Skip to main content

Digi24 are un nou reporter pe politic. Cu experienţă la Antena 3 şi România TV

 
Digi24 are un nou reporter pe politic. Cu experienţă la Antena 3 şi România TV

Faţă nouă la Digi24. Televiziunea de ştiri a RCS are un nou reporter pe zona de politic/ Guvern. Este vorba despre Anca Orheian, cu experienţă tot pe politic la posturi precum Antena 3 şi România TV.

Publicitate

Anca Orheian a lucrat până luna trecută la postul Antena 3, dar şi pentru Observatorul Antenei 1. Anterior, ea a fost timp de mai mulţi ani la România TV.

Anca Orheian a absolvit şcoala Intact Media Academy, în 2011.

Reamintim că recent, Cristina Sbîrn, reporter acreditat pe Guvern, a părăsit Digi24 şi a intrat în PR, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    ce credibilitate sa ai cind sari de la o extrema la alta ! daca ne-ar fi spus si motivul miscarii poate ne-am fi luminat dar asa ramine doar partea financiara deci este o mercenara
  • Felix Felix
    calul troian
  • livia pilă livia pilă
    Asta nu e nimic. Culmea va fi când îl vom vedea pe Cristache-Sărmăluță la Digi 24.
  • Victor Rebengiuc Victor Rebengiuc
    ***
  • John Microfon John Microfon
    @Liviu Sora ... nu confunda angajatii de rand cu politicile la nivel de conducere ale celor doua posturi. Un simplu reporter, un cameraman sau un producator sunt low level. E ca si cum baiatul care sudeaza portierele la fabrica Mercedes se muta la Renault... Cand o sa-l vezi pe Gadea la Digi24 sau pe Prelipceanu la Antene, atunci ar fi nasol... pana atunci e doar apa de ploaie. Nu sunt foarte multi oameni dispusi sa faca meseria de reporter, asa ca nu e de mirare faptul ca au angajat-o pe fata aia. Nu ar fi prima si nu va fi nici ultima. Am vazut si reporteri de la Realitatea angajati la RTV sau de la B1 la Antena...
  • Varanu' Varanu'
    Sigur a avut nevoie de o exorcizare inainte de angajare, sa-l scoata pe necuratul3.6 din ea. Acum poate e om normal ;-)
  • mile mile
    marean o sa faca crize, stergeti stirea cat mai repede
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Antenele nu sunt bune, dar fostii angajati de acolo sunt foarte profesionisti. Cum vine asta? Intreb pentru ca stiu ca cei de la digi24 sunt foarte profesionisti. Nu? A dracului manipulatori!!!

Trimite un comentariu

sus