Skip to main content

Schimbare de programare. Kanal D (s)pune „Cine-i Chefu’?” mai devreme

 
Schimbare de programare. Kanal D (s)pune „Cine-i Chefu’?” mai devreme

Mutare de emisiune la Kanal D. Cooking show-ul „Cine-i Chefu’?”, difuzat până acum de la ora 17.00, are o nouă oră de diuzare, după ce mai multe emisiuni ale Kanal D au intrat în vacanţă.

Publicitate

Astfel, începând de luni, 30 iulie, emisiunea prezentată de Chef Foa, va fi difuzată de la ora 16.00, în fiecare zi de luni până vineri. De la ora 17.45, după emisiunea „Cine-i Chefu’?”, postul a programat o reluare a emisiunii Noră pentru Leana, de la Vacanţa mare.

În ediţiile de săptămâna viitoare, foşti concurenţi ai Exatlon vor intra în competiţia prezentată de Chef Foa.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Tu "Mile". Nu ti-ai dat seama ? Ciudat... De regula cei care lauda "Antena 1" si critica celelalte posturi sunt "postacii antenei". Logic.
  Vezi ca ti-am scris mai jos in comentarii:
  "mile", spre deosebire de tine noi criticam si "Antena 1", si "Pro TV". Dar vad ca tu nu zici nimic negativ de "Antena 1."
  Hai, nu critici "Antena 1" ? Normal ca nu, doar faci parte din "postacii antenei".
 • Identic si pentru tine "mile", tocmai ca la o stire despre "Pro TV" sunt numai "postaci antenisti" mereu.
  Ti-am mai scris pe acest site... Inainte sa comentezi de altii, prima oara te uiti in "curtea ta", nu a vecinului.
 • doru, tocmai ca la o stire despre antena sunt numai postaci protevisti mereu
 • Si ca sa iti raspund la: "nu mai comenta nici tu la o stire despre antena"
  Daca nu mai vrei sa discut despre "Antena 1", nu mai aduce nici tu in discutii "Pro TV" la fiecare postare (desi stirea vorbeste despre alt post TV). Scurt si la obiect.
 • "mile", spre deosebire de tine noi criticam si "Antena 1", si "Pro TV". Dar vad ca tu nu zici nimic negativ de "Antena 1"... Ai "pica" doar pe "Pro TV". Recunoaste.
 • doru, te de ce critici antena , nu mai comenta nici tu la o stire despre antena
 • "mile", vad ca tu aduci in discutii postul "Pro TV" la orice stire. Daca nu iti place postul scrie despre postul tau favorit, "Antena 1". Foarte simplu.
 • Cred că aveți ceva cu Mile?
  Fiecare se uită la ce vrea. Să fiu sincer, eu nici nu prea mai uit la televizor.
  La Pro TV, sunt emisiuni bune, dar nu e nici ușă de biserică. Mai face eșecuri cu grila de programe.
  Antena 1, nu mai mai uitat pentru că nu l-am mai văzut de 6 ani (de când RCS-ul a scos Antenele). Nu știu dacă mai este în prezent Mireasă pentru fiul meu. Ultima oară când am prins A1 la mine în casă, era în 2014, cu antena DVB-T terestră.
  Kanal D, mi se pare un Pro tv chinezesc (știți la ce mă refer?), adică (,) copiază toate emisiunile de la diverse posturi pentru bani. Exatlon e copia Dramei Totale (Cred că CN nu mai are nevoie să facă reboot), Roata Norocului ("licențiat" de Kanal D) este copia show-ului Roata Norocului (licențiat de Sony) de la Pro TV (1998), plus alte copii banale și emisiuni banale

  *PĂREREA MEA*
 • "Mile", tu esti cel agitat de aduci "Pro TV" in discutii la fiecare stire pe acest site...
 • "Mareane , nu e obligat nimeni sa se uite la pro tv"
  Si inseamna ca esti obligat sa te uiti la "Antena 1" ? De tot mentionezi reluarea la "Axia Express" si ieri, si azi...
  "și mulți consideră că pro tv nu oferă nimic interesant vara asta"
  Ciudat. Vad ca postul e lider pe comercial cam in fiecare zi...
 • "crimele ai vrut sa zici"
  Pai nu este vina mea "Mile" ca ai nimerit crimele cand ai mutat pe "Pro TV"... Oricum, din alea 60 de minute, probabil 5-6 sunt crime.
 • Marian sincer am observat de cateva zile si discutiile din comentarii si le-am tot urmarit la fiecare postare si am ramas putin surprins sa vad ce discutii se poarta si am observat ca unii sau unele sunt fani inraiti ale unor televiziuni si daca apuci sa zici ceva de rau esti automat facut in diferite feluri fara ca tu sa ii adresezi vreo injurie si automat te transforma fan inrait al concurentei...poate asta e nivelul unui urmaritor numai de antena, asta invata de acolo. Eu nu sustin o anumita televiziune in mod disperat cu orice difuzeaza, nici nu am timp sa urmaresc mereu si de asta ma uit diversificat pe la toate dar mi se pare culmea sa lauzi asa tare si o emisiune redifuzata de parca ar incepe cea mai noua emisiune in premiera, e prea exagerat si oricum Antena va fi mereu in urma Pro TV-ului orice ar face, pacat ca nu exista in site sau ceva care sa arate audientele live sau la fiecare emisiune difuzata la orice ora din zi nu doar la cele importante, atunci sa vedem audientele.

Trimite un comentariu

sus