Skip to main content

(P) Homeopatie pentru o vară sănătoasă şi „nedureroasă”!

 
(P) Homeopatie pentru o vară sănătoasă şi „nedureroasă”!

Arnica montana este un must have pentru fiecare iubitor al sportului şi activităţilor în aer liber, cum ar fi alergarea, fitnessul, fotbalul sau de ce nu, grădinăritul. Arnica montana este realizată dintr-un preparat homeopatic obţinut dintr-o plantă renumită care creşte în Alpii francezi in mediu natural protejat nepoluat si care este cunoscută pentru ameliorarea durerii musculare şi a durerilor.

Publicitate

Acestea pot fi cauzate de răni, de lovituri prin cadere, de traumatisme, unde Arnica este cea mai indicata. Tot aceasta planta si produsele medicamentoase obtinute din tincturi de arnica, geluri sau creme, sunt utile pentru reducerea durerii, umflăturilor şi diminuarea hematoamelor.

Ştiaţi că?

Pentru unul dintre cei mai mari producători de medicamente homeopatice, Arnica montana este recoltată manual de echipe care culeg întreaga plantă.

Laboratoarele BOIRON sunt semnatare ale Convenţiei de la Markstein (2007), convenţie unică, statuară între toţi actorii filierei: reprezentanţi ai laboratoarelor farmaceutice, primari, agricultori şi culegători, responsabili ai ONF (Oficiul Naţional al Pădurilor) şi ai AVEM (Asociaţia de Economie Montană din Vosges).

Convenţia de la Markstein vizează organizarea persoanelor implicate în culesul de Arnica montana şi asigură conservarea plantei ca resursă comună. Astfel, fragilizată de acţiunea factorului uman, Arnica montana este protejată pentru a supravieţui, iar munca cu plantele sălbatice necesită o mare supleţe pentru toate părţile implicate.

Arnica montana de la BOIRON înseamnă: Aproximativ 20 de culegători profesionişti parteneri, maximum 48 de ore între recoltare şi livrarea la laborator, aproximativ 15 livrări la laborator între lunile mai şi iulie, 8 persoane dedicate ansamblului procedeului de fabricare (în toate atelierele şi locaţiile), 1 lună de la punerea la macerare până la transmiterea eşantioanelor de tinctură mamă la laboratorul de control şi, mai ales… o excelentă calitate!

Belladonna este, de asemenea, un alt as în mâneca sportivului dar şi al părintelui. De fapt ... al tututor. Medicii specialişti cu competenţă in homeopatie spun că acest medicament poate fi recomandat atunci când se confruntă cu o faţă roşie, dureri de cap pulsante şi febră, după o expunere prelungită la căldură sau o "arsură roşu-fierbinte".

Nux vomica este un medicament util pentru problemele gastro-intestinale, în special în timpul sezonului de vara. Nux vomica ajută la ameliorarea greţurilor şi a crampelor cauzate de indigestie, mai ales după consumarea excesivă de alimente picante sau consum de cafea sau alcool.

Supranumit şi „medicamentul omului de afaceri”, Nux vomica va fi o alegere de prima intentie pentru oamenii stresati, pentru contracararea efectelor nocive ale unui regim de viata neregulat, cu ore de somn insuficiente si o alimentatie excesiva in alimente si bauturi nesanatoase.

Apis mellifica poate ajuta la ameliorarea erupţiilor cutanate cu piele umflată, mâncărime, care este vizibil atenuată prin aplicaţii la rece în zona afectata. Arderea pielii sau a buzelor poate, de asemenea, să prezinte ameliorari cu Apis.

Dapis Gel diminuează în mod tradiţional umflarea şi mâncărimile datorate muşcaturilor de ţânţari.

"În lunile mai calde, se cuvine să fii pregătit, asigurându-te că kit-ul tău de acasă este aprovizionat şi bine pregătit. Veţi descoperi că homeopatia va fi esenţială pentru a vă menţine pe dumneavoastră şi pe familia dvs. intr-o stare perfecta pentru o vară mai sănătoasă şi mai fericită".

GALERIE FOTO.

Acest material a fost realizat in colaborare cu Dr. Cadar Sorin Dan este medic Primar O.R.L., Medic Homeopat, Lector CEDH, presedintele Asociatiei Romane de Homeopatie Clinica - ARHC.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Com Com
    Homeopatia are 2 principii:
    1. Ce iti face rau te vindeca. (ceapa iti irita ochii DECI ca sa scapi de simptomele alergiei sezoniere - ochii iritati - trebuie sa bei suc de ceapa)
    2. Diluarea creste potenta solutiei (concentratia de ceapa din sucul de ceapa trebuie sa fie cat mai mica).

    Judecati singuri daca homeopatia functioneaza.

Trimite un comentariu

sus