Skip to main content

FCSB, Viitorul şi CFR pe TV. Unde se văd meciurile din preliminariile Europa League şi Champions League

 
FCSB, Viitorul şi CFR pe TV. Unde se văd meciurile din preliminariile Europa League şi Champions League

Complicata „hartă” a televizării meciurilor din preliminariile Europa League şi Champions League. Fiecare echipă la alt post de televiziune. Chiar şi turul şi returul vor fi difuzate de staţii diferite, în unele cazuri.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă partidele difuzate în preliminariile Europa League, ce vor avea loc în următoarea perioadă:

  • CFR Cluj - Malmo, din a doua rundă de calificare la Champions League, va fi pe 24 iulie de la ora 19.00. Partida va fi împărţită între Look, Digi şi Telekom. (returul nu e încă stabilit)
  • Viitorul Constanţa - Vitesse Arnhem, din turul al doilea de Europa League, difuzat joi 26 iulie, de la ora 18.00 - TVR 1 şi TVR HD. Dacă se califică, meciul de acasă al Viitorului va fi tot la TVR.
  • Rudar Velenje - FCSB, difuzat joi 26 iulie, de la 18.30, se va vedea la Prima TV. Cel mai probabil, în cazul în care FCSB merge mai departe, tot la Prima TV se va vedea meciul din deplasare, în etapa respectivă.
  • FCSB - Rudar Velenje, joi, 2 august, de la 21.30, va fi difuzat de Pro TV. Acelaşi post va difuza şi meciul de acasă al FCSB în cazul în care echipa lui Becali se va califica în următorul tur.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    Ce prosti spun unii!Auzi tu,CFR Cluj e organizatie publica.Lol!Domnu' Graur cand o sa vii mataluta cu bani de acasa ca sa sustii financiar clubul,atunci sa vorbesti de acreditari.Pana atunci,ciocul mic.

Trimite un comentariu

sus