Skip to main content

Parteneriat în premieră YouTube - Untold. Festivalul va fi live pe YouTube

 
Parteneriat în premieră YouTube - Untold. Festivalul va fi live pe YouTube

Untold va fi, în premieră, live și pe YouTube. Festivalul de muzică Untold, care se va desfășura în perioada 2 - 5 august la Cluj, a încheiat un parteneriat cu platforma YouTube, pentru a transmite live concertele de pe scena principală a festivalului. Transmisiunea se va face pe pagina de YouTube a festivalului.   

Anul acesta, la Untold vor evolua nume precum  The Chainsmokers, Armin van Buuren, Tiesto, Tujamo, Afrojack. 

Publicitate

Mai mult, YouTube România va avea un spațiu în backstage special dedicat vloggerilor și artiștilor. Aceștia vor putea sa creeze conținut în spațiul YouTube, anunță reprezentanții platformei.

Dan Oros, Marketing Manager Google România:

„Ne bucurăm să colaborăm cu UNTOLD și să aducem experiența festivalului online. UNTOLD va transmite live pe canalul lor de YouTube cele mai așteptate numere artistice, oferind astfel posibilitatea și celor de acasă să își urmărească artiștii preferați. Toți cei interesați se pot abona de pe acum pe canalul UNTOLD”

Edy Chereji, director de Marketing și Comunicare UNTOLD:

„UNTOLD este primul festival din România care are un parteneriat cu YouTube. Suntem încântați că vom reuși să transmitem și celor care nu reușesc să ajungă la festival, măcar o parte din magia celor 4 zile și show-urile incredibile ale celor mai în vogă artiști ai momentului.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu