Skip to main content

(P) Homeopatie pentru o vară sănătoasă şi „nedureroasă”!

 
(P) Homeopatie pentru o vară sănătoasă şi „nedureroasă”!

Arnica montana este un must have pentru fiecare iubitor al sportului și activităților în aer liber, cum ar fi alergarea, fitnessul, fotbalul sau de ce nu, grădinăritul. Arnica montana este realizată dintr-un preparat homeopatic obţinut dintr-o plantă renumită care crește în Alpii francezi in mediu natural protejat nepoluat si care este cunoscută pentru ameliorarea durerii musculare și a durerilor.

Publicitate

Acestea pot fi cauzate de răni, de lovituri prin cadere, de traumatisme, unde Arnica este cea mai indicata. Tot aceasta planta si produsele medicamentoase obtinute din tincturi de arnica, geluri sau creme, sunt utile pentru reducerea durerii, umflăturilor și diminuarea hematoamelor.

Ştiaţi că?

Pentru unul dintre cei mai mari producători de medicamente homeopatice, Arnica montana este recoltată manual de echipe care culeg întreaga plantă.

Laboratoarele BOIRON sunt semnatare ale Convenției de la Markstein (2007), convenție unică, statuară între toți actorii filierei: reprezentanți ai laboratoarelor farmaceutice, primari, agricultori și culegători, responsabili ai ONF (Oficiul Național al Pădurilor) și ai AVEM (Asociația de Economie Montană din Vosges).

Convenția de la Markstein vizează organizarea persoanelor implicate în culesul de Arnica montana și asigură conservarea plantei ca resursă comună. Astfel, fragilizată de acțiunea factorului uman, Arnica montana este protejată pentru a supraviețui, iar munca cu plantele sălbatice necesită o mare suplețe pentru toate părțile implicate.

Arnica montana de la BOIRON înseamnă: Aproximativ 20 de culegători profesionişti parteneri, maximum 48 de ore între recoltare şi livrarea la laborator, aproximativ 15 livrări la laborator între lunile mai şi iulie, 8 persoane dedicate ansamblului procedeului de fabricare (în toate atelierele şi locaţiile), 1 lună de la punerea la macerare până la transmiterea eşantioanelor de tinctură mamă la laboratorul de control şi, mai ales… o excelentă calitate!

Belladonna este, de asemenea, un alt as în mâneca sportivului dar şi al părintelui. De fapt ... al tututor. Medicii specialişti cu competenţă in homeopatie spun că acest medicament poate fi recomandat atunci când se confruntă cu o față roșie, dureri de cap pulsante și febră, după o expunere prelungită la căldură sau o "arsură roșu-fierbinte".

Nux vomica este un medicament util pentru problemele gastro-intestinale, în special în timpul sezonului de vara. Nux vomica ajută la ameliorarea grețurilor și a crampelor cauzate de indigestie, mai ales după consumarea excesivă de alimente picante sau consum de cafea sau alcool.

Supranumit şi „medicamentul omului de afaceri”, Nux vomica va fi o alegere de prima intentie pentru oamenii stresati, pentru contracararea efectelor nocive ale unui regim de viata neregulat, cu ore de somn insuficiente si o alimentatie excesiva in alimente si bauturi nesanatoase.

Apis mellifica poate ajuta la ameliorarea erupțiilor cutanate cu piele umflată, mâncărime, care este vizibil atenuată prin aplicații la rece în zona afectata. Arderea pielii sau a buzelor poate, de asemenea, să prezinte ameliorari cu Apis.

Dapis Gel diminuează în mod tradițional umflarea și mâncărimile datorate muşcaturilor de țânțari.

"În lunile mai calde, se cuvine să fii pregătit, asigurându-te că kit-ul tău de acasă este aprovizionat și bine pregătit. Veți descoperi că homeopatia va fi esențială pentru a vă menține pe dumneavoastră și pe familia dvs. intr-o stare perfecta pentru o vară mai sănătoasă și mai fericită".

GALERIE FOTO.

Acest material a fost realizat in colaborare cu Dr. Cadar Sorin Dan este medic Primar O.R.L., Medic Homeopat, Lector CEDH, presedintele Asociatiei Romane de Homeopatie Clinica - ARHC.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Comentarii

  • Homeopatia are 2 principii:
    1. Ce iti face rau te vindeca. (ceapa iti irita ochii DECI ca sa scapi de simptomele alergiei sezoniere - ochii iritati - trebuie sa bei suc de ceapa)
    2. Diluarea creste potenta solutiei (concentratia de ceapa din sucul de ceapa trebuie sa fie cat mai mica).

    Judecati singuri daca homeopatia functioneaza.

Trimite un comentariu