Skip to main content

Radio Europa Liberă își caută director editorial pentru România

 
Radio Europa Liberă își caută director editorial pentru România

După ce a anunțat revenirea în România și Bulgaria, Radio Europa Liberă își caută director editorial. Companiei Radio Europa Liberă/Radio Libertatea a lansat deja pe site un anunț de selecție pentru un director editorial („Managing Editor”). 

„Suntem în căutarea unui director editorial cu experiență pentru coordonarea noilor operațiuni din România”, spune anunțul de angajare, în care se menționează că cel selectat se va ocupa în special de zona digitală. 

Publicitate

Printre responsabilități se numără: 

Stabilirea agendei zilnice împreună cu directorul Serviciului Radio Europa Liberă.. 

Supervizează conținutul jurnaliștilor, asigurându-se că producțiile sunt de calitate și echilibrate.

Urmărește calendarul evenimentelor și ține legătura cu directorul serviciului pentru posibile unghiuri de abordare. Ține ședințe editoriale în fiecare zi și săptămânal ședințe de coordonare. 

Anunțul integral, AICI

CONTEXT. Reamintim că Radio Europa Liberă/Radio Libertatea (REL/RL) va lansa noi servicii de știri în România și Bulgaria în scopul consolidării peisajului mediatic din cele două țări, potrivit unui comunicat al instituției.

Radio Europa Liberă/Radio Libertatea va începe să transmită, începînd din decembrie 2018, reportaje multi-media, analize politice în limbile bulgară și română și să activeze în parteneriat cu instituțiile media locale pentru a da amploare proiectelor existente, pentru a promova responsabilitatea pe plan public și pentru a contracara informațiile false.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu