni de referinţă pe piaţa de televiziune din România, şi Adrian Robe, producător şi regizor de emisiuni tv şi film documentar, co-creator alături de Marius Toader al formatului tv Miss Fata de la ţara.

Cum se susţine proiectul? Aflăm chiar de pe site-ul Poveşti cu gust:

„Proiectul este sprijinit pe plan local atât de primăriile comunelor pe raza cărora se află cetăţile dacice, cât şi de organizaţiile judeţene de profil precum Agenţia de Dezvoltare Economică-Socială a Judeţului Hunedoara şi Asociaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale şi Ecologice Hunedoara.”

Cei trei au încheiat deja un parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Economico-Socială Hunedoara şi cu Asociaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale şi Ecologice Hunedoara. Parteneriatul a fost prezentat deja într-o conferinţă de presă la care au fost prezenţi preşedintelui CJ Hunedoara Mircea-Flaviu Bobora şi a vicepreşedintelui CJ Sorin Adrian Vasilescu, am semnat parteneriatul cu

Reamintim că Mircea Radu a revenit la Antena 1 în primăvara acestui an pentru proiectul Ie, Românie, pus la bătaie cu Las Fierbinţi şi Românii au talent, de pe Pro TV. Emisiunea n-a performat, şi în scurt timp a fost redusă de la două ediţii, la una pe săptămână. Producţia a fost scurtată apoi, astfel încât s-a încheiat fără a mai avea finala anunţată iniţial, după cum Paginademedia.ro a anunţat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus