Skip to main content

Când începe Ninja Warrior. Show-ul se duelează cu ediţia Exatlon de duminică

 
Când începe Ninja Warrior. Show-ul se duelează cu ediţia Exatlon de duminică

Ninja Warrior, emisiunea bazată pe compeţiţii sportive de la Pro TV, debutează duminica viitoare, pe 9 septembrie. Reprezentanţii postului de televiziune au anuţat că va fi difuzat de la ora 20:00.

Publicitate

Show-ul este programat o singură zi pe săptămână şi se intersectează cu una dintre ediţiile Exatlon. Amintim că show-ul are opt ediţii, după cum a declarat Alksandras Cesnavicius, şeful Pro TV într-un interviu pentru Paginademedia.ro.

Reamintim că în această toamnă se văd trei emisiuni bazate pe competiţii sportive: Ninja Warrior, de la Pro TV, Exatlon, de la Kanal D şi Ultimul Trib, de la Antena 1.

Exatlon a debutat aseară şi se vede cinci seri pe săptămână (Cifrele primei ediţii Exatlon, AICI). De asemenea, lansarea Ultimul trib, emisiunea Antenei 1 din acelaşi curent, a fost amânată de către postul TV, deşi fusese anunţată iniţial chiar de Antena 1 pentru data de 6 septembrie.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "o telenovela umileste programe scumpe"
    "mile", si de ce nu ai zis la fel si de "Las Fierbinti" ? Sau de filmele de pe "Pro TV" ? Cand au "umilit" programele scumpe de pe "Antena 1", gen "Cei Patru", "Ie, Romanie", "X Factor" ?
    Dar te-ai gandit ca poate "telenovela" aia e mai scumpa decat celelalte "programe scumpe" ?
  • Doru Doru
    "Mile" penibilule. Scriai pe stirea cu "Fructul Oprit" ca este dezastru pentru "Pro TV". Dar joi, cu meciul "FCSB" ? Pentru "Antena 1" a fost catastrofa, nu dezastru...
  • F F
    Wow ești papagal mile? :)) nu repeți doar ce spui tu, repeți și ce spun alții? Sensul la tine lipseste.
  • Mile Mile
    Gata postacilor, nu va mai merge
  • F F
    După cum spuneam, obsedatul mile nu înțelege ce citești. În loc sa citească de câteva ori, face ce știe, repeta aceleași aberații. :)) nu mai merge obsedatule.
  • mile mile
    ce sunteti asa suparati postacilor , va e frica pt ninja , sa nu fie sub exatlon
  • mile mile
    zburati de aici postaci, mergeti la casa pro tv , si asa aberati degeaba
  • F F
    Ești *** mile sau ce? Știi sa citești dar nu știi ce citești? Ori suntem postaci și laudam orice, ori nu laudam ninja warrior pentru ca în capul tău ne este frica? Laudam când vedem postacule, obsedatule, nu ca tine. Acum ai inteles? Sau mai repeți de zece ori același lucru? În cazul ăsta recitește comentariul pana reusești sa intelegi.
  • marian marian
    Mile te anunt ca pro a spulberat antenuta si canalul aseara . mai precis a desfintat-o cum zici tu varf de audienta 13,8 antenuta de abea 4 iar canalul 6.2 ce zici mile merge sau nu asa ca taci
  • mile mile
    f, nu ti-au iesit pasentele , o telenovela umileste programe scumpe , de ce va e frica sa va pronuntati cat rating va face ninja , v-ati ars inainte cu supravietuitorul , postacii lauda pro tv pt orice , dar altii nu au voie sa laude antena , ai *** de aici
  • F F
    Sarmanul de tine mile. Am comentat pozitiv audienta de ieri la articolul dedicat subiectului. Nu am problemele tale de ***, obsedat sau ce oi fi.
  • Doru Doru
    "de ce nu lauzi antena"
    Pai tu, "Mile" ? Ai laudat "Pro TV" aici, cand a batut "antena" ta ?
    https://www.paginademedia.ro/2018/08/audiente-meciul-rapid-viena-fcsb
    https://www.paginademedia.ro/2018/08/audiente-debut-x-factor-sezon-opt

    "Mile obsedatul se hrănește cu locul 1 al antenei de parcă nu ar mai urma altul"
    "F", pai "Mile" acum nu mai zice nimic de vacanta, de vremea calda de afara... Pe stirea cu "X Factor" scria ca audientele sunt normale pentru "Antena 1". Ca lumea e in concediu, in vacanta, la mare, munte. Acum nu mai mentioneaza asta. Probabil s-au intors oamenii din vacanta, special sa vada "Fructul Oprit"...

    "Românii au sancționat aseara filmele de doi lei și o emisiune care se credea șmecheră"
    Pai audienta "Exatlon" la debut e asemanatoare cu primul sezon. Pe urma a tot crescut. Crezi ca nu se intampla la fel si acum ?https://www.paginademedia.ro/2018/01/audiente-cum-a-debutat-noul-show-al-kanal-d-exatlon
  • Mile Mile
    F, ti-e frica , de ce nu lauzi antena
  • Eu Eu
    Ia uitați-vă pe radardemedia și vb pe urma
  • F F
    Wow. Mile obsedatul se hrănește cu locul 1 al antenei de parcă nu ar mai urma altul. :)) așteaptă sa vezi ce va face fiecare emisiune, inclusiv asta la care comentezi. Așteptările sunt moderate fiindcă pro are la activ mai mult eșecuri decât victorii pe genul ăsta. Lumea nu are cum sa vadă în viitor cum va fi emisiunea ca tine care pupi antena în avans la orice. Problema este la tine obsedatule.

Trimite un comentariu

sus