Skip to main content

Bogdan Alecsandru, oficial la Observatorul Antenei 1, după ce a renunțat la România TV

 
Bogdan Alecsandru, oficial la Observatorul Antenei 1, după ce a renunțat la România TV

Antena 1 anunță oficial trecerea lui Bogdan Alecsandru, fost prezentator de știri la România TV, la Observatorului Antena 1, pentru știrile din weekend.

Publicitate

El va fi la pupitrul Observatorului începând din acest week-end, și va prezenta împreună cu Iuliana Pepene, Observator 06 Week-end. Paginademedia.ro a anunțat încă de săptămâna trecută mutarea lui Alecsandru (detalii, AICI). 

Bogdan Alecsandru:

„După ce am trecut prin 10 ani de radio, în paralel cu mai bine de 10 de televiziune, am realizat programe, am fost producător, voiceover, ulterior prezentator și moderator la o televiziune de știri și am studiat și Comunicarea politică, ajungând la concluzia că domeniul prim în interesele mele profesionale este cel al știrilor”.

Bogdan Alecsandru, cu peste 15 ani de presă, a lucrat la România TV din decembrie 2011 până anul acesta.

A început la Iași, cu radio, apoi a intrat în televiziune: Tele M Iași și TVR Iași. Are studii în Știinte politice, marketing politic și comunicare (la Iași).

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @sergiu pai in weekend stirile sunt pana pe la 10..mdar audiențele sunt aproape la fel cu cele din timpul săptămânii
    Oricum,nu i se potrivesc ochelarii lui Bogdan.Deloc
  • @geo, m-am uitat pe audiente. Observatorul 6:00-8.00 are un rating mediu de 1,7%-2% pe publicul comercial 18-49, deci se trezesc aproximativ 200.000 de romani..., sau de 2 ori mai multi decat cei care se uita la DIGI 24 in PT, in intervalul, 19-23:))
  • Wow. Nu e de mirare ca audientele Observatorului sunt vai de ele, dacă Antena curteaza oameni de la Rtv sau neptun tv. Au școală de televiziune, dar tot degeaba.

Trimite un comentariu