Skip to main content

Amalia Enache revine în această seară la pupitrul știrilor. Primul jurnal după o pauza de doi ani

 
Amalia Enache revine în această seară la pupitrul știrilor. Primul jurnal după o pauza de doi ani

Din nou la TV. Amalia Enache revine în această seară la pupitrul Știrilor Pro TV. Ea va prezenta știrile nopții, de la ora 23:30, alături de Cristian Leonte. Acesta va fi primul său jurnal după o pauză de aproximativ doi ani. Reamintim că Amalia Enache a intrat în urmă cu doi ani în concediu maternal.

Publicitate

Amalia Enache:

”Nu am sentimentul că ar fi trecut doi ani de când am prezentat ultima dată Știrile Pro TV, ci că a fost un weekend (de 730 de zile) și azi e luni și revin, firesc, la serviciu.

Voi intra direct în direct în această seară, la cald, fără nicio pregătire la rece înainte.

Sunt nerăbdătoare să scriu editorialul de început, să lucrez cu Cristian Leonte, cu producătorii, operatorii, colegii din redacție și de la tehnic, să simt iar știrile trecute prin filtrul în care am atâta încredere, al echipei de care mi-a fost dor. Dar cel mai dor mi-a fost de telespectatori, abia aștept să-i privesc din nou în ochi.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • @Allex , glumesti?! Mie mi-ar placea Florin Piersic, e spumos, dar vorbeste mult ... daca asta nu ar fi gluma, Floriiin inseamna ca e eliminat....din pacate... el e cel mai tare din juriu, le-a acoperit pe dive, care s-au simtit si au plecat...

Trimite un comentariu